Antonia a ramas insarcinata cu Alex Velea! Cantareata va naste in curand. De-a lungul timpului, s-au spus multe despre relatia dintre Antonia si Alex Velea, dar acum, toate speculatiile vor lua sfarsit. Cancan.ro a aflat in exclusivitate ca cei doi vor deveni parinti in curand. Artista este insarcinata in trei luni. In vara anului trecut, vestea ca Antonia si Alex Velea se iubesc pe ascuns a facut nenumarate valuri in showbizz. Daca in cazul ei lucrurile erau poate mai simple, artista despartindu-se de Vincenzo inainte de a incepe povestea cu Velea, in cazul lui situatia era mult mai complicata, acesta divortand abia la inceputul anului. Chiar daca Alex s-a despartit in cele din urma de Ana Velea, multe voci au sustinut faptul ca povestea de dragoste dintre el si Antonia nu ar mai avea prea multe sanse, dar iata ca lucrurile nu stau deloc asa. Iata ca relatia lor devine din ce in ce mai serioasa, viata urmand sa li se schimbe radical in cateva luni.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea si-a luat apartament de lux in Romania! A costat-o o avere. Madalina Ghenea (25 de ani) a decis ca a venit vremea sa aiba un acoperis deasupra capului si atunci cand vine in Romania. Dupa ce a devenit mama cu acte in regula a unui baietel din Haiti, Madalina Ghenea este acum si proprietara unui apartament de lux dintr-un cartier rezidential din Capitala. Chiar daca este mai mult plecata in afara granitelor, avand "rezidenta" in Italia, ea si-a dorit sa aiba un acoperis deasupra capului si in Bucuresti. Nu de alta, dar parca nu-i chiar asa de placut ca ditamai vedeta sa apeleze de fiecare data la fratele sau sa o gazduiasca, noteaza Libertatea.

Nicki Minaj ne arata fundul intr-o imagine de milioane. Pentru single-ul "Anaconda", pe care il lanseaza la 28 iulie, Nicki Minaj a ales o postura incendiara. Cantareata vrea sa dovedeasca, prin cel de-al treilea album al sau, ca este foarte sexy la 31 de ani. Rapperita Nicki Minaj tocmai a dezvaluit recent coperta noului ei single, "Anaconda", pe Instagram. Poza este foarte provocatoare, vedeta le arata fanilor fundul. Minaj este unul dintre artistii hip-hop cei mai bine platiti din lume. Pe numele adevarat Onika Tanya Maraj, Nicki este originara din Trinidad-Tobago si a debutat in 2007. Primul ei album, "Pink Friday", s-a bucurat de mare succes, informeaza Click.

Imaginile care nu s-au vazut la unul dintre cele mai fitoase botezuri! In timp ce cheful era in toi, langa se intampla asta! Cand cineva aude de petrecere de botez, nimeni nu se gandeste la distractia copiilor, ci la cheful parintilor. Nu acelasi lucru se poate spune de cuplul Sina-Serea, care a lasat de-o parte distractia pentru a-si amuza copiii. Recent, Adi Sina si Anca Serea au avut petrecerea de botez a fiicei lor, Ava Stephanie, eveniment la care a luat parte intreaga familie, printre care fiul lor Noah, dar si copiii Ancai, David si Sarah. Desi era un eveniment legat de copii, la petrecere nu existau persoane de varsta lor, asa ca parintii au fost nevoiti sa le acorde si mai mare atentie, scrie Cancan.

Kate Middleton a pierdut sarcina. Ziarele americane sustin ca ducesa de Cambridge a suferit un avort spontan, astfel ca Printul George nu va avea prea curand sansa la un fratior sau o surioara. Zvonurile ca sotia Printului William ar fi fost insarcinata au fost lansate, in presa australiana, chiar de catre Jessica Hay, prietena lui Kate. Vestile au fost considerate de incredere, mai ales ca tot Jessica a fost cea care anuntase si venirea pe lume a Printului George. Presa americana mai spune ca ducesa de Cambridge este descumpanita dupa pierderea sarcinii, dar spera in continuare la inca un copil, noteaza Libertatea.

Fiica lui Carmen Harra isi etaleaza fundul bombat. Alexandra Harra si-a facut un obicei din a publica imagini incendiare in care isi arata cu mandrie dotarile de mama natura. Ea are un posterior de invidiat, care atrage de fiecare data privirile barbatilor. Fiica binecunoscutei Carmen Harra si-a innebunit toti fanii cu ultimele poze postate pe pagina sa personala de facebook, in care iesea in evidenta fundul sau apetisant si ferm. Alexandra si-a facut un selfie care a reusit sa ii puna si posteriorul in valoare. Blondina s-a pozat in baie, iar cum era de asteptat, imaginea a facut deliciul admiratorilor tinerei, in special masculilor, care s-au grabit sa-i admire formele apetisante cu care le starneste pofte, scrie Click.