Dupa ce a alaptat, sanii ei au ajuns un dezastru! Ce artista ajunge din nou la cutit. Andreea Antonescu a hotarat sa-si lase sanii pe mana unui chirurg estetician priceput, deoarece nu mai este deloc multumita de cum arata. Dupa sarcina si odata cu trecerea timpuluii, sanii ei s-au lasat iar acum este decisa sa ia masuri. Andreea Antonescu a fost inzestrata de mama natura cu un bust generos, la care viseaza multi barbati. Odata cu trecerea timpului insa, sanii si-au pierdut din fermitate, iar sarcina i-a afectat si mai mult. Astfel, dupa o lunga perioada in care a fost indecisa, Andreea a luat in sfarsit o hotarare: isi pune silicoane. “S-a gandit multa vreme daca sa faca pasul asta sau nu, dar in ultima vreme chiar nu mai e multumita de sanii ei. Asa cum este normal, s-au mai lasat in timp, cu atat mai mult dupa sarcina. In urmatoarea perioada isi va pune silicoane, care sa-i mai ridice putin sanii”, a declarat pentruCancanun prieten apropiat al artistei.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Americanul i-a dat sah mat! Cum au petrecut Andreea Balan si Michael la Mamaia. Andreea Balan (30 de ani) este de nedespartit de Michael, iubitul ei american, pe care l-a cunoscut luna trecuta. Dupa ce solista a acceptat sa mearga la New York, chipesul barbat i-a intors invitatia, pe plaiurile ei natale. Cei doi au petrecut cateva zile de vis pe litoralul romanesc. Ca sa-l impresioneze, mai ales ca Michael se afla pentru prima data in Romania, Andreea l-a cazat pe barbatul visurilor ei la Mamaia, in hotelul de cinci stele al lui Gica Hagi. Ceilalti turisti i-au recunoscut pe loc si au fost impresionati sa-i vada in ipostaze tandre, ca doi liceeni sagetati de Cupidon, anuntaLibertatea.

Legatura nebanuita dintre sotiile lui Borcea. Nu sunt "rivale" doar in dragoste! Cristi Borcea e "mana larga". Fostul boss dinamovist a stiut sa-si aranjeze ca la carte familia si copiii. Cat timp el se afla in inchisoare, atat fosta sotie, Mihaela, cat si actuala nevasta, Alina, au grija de cate un strand din Bucuresti. Foste rivale, acum "colege" de afaceri. Mihaela Borcea (43 de ani), femeia cu Cristi Borcea a fost casatorit 22 de ani, administreaza cu mana de fier o afacere foarte draga omului de afaceri: strandul Ciurel. Culmea, afacerea cu "balaceala" are un concurent direct chiar in persoana actualei sotii a lui Borcea, Alina (29 de ani), care "raspunde" de strandul Drumul Taberei, informeazaClick.

Au dat-o pentru prima data pe fata! Primele imagini cu Teo sarutandu-se cu Antonio la un an jumate dupa divort! De data asta chiar nu mai au cum s-o dea la intors! Paparazzi Ciao au dovada iubirii dintre Teo si celebrul bucatar, Antonio Passarelli. Un sarut extrem de explicit a fost de ajuns sa confirme toate zvonurile aparute de la o vreme incoace. Satui ca toata lumea sa susoteasca pe la colturi tot felul de lucruri legate de relatia lor, Teo si Antonio Passarelli au dat cartile pe fata! De fapt, ei nu au facut-o cu simt de raspundere, insa paparazzi Ciao! au grabit putin lucrurile. I-au fotografiat, exact cand se asteptau mai putin, in plin moment de tandrete. Vorbim asadar despre primul sarut explicit dintre prezentatoarea tv si simpaticul bucatar, scrieCancan.

Maia Morgenstern i-a dat cu flit lui Mazare! Actrita nu uita si nu iarta. Maia Morgenstern (52 de ani), al carei nume a facut inconjurul lumii in anul 2003, cu rolul Fecioarei Maria din pelicula "Patimile lui Isus", regizata de Mel Gibson, a intrat in vizorul primarului Radu Mazare (46 de ani), care si-o dorea nespus de mult printre invitatii Carnavalului Mamaia, din 2 august. Dar, stiindu-se cu musca pe caciula, dupa ce, in 2009, a imbracat uniforma de ofiter nazist, in cadrul unei gale de moda, jignind astfel intreaga comunitate de evrei din tara, Radu a incercat sa o atraga pe Maia cu o oferta pe care cel putin el o credea de nerefuzat. Numai ca actrita nu s-a lasat momita, semn ca inca nu i-a trecut supararea, anuntaLibertatea.