Dan Voiculescu are regim special la Penitenciarul Rahova. A primit mancare de acasa si a cerut televizor. Condamnat la 10 ani de puscarie in "dosarul ICA", omul de afaceri Dan Voiculescu si-a petrecut prima noapte la Penitenciarul Rahova in aceeasi celula cu profesorul Gheorghe Mencinicopschi, si el pedepsit cu 8 ani de inchisoare in acelasi dosar. Voiculescu a fost nemultumit ca nu a avut televizor in celula si a refuzat mancarea oferita de institutie, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Primele poze cu Antonia la mare, de cand a ramas insarcinata! Cum arata iubita lui Velea si viitoarea mamica in valurile marii! Este una dintre cele mai ravnite femei din Romania, iar anuntul ca a ramas insarcinata cu Alex Velea a venit ca un soc pentru pentru toata lumea mondena. Cei doi nu isi mai ascund acum relatia, iar Antonia isi etaleaza mandra burtica, noteaza Cancan.

Cum arata silueta lui Britney Spears fara Photoshop. Britney Spears a indraznit sa le arate fanilor o imagine din timpul unei sesiuni foto, care nu a apucat sa treaca prin programele de editare. Ca prin minune, celulita pe care paparazzi au surprins-o in imagini anterioare a disparut, iar picioarele ii par mai subtiri ca niciodata. Acuzata de mai multe ori ca s-a ingrasat, Britney Spears le-a demonstrat tuturor celor care o criticau ca are o silueta de invidiat, iar imaginile postate arata cat de bine se simte, potrivit RTV.net.

Fiica cea mica a lui Bruce Willis a fost prinsa cu droguri. Tallulah Willis, fiica cea mica a actorilor Bruce Willis si Demi Moore, a fost internata zilele trecute intr-o clinica de dezintoxicare spre tratarea dependentei de droguri si alcool. Tanara de 20 de ani primeste in prezent tratament de specialitate la clinica "The Meadows" din Arizona, iar decizia se pare ca a fost luata chiar de ea, dupa ce una dintre surori a vazut-o drogandu-se, scrie EVZMonden.

Vaduva lui Lazarov spune tot despre noul iubit. Emotie, dragoste si speranta. Asta se citeste in glasul Augustei Dumitrascu atunci cand iti vorbeste despre barbatul care a facut-o sa iubeasca din nou. Dupa cinci ani de vaduvie, sotia regretatului Valeriu Lazarov isi face din nou planuri de casatorie, anunta Click.