Gafa incredibila pe Facebook! Eva Kent nu mai are nicio rusine! S-a pozat cu sfarcurile la vedere. Eva Kent a intrecut orice masura, dupa ce a aparut pe un site de socializare, cu sfarcurile la vedere. Fanii au fost socati de indrazneala de care a dat dovada. Oana Oprea, cunoscuta ca si Eva Kent a facut o gafa incredibila pe site-ul de socializare. Blonda s-a pozat cu sfarcurile la vedere si a facut publica imaginea, reusind sa starneasca isterie in randul admiratorilor. Imbracata intr-o tinuta roz,starleta porno si-a facut selfie in bucatarie si a aratat tuturor bustul foarte generos. Decolteul adanc a facut ca sanii fostei asistente tv sa o ia la vale. Asa a reusit Eva Kent sa le arate tuturor sfarcurile, in toata splendoarea lor, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Roman s-a intors din luna de miere cu kilograme in plus si nervi mai multi. La cateva zile dupa ce s-au cununat religios, Oana Roman si Marius Elisei au plecat in luna de miere, pe care au petrecut-o in Santorini. Fiica lui Petre Roman si sotul ei s-au intors marti dupa-amiaza din vacanta, care i-a priit Oanei, dovada fiind kilogramele in plus cu care a revenit in tara. Intr-o pereche de pantaloni trei sferturi si o bluza larga care i-a acoperit formele, vedeta nu a fost deloc bucuroasa de prezenta presei. Cu o figura incruntata, ea a rugat jurnalistii sa se dea din calea ei cand a iesit de la ridicare bagaje: "Faceti si mie loc", anuntaClick.

Revine Minculescu la Iris? Iris, fara vocea inconfundabila a lui Cristi Minculescu (55 de ani), nu a mai inregistrat succesul de odinioara, indiferent de numele solistilor care au ocupat locul ramas vacant. In acesti doi ani, de cand Cristi a ales sa se stabileasca in Germania, membrii formatiei i-au cooptat, in ordine cronologica, pe Toni Seicarescu si pe Rafael, numai ca fanii veneau la spectacole mai degraba de dragul pieselor. Veste buna pentru fanii trupei Iris, care mereu au tras speranta ca idolul lor, Cristi Minculescu, se va intoarce! Desi membrii formatiei nu vor sa scoata o vorba despre acest plan maret, reporterii ziarului Libertatea au aflat ca tratativele cu Minculescu sunt intr-un stadiu avansat. Iar daca vor ajunge sa bata palma, va fi bine pentru toata lumea. Nu de alta, dar Iris fara Cristi si Cristi fara Iris nu prea functioneaza. Trupa rock a incercat sa mearga mai departe in formule care nu s-au dovedit prea inspirate, cu Toni Seicarescu la microfon, solist care a plecat cu scandal dupa 10 luni de colaborare, informeazaLibertatea.

Sotia lui Michael Schumacher rupe tacerea! Adevarul despre starea de sanatate a fostului campion mondial. Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, a declarat, pentru publicatia germana Neue Post, ca starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 se imbunatateste "in mod lent". "Avansam, in mod lent, desigur, dar avansam", a spus Corinna Schumacher, care a participat la finalul saptamanii la un concurs ecvestru organizat la ferma familiei din Elvetia. La 29 decembrie, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher s-a aflat in coma, apoi a parasit spitalul din Grenoble, scrieCancan.

Ce sani lasati are Rocsana Marcu! Cele doua sarcini au lasat urme. In 2004 ocupa fanteziile tuturor barbatilor cu pictorialul din Playboy, realizat pe plajele din Grecia. La 10 ani distanta, Rocsana Marcu a devenit mai mult mama decat "iepuras" sexy, iar asta se vede pe trupul ei. Parca nu e vara cu adevarat daca nu le vedem pe vedetele noastre la plaja, in costum de baie. Cum a urcat mercurul in termometre, fetele si-au dat hainele jos, s-au uns cu crema de plaja si s-au asezat la bronzat, iar noi vi le aratam in toata splendoarea. Dintre acestea, Rocsana Marcu (32 de ani) ne-a atras atentia intr-un mod negativ, caci se pare ca vedeta a pierdut lupta cu kilogramele. Aflata la Mamaia pentru a filma un promo pentru campania de vara de la Antena Stars, "Toate fitele sus", Rocsana a refacut scena din Titanic impreuna cu colegul ei, Razvan Botezatu, anuntaClick.