Inca o despartire de rasunet! O blonda celebra i-a spus "adio" iubitului fotbalist! "Viata te surprinde!" Inca o despartire a luat prin surprindere pe toata lumea. O celebra blonda de la noi si iubitul ei fotbalist si-au spus "adio". Imediat dupa ce a pus capat povestii de dragoste, artista a fost filmata in timp ce se distra copios pe litoral. Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Alina Crisan si fotbalistul Mihai Radut s-au despartit de aproape o saptamana. Se pare, insa, ca acest nou esec nu i-a lasat un gust amar cantaretei. In acest weekend, paparazzi au surprins-o pe blondina in timp ce se distra alaturi de mai multi prieteni, intr-un club de la malul marii, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Alex Velea se muta cu Antonia in apartamentul fostei neveste? "Nu-ti cladi fericirea ta pe nefericirea altuia", spune o vorba din popor, de care Alex Velea se pare ca nu a auzit. Daca in prezentul lui se intampla numai lucruri frumoase, viata fostei sale sotii a fost total data peste cap. Recent, mulatra s-a mutat in alta locuinta. El - in vacanta cu iubita care-i va darui un copil, ea - cu burta pe carte, inchisa in casa, in Bucuresti. Alex (30 de ani) si Ana Velea (27 de ani) au preocupari total diferite la opt luni de cand au divortat oficial, iar fotoreporterii Click! au surprins, recent, noutatile-bomba din vietile lor. Marti, in jurul orei 12.00, Alex Velea iesea zambitor, insotit de soferul lui, din blocul de pe strada Nerva Traian, in care a locuit trei ani cu fosta lui sotie. Surpriza, solistul venise acolo cu masina actualei iubite, Antonia (25 de ani), un Range Rover de culoare neagra, anuntaClick.

Bianca Dragusanu anunta cand ar putea avea un copil. De cand s-a impacat cu Victor Slav, Bianca Dragusanu are in cap un singur gand: acela de a avea un copil. Si, cum se stie deja ca blondina este foarte ambitioasa, s-ar putea sa-i si iasa. Insa, pana cand va ramane insarcinata, Bianca i-a rugat pe toti cei din jurul ei sa nu o streseze. Primul care o ocroteste pe Bianca este temutul Nea Marin. Gazda de la "Poftiti pe la noi!", i-a indemnat pe colegii de emisiune sa aiba grija de fosta asistenta TV "pentru ca vrea sa faca un copil". Iar Bianca este, pe cat de determinata de a deveni mama, pe atat de grijulie cu starea ei de confort fizic si psihic si le cere tututor sa nu o streseze, informeazaLibertatea.

Prigoana, atac la Bahmu. Adriana Bahmuteanu anuntase ca este in convalescenta, motiv pentru care nu a plecat in concediu cu sotul ei, Silviu Prigoana, si cei doi copii. Dar, in ciuda declaratiilor, aceasta pare sa-si fi revenit complet. Altfel nu se poate explica de ce a putut sa se ridice de pe patul de suferinta ca sa o insoteasca pe prietena ei cea mai buna, Camelia Enciu, la o nunta in capitala. Bahmuteanu a fost vazuta in repetate randuri pe terasa restaurantului, unde a iesit sa fumeze. Mai mult decat atat, paparazzii au surprins-o band ceva ce pare a fi vin, dar si jucand hora cu sotul prietenei sale. Petrecerea s-a incheiat in jurul orei 3 si jumatate dimineata, scrieStirileProtv.ro.

Cabral, crize de gelozie in mijlocul emisiunii: "Se uita fix la nevasta-mea". Cabral si Andreea Ibacka au o relatie plina de peripetii. Recent, ei s-au cam ciondanit pentru ca prezentatorul a plecat in Grecia fara sa ii spuna sotiei. S-au impacat insa si acum sunt amandoi la mare, unde Cabral are emisiunea "Traieste-ti vara", De la marea impacare, vedeta Pro TV e cu ochii pe blonda lui si are mare grija sa nu o supere. In plus, pentru ca Andreea e o aparitie sexy, Cabral nu poate sa nu fie putin gelos. In cadrul editiei de marti a emisiunii, prezentatorul nu s-a putut abtine insa si a rugat echipa sa il atentioneze pe un barbat de pe plaja ca se uita prea insistent la Andreea, care se afla pe plaja in timpul show-ului. "Aduceti-mi-l si mie pe domnul acel musculos care se invarte pe langa nevasta-mea. Pe bune, nu fac misto, acolo e el si se uita fix la nevasta-mea", a spus Cabral, spre amuzamentul colegei de platou, Laura Cosoi, anuntaClick.

Julie Mayaya, schimbare spectaculoasa, dupa "Vocea Romaniei". In urma cu doi ani, Julie Mayaya castiga, antrenata de Horia Brenciu, marele trofeu "Vocea Romaniei". O aparitie exotica, o voce extraordinara, Julie a cucerit imediat publicul de la noi, dar si juriul. In doi ani, Julie s-a transformat spectaculos si in bine. Mulatra nu a renuntat la stilul ei afro, pe care l-a cizelat insa, l-a "sofisticat" si l-a adaptat la cerintele tot mai mari ale showbiz-ului romanesc. Mai mult, Julie are o si mai mare grija de silueta ei. Astfel, ea este nelipsita de la sala de fitness, unde practica unul dintre sporturile cele mai solicitante, dar, totodata, cu rezultate dintre cele mai rapide si spectaculoase: kangoo jumps. In ceea ce priveste look-ul, daca in urma cu cateva luni i-a surprins pe toti cu parul tuns periuta intr-o parte si, de curand, cu o coafura punk, Julie a reusit acum sa se reinventeze si sa obtina un look cu totul nou, original, care i-a cucerit imediat pe fani, informeazaLibertatea.