Asta e pretul ca sa le ai la pachet pe asistentele pacatoase! Cat a dat un patron pe Chivu si Mocanu ca sa-si faca de cap cu ele. Ajunse dive peste noapte, Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu au inceput sa aiba pretentii de vedete de Hollywood. Mai exact, cele doua cer onorarii de-a dreptul exorbitante pentru a-si face aparitia la petreceri private. Culmea, le si primesc! Chiar daca se afla in vacanta de la emisiunea la care lucreaza ca asistente, Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu nu stau cu burta in sus la mare, ci fac bani pe banda rulanta, avand in vedere ca in sezonul estival sunt cele mai multe evenimente. Astfel, cele doua "bombe" fie sunt in cluburile de pe litoral, acolo unde danseaza pe 500 de euro, fie au cate o prezentare de moda, unde isi etaleaza formele pentru 300 de euro. Recent, Loredana si Anamaria au primit o oferta din partea unui hotel de lux din Turcia, unde au fost invitate sa intretina atmosfera, dar si publicul prezent la un important spectacol, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cristian Hrubaru s-a tuns dupa 20 de ani! Schimbari radicale pentru celebrul rocker de la "Cronica Carcotasilor". Pentru ca joi Cristian Hrubaru implineste 43 de ani, si-a facut un cadou special. A renuntat la plete dupa 20 de ani. "Simteam nevoia sa nu-mi mai falfaie nimic pe cap", a povestit Cristian Hrubaru, in exclusivitate pentru Click! Cand i-a venit ideea sa se tunda, a vrut sa demareze o campanie in care si alte vedete cu par lung sa se tunda, pentru a aduna bani in scopuri umanitare. Insa nu a avut noroc... Totusi, a gasit alta solutie. "Inainte de a ma tunde mi-am impletit o coada si am donat-o la recuzita pentru Cronica Carcotasilor ca sa se faca mustati din ea. Recuzitera poftea de mult la parul meu si iata ca i-am indeplinit dorinta", a mai spus Hrubaru, pentruClick.

Imaginile pe care nu le-ai mai vazut niciodata. Cum arata Laura Cosoi in urma cu 20 de ani, cand Andreea Marin ii lua primul interviu. Andreea Marin a fost invitata la "Traieste-ti vara", la ProTV, iar prezentatoarea a vorbit despre viata sa alaturi de sotul ei, Tuncay, despre inceputurile carierei sale in televiziune, dar si despre cea mai grea cumpana din viata sa, cand a fost suspecta de o tumora pe creier. Andreea Marin a avut o adevarata surpriza cand a revazut cateva imagini din urma cu 20 de ani, cand isi incepea cariera de reporter la o televiziune din Iasi si ii lua primul interviu Laurei Cosoi. Laura avea doar 12 ani si era o dansatoare talentata cu visuri marete: isi dorea sa fie cat mai buna la dans si sa castige trofee importante. Andreea Marin, aflata la primul sau interviu ca reporter, a luat si cateva lectii de dans alaturi de Laura, informeazaStirileProtv.ro.

Mihai Albu: "Am vandut martisoare ca sa platesc meditatiile cu Patriciu". Mihai Albu deplange moartea lui Dinu Patriciu, cu atat mai mult cu cat regretatul om de afaceri l-a ajutat sa-si implineasca marele vis, pe care la un moment dat il credea imposibil, acela de a intra la Facultatea de Arhitectura, unde, la inceputul anilor '80, era un adevarat macel: 30 de candidati pe un loc. Dupa doua incercari esuate, cand tocmai se gandea sa schimbe macazul, Mihai a aflat ca Dinu Patriciu, profesor de exceptie la aceasta importanta institutie de invatamant, mediteaza, in particular, la materiile de baza, desen si desen tehnic, asa ca s-a agatat de el ca de o ultima speranta. "M-a chemat la subsolul unei cladiri din zona Romana, unde Dinu Patriciu inchiriase o camera, si m-a inscris intr-o grupa de alte sase persoane. Avea si un asistent, ne preda cam de doua ori pe saptamana, cate doua ore. Intr-un singur an medita cam 85 de persoane, iar 70% dintre ele au reusit", ne-a spus Mihai, scrieLibertatea.

Pepe va fi din nou tata! Raluca a ramas insarcinata in noaptea nuntii. La o luna de la cununia religioasa, Pepe asteapta cu nerabdare ca sotia lui sa ii dea vestea ca este din nou insarcinata. Si iata ca asta chiar s-a intamplat! In urma cu doar cateva zile, Raluca l-a anuntat ca e gravida in cateva saptamani. Sapte luni s-au pregatit Pepe si Raluca Pastrama pentru ca nunta lor sa fie una de vis. Pe deasupra, ei nu s-au uitat la bani si au scos din buzunar peste 100.000 de euro, pentru ca totul sa fie perfect. Evenimnentul a avut loc in urma cu o luna, iar toti cei prezenti au marturisit mai apoi ca nu exista nunta mai frumoasa la care sa fi participat vreodata. Acum, ca s-au linistit, cei doi lucreaza intens la cel de-al doilea copil. Initial, bebelusul era planificat inca de anul trecut, insa Raluca si Pepe au decis, dupa multe discutii, sa amane momentul, pentru ca mireasa sa nu fie cu burta la gura si in biserica, asa cum a fost la cununia civila, anuntaCancan.

Jojo revine in muzica dupa o pauza de 14 ani. Catalina Grama, alias Jojo (33 de ani), revine la marea ei dragoste, muzica, insa nu renunta nici la teatru, nici la televiziune. Dupa 14 ani de absenta, blonda se intoarce la cariera de solista, melodia ei de debut fiind hit-ul "Roz" (2000). Jojo a lansat ieri o noua piesa, semnata de Mihai Alexandru, pe versurile lui Cezar Cristea, alias 1-Q Sapro, si care e intitulata "I'm letting go". Piesa si vidoclipul acesteia au un mesaj optimist. Cu aceasta lansare, Jojo face reclama si la un nou model de Opel, astfel ca blonda da o dubla lovitura: revine in muzica si face bani si din publicitate, informeazaClick.