Bianca joaca la dublu. Unu-i inger pazitor, altu-i dracu' gol. Dupa ce si-a revenit in urma accidentului suferit la picior, Bianca Dragusanu i-a dat o pauza lui Victor Slav, cel care o ingrijise in perioada convalescentei, si s-a distrat in acelasi club unde a fost si fostul iubit, Adrian Cristea. In momentul in care roscata a dat nas in nas cu Denisa Botcari, ultima blonda din viata "Printului", Bianca a parasit localul. ianca Dragusanu pare sa fi inceput din nou un joc de ping-pong cu cei doi fosti iubiti din viata sa. Timp de cateva zile, roscata nu s-a dezlipit mai deloc de Victor Slav, care a ingrijit-o dupa accidentul casnic pe care l-a suferit la picior, in timp ce facea curat prin casa. Doar ca, dupa ce s-a pus pe picioare dupa operatia suferita, ea a aterizat direct intr-un club de fite din Herastrau. Acolo unde, coincidenta sau nu, se afla si fotbalistul Adrian Cristea, informeaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Scandal in Spania! Fiul secret al lui Juan Carlos isi cere drepturile. Regele Felipe e in pericol? Agitatie in familia regala din Spania dupa ce Tribunalul suprem de la Madrid a facut joi un anunt care a incins spiritele. Instanta a primit o cerere de recunoastere a paternitatii ce il vizeaza pe Regele Juan Carlos, care a abdicat in luna iunie. Monarhul a fost protagonistul unor scandaluri in timpul domniei sale (1975 - 2014), iar acestea par sa continue si dupa sfarsitul acesteia. Tribunalul suprem al Spaniei a anuntat ca a primit o solicitare de recunoastere a paternitatii de catre fostul rege din partea unui barbat catalan pe nume Alberto Sola Jimenez, scrie Paris Match. Nascut in 1956, el sustine ca a fost adoptat cand era foarte mic. Mama sa biologica este fiica lui bancher din Barcelona si l-ar fi intalnit pe Juan Carlos la o serata. Relatia amoroasa s-ar fi intins pe parcursul a doi ani, intre 1954 si 1956 (Juan Carlos s-a nascut in 1938, deci in momentul intalnirii avea 16 ani). Alberto Sola Jimenez a mai incercat in 2012 sa-i fie recunoscuta ascendenta regala, dar justitia a respins cazul in virtutea principiului "inviolabilitatii" persoanei regelui. Cum Juan Carlos a abdicat in data de 19 iunie, acesta a pierdut "intangibilitatea" in fata tribunalului, noteaza Click.

Delir mistic amplificat de caldura de afara! Unde a ajuns acum sa isi doreasca Anca Pandrea sa merga cu Iura. Zilele caniculare ne dau tuturor batai de cap, insa cei mai afectati sunt batranii si copiii. Actrita Anca Pandrea se mai racoreste iesind in curte, la umbra, insa i-ar fi placut sa mearga la tara, insotita de spiritul prea iubitului sau Iurie Darie. In toamna acestui an se implinesc doi ani de la moartea actorului Iurie Darie, iar cea care i-a stat alaturi in ultimii 26 ani nu si-a revenit nici acum. Anca Pandrea se topeste de dorul preaiubitului sau Iura si asteapta momentul in care se vor reintalni. Pana atunci, insa, actrita se consoleaza cu gandul ca spiritul lui Iurie Darie ii este mereu aproape. Aceasta sustine ca se sfatuieste cu Iura ori de cate ori are nevoie si ca acesta ii este mereu aproape, scrie Cancan.

Mesajul care a socat! Mircea Badea il ataca pe Szobi Cseh, dupa moarte. Omul de televiziune Mircea Badea nu uita si mai ales nu iarta. O dovada clara este faptul ca astazi, dupa ce actorul Szobi Cseh s-a stins din viata, el a postat pe retelele de socializare un mesaj care i-a socat chiar si pe fanii lui. Mircea Badea alaturi de Victor Ciutacu au fost atacati dur in urma cu cativa ani de Szobi Cseh. Realizatorul emisiunii "In gura presei" nu a uitat acest lucru, iar astazi cand toata lumea prezinta mesaje de condoleante, el a postat un mesaj in care il ataca pe actor. "In 2011 Szoby Cseh, din dragoste de Basescu, voia "sa ne gatuie" pe Ciutacu si pe mine . De atunci, de cand am citit, rad din greu. Azi nu mai rad, dar as vrea sa fiu scutit de mesaje despre "marele actor", a scris Mircea Badea pe Facebook, anunta Libertatea.

Celine Dion isi povesteste calvarul dupa ce sotul ei s-a imbolnavit din nou. Intervievata de revista "Paris Match", Celine Dion a povestit despre infernul pe care l-a trait in ultimele luni. Nenorocirile au inceput dupa ce cancerul sotului ei, Rene Angelil, a recidivat la 15 ani de cand l-a invins prima oara. In decembrie anul trecut, Rene Angelil (72 de ani) a fost diagnosticat de medici cu o tumoare canceroasa la gat. Era de fapt o recidiva a cancerului de care a fost operat in urma cu 15 ani. Sotul cantaretei Celine Dion (46 de ani) a fost internat in spital, de Craciun, iar ea a trebuit sa pregateasca singura sarbatorile pentru cei trei copii ai lor, Rene-Charles, de 13 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de trei ani. Rene Angelil si Celine Dion sunt casatoriti din 1994, scrie Click.