Anemona Niculescu, ceruta de fani pentru scenele de sex. Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Anemona Niculescu, nu a fost uitata de fani. Dupa ce s-a dezbracat in filmul "Pacala" si a jucat in scene indraznete de sex in serialul de mare audienta "Secretul Mariei", Anemona a reusit sa-si atraga numerosi admiratori. Astfel, frumoasa solista a avut deunazi surpriza ca un fan infocat sa faca o petitie online prin care cere sa se redifuzeze serialul produs de Antena 1. "Cineva caruia i-a placut foarte mult serialul "Secretul Mariei" a facut o petitie online si asteapta sustinere si semnaturi de la toti cei care m-ati intrebat cand sau daca se va redifuza serialul. Eu am semnat!", a scris actrita, incantata de idee, pe contul personal de Facebook. Semnaturile de sustinere au inceput sa curga, asa ca este posibil sa o revedem pe Anemona in rolul Mariei si al Lorenei (sora geamana), cat de curand, la Antena 1, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini de senzatie! Prodanca a renuntat la decolteuri si s-a imbracat in straie arabesti! Uite cum arata! Anamaria Prodan, fiica cea mare si fiul sau cel mic au plecat de cateva zile sa il vada pe Reghe, in Arabia Saudita. Desi sustinea ca nu poarta straie specifice zonei, Anamaria Prodan s-a dat de gol dupa s-a pozat imbracata intr-o abaya. Au trecut cateva luni de cand Laurentiu Reghecampf a parasit Steaua pentru o echipa de top din Arabia Saudita, Al Hilal. Pentru ca are afaceri in tara, dar si in strainatate, Anamaria Prodan nu poate sta in permanenta alaturi de sotul ei, insa ii face vizite destul de dese. Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, atunci cand impresara, insotita de fiica cea mare, Rebecca, si de micutul Laurentiu, au plecat in Arabia saudita, pentru a petrece o perioada cu antrenorul, anuntaCancan.

Ramona Badescu poate deveni mama cand vrea ea. Iata ce masura a luat. Actrita si prezentatoare TV, Ramona Badescu a trecut deja de varsta optima pentru a concepe un copil. Dar, chiar daca are 46 de ani, ea isi doreste sa poata deveni mama si dupa 50, chiar daca acest lucru nu va fi posibil pe cale naturala. Astfel, in perspectiva unei sarcini, Ramona s-a gandit sa isi criogeneze ovulele. Prin urmare, si-a depus ovulele, spre congelare si pastrare, intr-o banca de profil din Elvetia. "Pana acum, nu am considerat nicio relatie de-a mea ca fiind potrivita pentru a concepe un copil. Sper ca Dumnezeu are un plan si pentru mine! Daca nu, eu deja mi-am congelat ovulele in Elvetia! Una dintre dorintele mele cele mai mari, care nu mi s-a indeplinit pana acum, este sa am un copil, informeazaLibertatea.

Si-au aratat talentele si sanii la petrecerea de adio a FHM-ului. Trei castigatoare ale Mondialului sexy, alaturi de Roxana Ciuhulescu, s-au adunat miercuri seara la ultimul party al revistei FHM. Deloc triste ca publicatia unde si-au expus silicoanele se inchide, fetele Adelina Nica, Agnes Matoko si Diana Ilea au "incins" o partida de biliard, spre deliciul barbatilor prezenti. Maritata si sobra, Roxana Ciuhulescu a stat intr-un colt si a oferit cateva autografe, semn ca mutarea de la Pro TV la Look TV i-a redus semnificativ numarul admiratorilor. Cu toate acestea, vedeta este increzatoare in ceea ce priveste atat profesia, cat si viata personala. "Mi-as mai dori un copil", a declarat Roxana pentruClick!

Gesturi nefiresti intre Antoneasca si un milionar celebru! Ce au facut la miezul noptii la mare poate sa ii arunce in aer casnicia. Andreea Antonescu a avut dintotdeauna lipici la barbati, iar faptul ca s-a maritat si a facut un copil nu i-a stirbit deloc din sex- appeal. In urma cu mai multi ani, blonda s-a mutat in America alaturi de sotul sau, afaceristul Traian Spak, incercand sa-si cladeasca acolo o cariera de succes. De cateva saptamani, insa, blonda a revenit pe plaiurile mioritice, unde are programate mai multe concerte, iar sotul sau a ramas in America. Weekend-ul trecut, paparazzii Cancan au fotografiat-o pe Andreea Antonescu in compania milionarului Nick Radoi, in ipostaze ce ridica multe semne de intrebare. Cei doi au plecat impreuna dintr-un club de fite din Mamaia si au mers tot drumul tinandu-se de mana, ca doi indragostiti. Zambitori, de parca ceea ce au facut este cat se poate de firesc, anuntaCancan.