Splendori in valuri! Vedetele si-au facut de cap in apa marii, spre deliciul turistilor de pe Litoral. Lora, Doinita Oancea si Oana Craioveanu sunt prietene bune. Cele trei sunt de nedespartit, motiv pentru care isi fac vacantele impreuna. Reporterii ziarului Libertatea le-au surprins, zilele trecute, pe cele trei in timp ce isi faceau de cap in valurile marii.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lor le place si cu fosta, si cu actuala! Trei barbati celebri implicati in triunghiuri conjugale. S-au casatorit, s-au despartit, si-au facut noi relatii, dar tot impreuna isi petrec timpul. Merg in vacante, iau masa impreuna, fara sa uite, insa, de noile cuceriri, care sunt si ele nelipsite din program. Unii se balacaresc ca la usa cortului cu fostii iubiti sau soti, altii insa, pastreaza o relatie frumoasa si dupa. Chiar daca leaga noi relatii, vedetele mai nonconformiste nu se sfiesc sa petreaca timpul in trei: atat cu fostul, cat si cu actualul, scrie Click.

Totul despre blonda din Romania care i-a luat mintile lui Messi! Acum un an, toata ziarele vuiau despre escapada lui Messi intr-un club din Las Vegas. Internationalul a fost fotografiat de paparazii in momentul in care isi baga capul intre sanii unei blonde. Cancan.ro a aflat ca cea care i-a atras atentia este romanca!

O femeie sustine ca este mama biologica a fetitei lui Beyonce. O femeie pe nume Tina Seals pretinde ca ar fi mama biologica a fetitei lui Beyonce si Jay-Z, Blue Ivy, si a depus la o instanta din Manhattan documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru. Tina Seals a depus o serie de documente la instanta din Manhattan si spune ca a fost "anterior asociata" cu cuplul de staruri Beyonce/Jay Z si doreste ca tribunalul sa "verifice daca ea este mama biologica" a lui Blue Ivy, potivit RTV.net.

Fotografia asta va face istorie! Maria Ciobanu o hraneste pe mama lui Dolanescu pe patul de moarte! Daca le cunosti povestea, ti se va rupe sufletul in doua! E incredibil cum arata batrana ajunsa la varsta de 102 ani! Ani la rand s-a zvonit ca Maria Ciobanu si fosta sa soacra, Gherghina (Didina) Dolanescu s-au avut toata viata ca soarecele si pisica. Legenda a luat nastere pe vremea regimului ceausist, cand regretatul rapsod Ion Dolanescu s-a despartit de indragita cantareata de muzica populara Maria Ciobanu. Continuarea pe Wowbiz.ro.