Ultima virgina din showbiz a comis-o! Nepoata manelistului Adi de la Valcea a devenit... femeie! Desi se jura ca nu se va lipi niciun barbat de ea, Roxana Dobritoiu, supranumita Beyonce de Romania, a recunoscut ca si-a pierdut virginitatea dupa "atacurile" amuzante facute de toti prietenii ei. Desi a ajuns celebra mai mult pentru modul in care arata, look-ul ei fiind asemenat cu a celebrei cantarete Beyonce, nepoata lui Adi de la Valcea a demonstrat ca are talent la muzica din plin, si nu doar ca poate sa arate ca idolul ei, dar poate sa si interpreteze pe masura. Roxana Dobritoiu a devenit rezidenta intr-un club din Bucuresti acum, unde canta de cateva ori pe saptamana, si s-a inconjurat de barbati care de care mai interesati s-o cucereasca, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Alina Puscas a fost lasata in fundul gol in fata reporterilor. Prezentatoarea tv Alina Puscas a trecut prin mare emotii marti seara, la lansarea unui magazin de fite in Bucuresti. In fata panoului, vedeta de la Antena 1 s-a trezit cu rochia luata de vant. Ingrozita sa nu ramana de tot in fundul gol, Alina Puscas si-a prins cu mainile vestimentatia, dar iute a aparut alta problema: rochia nu voia sa stea nici pe sani. Astfel, prezentatoarea a oferit o priveliste de neuitat, iar noi va aratam toate imaginile, anuntaClick.

Irinel Columbeanu s-a cuplat cu un fost "iepuras" Playboy. Modelul Denisa Botcari si milionarul Irinel Columbeanu (56 de ani) formeaza unul din cele mai noi cupluri din showbizul autohton. Cei doi isi consuma iubirea la malul marii si par ca se inteleg de minune. Pana acum, i s-a spus "blonda lui Cristea", dupa ce a fost fotografiata in compania fotbalistului. Ei bine, pentru Denisa Botcari, un model foarte cautat la Londra, "Printul" e deja istorie. Fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins-o ieri pe tanara de 22 de ani in compania lui Irinel Columbeanu, luand masa chiar in restaurantul unui resort din Mamaia-Navodari, unde amandoi sunt cazati. D enisa si Irinel au stiut sa-si ascunda idila infiripata intre ei, in urma cu aproximativ o saptamana, chiar pe Litoral. In tot acest timp, ambii s-au afisat in diverse companii, ea, in a lui Catalin Botezatu, probabil pentru a nu da sub nici o forma de banuit ca intre ei ar exista mai mult decat o simpla prietenie, informeazaLibertatea.

Catalin Botezatu, Dezmat de pomina in club cu doua blonde celebre! Nu si-a putut lua mainile de pe fundul lor! Catalin Botezatu are parte de distractie la maxim in Mamaia. Designerul a facut un adevarat show intr-un club de fite, unde a petrecut impreuna cu doua blonde apetisante si a starnit invidia barbatilor. Designerul a petrecut impreuna cu modelul Flore Salalidis si fosta iubita a printului Cristea, Denisa Botcari. Toata lumea s-a uitat la Catalin Botezatu in timp ce acesta era alintat de cele doua blonde. S-au sarutat toata noaptea si nu le-a pasat de nimic. Cand petrecerea era in toi, Denisa si Flore au inceput sa se sarute intre ele. Flore a mers apoi si s-a sarutat cu o prietena, dupa ce a dansat lasciv in bratele ei, pe o canapea din club. Dupa rasaritul soarelui, Botezatu s-a retras in piscina alaturi de un alt grup de prieteni, scrieCancan.

Randy e noul iubit al Simonei Trasca? Ce spune artistul despre focoasa blonda. Simona Trasca a aparut, recent, in primul ei videoclip, al cantaretului Randy. Desi s-a speculat ca cei doi ar avea o relatie, tanarul face lumina si spune adevarul despre colaborarea cu focoasa blonda. Invitat in platoul emisiunii Click!, impreuna cu impresarul lui, Randy a vorbit despre ultimul videoclip, "Camera mea", in care apare alaturi de Simona Trasca. "Ma inteleg foarte bine cu Simona, nu ma asteptam. Ne-am pupat doar pe obraz, nimic mai mult. Avem o relatie strict profesionala. Eu nu am nicio treaba cu ea. Am o prietena, ma inteleg foarte bine cu ea. Chiar m-am certat rau cu ea cand am filmat cu Simona. I-am explicat si a inteles. Eu sunt fidel celei cu care sunt", a declarat Randy, anuntaClick.