Veste proasta pentru fanii lui Harry Potter! Actorul va fi internat in curand. Daniel Radcliffe a devenit cunoscut publicului dupa ce i-a dat viata indragitului personaj Harry Potter. Acum, actorul se confrunta cu o problema majora, pentru care se va interna la dezintoxicare. Spera ca asa sa se lase de fumat! Seria "Harry Potter" l-a facut celebru si i-a bagat sume frumusele in buzunare, dar in acelasi timp i-a facut si probleme lui Daniel Radcliffe. Actorul de 24 de ani a aflat pe pielea lui ce inseamna sa devii un mega star peste noapte, situatie care l-a cam bulversat, noteaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

N-a mai stiu de el de fericire. Cum s-a dezlantuit Piedone la petrecerea data in cinstea nepotului sau. Vineri in jurul pranzului Cristian Popescu Piedone a devenit bunic. Cum micutul David Cristian este primul nepot, petrecerea data de primar in cinstea lui a fost una de la care nu a lipsit lumea buna, bautura multa si mancarea aleasa. "Avem,avem motive ca sa bem..." au fost cuvintele cele mai auzite astazi de catre apropiatii primarului Cristian Popescu Piedone. Nasterea primului nepotel a fost motiv de sarbatoare in familia acestuia iar petrecerea a inceput in jurul orei 15, in plina zi. Popescu David Cristian a venit pe lume vineri la ora 11.05 la o maternitate din Baneasa. Vlad Popescu, fiul primarului si sotia sa Loredana au devenit parintii unui baietel care a luat nota 10 la nastere si a cantarit 3170 de grame. Desi Piedone a fost foarte emotionat si nu a vorbit mai deloc pana dupa momentul nasterii, imediat ce medicii l-au asigurat ca totul este bine si micutul este sanatos, a dat startul petrecerii, informeaza Click.

Madalina Ghenea, in vacanta cu un traficant de droguri. Madalina Ghenea a fost nelipsita de la ultimele meciuri ale Campionatului Mondial din Brazilia. Mai mult, aceasta a postat pe Facebook non-stop imagini din Sao Paulo si Rio, unde apare de fiecare data alaturi de italianul Pietro Tavallini, in varsta de 32 de ani, care se pare ca a insotit-o in aceasta minivacanta, cei doi fiind extrem de apropiati. Insa putini stiu ca Pietro, care s-a iubit in trecut cu Elisabetta Canalis, a devenit extrem de cunoscut in anul 2007, cand a marturisit intr-un interviu in Corriere della Sera ca e mare consumator de cocaina si ca a vandut chiar droguri mai multor vedete din Italia si de la Hollywood. In plus, el a precizat ca a impartit si linii de cocaina cu multe dintre vedete, printre care si fotomodelele Fernanda Lessa, Alessia Fabiani si Aida Yespica, fosta iubita a lui Adrian Mutu, scrie Libertatea.

Decizie de ultima ora a Andreei Marin! Care este motivul pentru care Zana este hotarata sa plece din tara! Andreea Marin a reusit sa slabeasca spectaculos in ultimul an, iar silueta sa este mai frumoasa ca niciodata. Totusi, in ultimele luni s-a mai ingrasat, asa ca "Zana" este decisa sa ia masuri. Astfel, va pleca saptamana viitoare in Turcia. Are aproape 40 de ani insa arata mai bine ca multe pustoaice de 20 de ani. De cand se iubeste cu medicul turc Tuncay Ozturc, Zana parca a inflorit si s-a ambitionat sa dea jos surplusul de greutate. Saptamana trecuta, Cancan.ro a fost pe faza si a surpins-o intr-o rochie cu doua masuri mai mica, care s-a mulat atat de bine pe colaceii ei si a strans-o atat de tare la spate, incat toti cei prezenti s-au mirat cum de nu a crapat pe ea. Se pare ca pana si Andreea si-a dat seama ca a facut o gafa vestimentara si ca ca silueta sa nu mai este chiar una silfida.

Nu s-a spalat timp de doua luni. Ce actrita celebra a recunoscut asta. Una dintre cele mai sexy femei din lume a recunsocut ca a avut o perioada de doua luni in care a ocolit apa. Frumoasa actrita este o profesionista desavarsita si face orice efort pentru a intra perfect in pielea personajelor pe care le interpreteaza. Asa se face ca a ajuns pana la a nu se spala timp de doua luni, pe parcursul filmarilor pentru filmul "Febra junglei". Halle a interpretat rolul unei femei dependente de droguri, acela fiind debutul ei in cinematografie. Actrita, ajunsa intre timp celebra si bogata, l-a avut partener, in film, pe Samuel L. Jackson, scrie Click.