Adevarul despre pastilele pe care le ia Oana Zavoranu! Aceleasi substante l-au omorat pe Michael Jackson. Nu de putine ori, Oana Zavoranu a facut publice pastilele pe care le ia in mod repetate de mai bine de 10 ani. Ceea ce putina lume stie este ca printre ele, se afla si niste comprimate care i-au fost fata;e lui Michael Jackson. Printre pastilele de care Oana Zavoranu este dependenta se numara si un comprimat pe care obisnuia sa le ia zilnic si regretatul Michael Jasckson. Daca bruneta sustine ca nu poate sta o zi fara ele, pentru "regele muzicii pop" s-au dovedit insa a fi fatale. Oana Zavoranu a recunoscut de fiecare data ca este dependenta de un tratament cu somnifere si antidepresive, insa putina lume constientizeaza ca pastilele pe care le bea au efecte secundare foarte puternice, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Este sau nu insarcinata? Bianca Dragusanu da cartile pe fata. Bianca a trecut prin clipe groaznice, in urma cu aproape doua zile, cand un simplu umeras i-a provocat o rana la picior. A reusit sa se puna din nou pe picioare, cu ajutorul fostului ei sot, Victor Slav. Roscata a continuat seria dezvaluilor la un ''Un show pacatos.'' Luata la intrebari de Capatos, daca nu este vorba si despre o sarcina la mijloc, Bianca a fost categorica. ''Cred ca a venit momentul ca in viata mea sa apara un ingeras, imi doresc sa fie fetita. Dar acum nu sunt insarcinata. Am vomitat din cauza caldurii, si daca simteam miros de parfum, imi venea sa vomit.'' ''Am greturi, vomit, apoi mananc iarasi.'' , a tinut sa precizeze aceasta, anuntaClick.

Calina Duca, blonda lui Mutu, arunca bomba: locuim impreuna. Adrian Mutu este din nou in atentia presei si nu datorita performantelor sale obtinute pe teren. Fotbalistul are, se pare, o relatie amoroasa cu o blonda sexy din Ploiesti. Calina Duca este un cunoscut model autohton, care a colaborat cu nume mari din lumea modei. Frumoasa blonda Calina Duca se pare ca i-a cucerit inima lui Adi Mutu, desi acesta are o superba sotie, pe Consuelo. Dupa ce a fost surprinsa de mai multe ori cu atacantul echipei Petrolul Ploiesti, Calina a recunoscut ca are o relatie cu fotbalistul care dureaza de aproximativ o luna. Potrivit ph-online, modelul sustine ca locuieste cu Adi Mutu, in Bucuresti, informeazaLibertatea.

Daniela Crudu si-a aratat adevarata fata! Uite cum a iesit din casa vedeta. Daniela Crudu nu pune prea mare pret pe ce spun cei din jur, asa ca atunci cand a vrut sa mearga la cofetarie, a facut-o fara sa se mai machieze sau sa se imbrace "de oras". Imaginea a facut deliciul fanilor! Este o tipa dintr-o bucata si asta nu mai e un secret pentru nimeni. Daniela Crudu nu sta sa asculte prea mult la ce spun cei din jur si face de fiecare data numai ce vrea ea. Exact asa a facut si acum, cand i s-a facut pofta de prajituri. Bruneta a iesit din casa exact asa cum statea intre cei patru pereti ai locuintei ei, fara sa mai piarda timpul sa se machieze sau sa se aranjeze "de oras". Si, daca avea cofetaria la cativa pasi de casa si nu o putea vedea prea multa lume in "tinuta de sufragerie", Cruduta s-a asigurat ca toata lumea o va admira, scrieCancan.

O mamica celebra a pozat intr-o ipostaza rusinoasa alaturi de fiica ei! Doar chilotii au mai salvat-o. Nu a avut vreodata o imagine "cuminte", insa prietenii se asteptau sa se maturizeze dupa ce a devenit mama. Fosta componenta Trident, Loredana Poghirca a postat pe Internet o poza care nu-i face cinste statutului. Faceau furori prin discoteci, cu celebrii blugi taiati la fund, insa, de cativa ani buni, fostele componente ale trupei Trident au preferat sa se retraga din showbizz si au devenit mame. Andreea e maritata cu un evreu si are o fetita de 3 anisori pe nume Sara, Oana este fetita Roxanei, iar cea mai nazbatioasa dintre toate, Loredana, i-a daruit o fetita unui afacerist londonez. Se pare ca blondina a ramas la acelasi stadiu comportamental. Afiseaza ipostaze sexy si, mai mult decat atat, in imagini apare si fiica ei in varsta de patru ani, Larisa Olivia, anuntaClick.

Hotii i-au pus afacerea lui Dan Bittman pe butuci. Dupa opt ani de munca si o investitie de peste 150.000 de euro, lui Dan Bittman i s-a luat de afacerile ce miros a peste. Hotii i-au pradat complexul de la Sulimanu in repetate randuri. In urma cu mai bine de noua ani, Dan Bittman a crezut ca poate face bani frumosi din pasiunea sa, pescuitul. Si-a luat teren si apa in zona Sarulesti, a investit multi bani, crezand ca pescarii si turistii vor da navala la auzul vestii ca balta lui are peste. A facut dintr-un teren viran o zona de agrement in toata regula, cu terenuri de tenis si de fotbal cu instalatie nocturna, un solar, mai multe casute de vacanta (cu aer conditionat si wireless), pontoane, loc de joaca pentru copii, spatii acoperite pentru pescuit si un spatiu comercial, informeazaLibertatea.