O sa razi in hohote cand o sa vezi ce avea pe peretele din dormitor Mircea Badea, cand era adolescent! Atunci cand va vedea aceasta imagine, Mircea Badea va dori sa dispara cu siguranta de pe internet. Prezentatorul TV nu va fi foarte incantat cand o tara intreaga va vedea cum arata camera lui in adolescenta. Un detaliu i-a stricat imaginea. Cei care au intrat pana acum in vizorul lui Mircea Badea stiu foarte clar ca prezentatorul TV nu iarta nimic, iar vorbele lui lovesc de multe ori mult mai rau decat pumnul unui boxeur profesionist. Acesta are intotdeauna cuvintele la el si sa te fereasca Sfantul sa devii subiectul vreunei emisiuni nocturne pe care o prezinta. Acum, insa, toti cei care au fost vreodata suparati pe Badea vor uita definitiv motivele de disputa. Atunci cand vor vedea o fotografie din adolescenta lui, cu totii vor rade in hohote si vor lasa deoparte toate supararile, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Rasturnare de situatie: Andreea Balan si Keo, din nou impreuna. Adevarul despre relatia dintre cei doi. S-au despartit "cu cantec" si tot muzica i-a readus impreuna, la mare. Andreea Balan si Keo nu pot sta departe unul de celalalt, desi cantareata are o noua relatie. Insa nu iubirea patimasa este cea care ii tine legati, ci concertele pe care le-au planificat cu mult timp inainte sa se desparta. Blondina nu credea ca se va indragosti din nou atat de repede, insa Cupidon a sagetat-o atunci cand se astepta mai putin. Andreea si Michael s-au cunoscut peste Ocean prin intermediul verisoarei solistei, Ligia, aceasta fiind cea care le-a facut cunostinta. Iar de atunci, par de nedespartit. Michael a venit chiar in Romania, unde a insotit-o pe iubita lui celebra in turneu, anuntaStirileProtv.ro.

Si-a lasat sutienul acasa si rau a facut! Carei vedete ii apartin acesti sani lasati? A demonstrat de nenumarate ori ca are incredere in ea, asa ca nu e interesata deloc de criticile pe care le primeste vis-a-vis de trupul ei. In urma cu cativa ani, blonda recunostea cu seninatate ca are tendinte de ingrasare, dar intentiona, atunci, sa rezolve aceasta problema prin sport. Nu a reusit insa, deoarece nu e adepta miscarii, asa ca desele fluctuatii de greutate si-au spus cuvantul. Oana are sanii foarte lasati, dar cu toate acestea nu se grabeste sa isi puna un sutien atunci cand iese din casa. Zilele trecute, ea a mers la o cafea in zona Herastrau, impreuna cu doua prietene, intr-o tinuta foarte relaxata. A purtat o rochie rosie ca focul, care i se mula perfect pe sani. Dupa cateva minute de discutii cu amicele ei, Oana s-a indreptat spre masina si si-a luat o vesta, pentru a masca faptul ca nu are sutien, informeazaClick.

Fac nunta in secret? Bianca a reusit sa-si recucereasca fostul sot, desi a calcat stramb. Bianca Dragusanu a trecut cu brio testul la care a fost supusa de Victor Slav, dupa divortul lor. Desi, oficial, era o femeie libera, ea nu a mai vrut sub nici o forma sa auda de Adrian Cristea, iar acest lucru l-a inmuiat pe fostul sau sot. Fosta asistenta TV se bucura din nou de dragostea lui Slav si se pregateste sa-si reinnoiasca juramintele in fata altarului. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cunoscut cu ocazia unei filmari, s-au placut si in scurt timp au devenit un cuplu. La doar cateva luni de relatie, au decis sa faca pasul cel mare si sa devina sot si sotie. La fel de repede insa, dupa doar trei luni de mariaj, au ajuns si la divort, asta dupa ce roscata i-a pus coarne si a fugit la Paris cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea, scrieLibertatea.

Imaginea asteptata de intreaga planeta! Cum a putut sa apara Inna pe coperta noului album. Asteptarea a luat sfarsit! De curand, Inna si-a lansat un nou album, iar fanii au fost in extaz. Special pentru coperta productiei, bruneta a pozat provocator, pe plaja care ii este atat de draga inca din copilarie. Inna este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar fiecare sedinta foto pe care o realizeaza reuseste sa adune numai reactii pozitive. Toti cei care o iubesc asteapta cu sufletul la gura fiecare noua fotografie cu bruneta, dar si fiecare melodie pe care aceasta o lanseaza. Asa ca, vestea ca un nou album Inna este de acum pe piata nu a putut decat sa ii incante pe admiratorii vedetei. Cu atat mai mult cu cat, special pentru coperta productiei, cantareata s-a lasat fotografiata in ipostaze care pot aprinde imaginatia oricui, anuntaCancan.