Scandal de proportii la Casa Regala britanica! Printul Charles si Camilla divorteaza! Dupa luni bune in care doar s-a speculat pe tema divortului printului Charles de Camilla Parker-Bolwles, iata ca acum zvonurile sunt tot mai aproape de a fi certitudine. Potrivit tabloidului american Globe, cuplul regal a ajuns la finalul relatiei pe care o aveau, oficial de 9 ani, iar neoficial, de 30. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Clipe de cosmar pentru Adrian Enache! Fiica lui a fost victima unei tentative de omor. A fost injunghiata de mai multe ori. Weekendul acesta a fost unul negru pentru fata lui Adrian Enache. Sambata dimineata, in jurul orei sase, tanara a fost injughiata chiar in blocul in care locuieste. A fost dusa de urgenta la spital, iar acum se afla sub supravegherea medicilor, potrivit Cancan.

Simona Halep a facut fericiti 200 de copii: a jucat tenis cu ei la Arenele BNR! "E incredibil ca avem turneu WTA!". Simona Halep isi pregateste deja urmasii in tenis. Ea a jucat duminica tenis cu o multime de copii. Simona Halep a facut fericiti 200 de copii, prezenti in aceasta dimineata la Kid's Day organizat de BRD Bucharest Open. Halep a vorbit din nou despre accidentarea din semifinala Wimbledon si a anuntat ca este pregatita pentru meciul de miercuri de la Bucuresti, scrie Sport.ro.

Bucatarul Antonio, declaratie despre Teo la care nu s-ar astepta nicio femeie. Acum zice pas, dar, mai incolo, cine stie? Antonio Passarelli a marturisit, in exclusivitate pentru Click!, ca nu are ganduri "necurate" cu Teo, desi cei doi par sa formeze cu adevarat un cuplu. Amandoi neaga existenta unei relatii intime, dar nu exclud ca viitorul va fi chiar acesta. Momentan, Teo Trandafir (46 de ani) si Antonio Passarelli (55 de ani), bucatarul din emisiunea ei de pe Litoral, sunt nedespartiti. Continuarea in Click.

S-a logodit Sarapova? Rusoaica s-a afisat cu un inel pe deget, presa de scandal a speculat momentul. Maria Sarapova le-a oferit material de lucru celor din presa de scandal. Frumoasa rusoaica a aparut in tribunele terenului central de la Wimbledon cu un inel care a nascut multe suspiciuni. Bijuteria din aur alb, batut cu diamante, seamana destul de mult cu un inel de logodna, aflam din ProSport.ro.