Shakira, acuzata ca a plagiat melodia "Loca", imnul mondialelor din 2010. Hit-ul "Loca", interpretat de Shakira a fost copiat de la un alt autor, a decis un judecator din New York. Varianta spaniola a melodiei lansate in 2010 a fost inspirata din creatia cantautorului Ramon Arias Vazquez, din Republica Dominicana. De vina pentru aceasta situatie este Eduard Edwin Bello Pou, cunoscut ca El Cata, un rapper cu care artista a colaborat la aceasta melodie. Se pare ca acesta a venit la vedeta internationala cu piesa scrisa si orchestrata, iar sotia lui Gerard Pique a fost de acord cu ea. Judecatorul Alvin Hellerstein a decis ca melodia a fost inspirata din creatia lui Arias. Daunele vor fi platite de catre Sony, cei care au fost responsabili cu distribuirea melodiei, dar valoarea lor nu au fost stabilite inca, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Anamaria Ferentz s-a accidentat grav la picior! Anamaria Ferentz se afla in Arizona, SUA, acolo unde filmeaza noul videoclip, insa a avut parte de o experienta dureroasa. Cantareata s-a accidentat destul de rau la filmari si s-a ales cu o julitura imensa pe picior. Anamaria s-a fotografiat si a postat imaginea pe Facebook, fanii ei fiind socati la vederea ranii. "Arta cere sacrificii... Si iubirea...", a scris Anamaria. Cum amicii virtuali i-au cerut detalii despre felul in care a "reusit" sa isi faca un asemenea semn, ea a raspuns: "M-am lovit la filmari, la o cascada. Am atatea semne de buna purtare ca picioarele mele sunt harta experientelor traite....:))))". Se pare ca ranile nu sunt singurele probleme ale artistei. Ea a fost nevoita sa indure si o caldura infernala in Grand Canyon, acolo unde filmeaza in prezent, informeaza Libertatea.

Destinul neasteptat al primului primar al Capitalei, de dupa Revolutie! A disparut complet in 1990. Crin Halaicu, Viorel Lis, Traian Basescu, Victor Ciorbea, Adriean Videanu si Sorin Oprescu sunt cei mai cunoscuti primari ai Capitalei de dupa Revolutie. Nu sunt, insa, singurii edili pe care i-a avut Capitala din '89 incoace. In total, in ultimii 25 de ani, 11 politicieni au ocupat fotoliul de edil-sef al Bucurestiului. Primul dintre ei, Dan Predescu, a disparut din prim-planul politicii la fel de repede precum a aparut. In 21 ianuarie 1990, cand a fost votat in unanimitate primar de catre adunarea Consiliului Municipal Bucuresti, avea 40 de ani. Fost presedinte al Consiliului Municipal Bucuresti al Frontului Salvarii Nationale, el era pe vremea aceea angajat ca cercetator la Institutul de biologie si patologie celulara. La 24 de ani de la acel moment, Cancan.ro a reusit sa afle ce s-a intamplat cu fostul primar. Predescu a ales sa emigreze in America. Si-a vazut mai departe de cariera de cercetator in biologie, reusind sa ajunga profesor universitar la presitgioasa Rush University din Chicago.

Kate Moss va lansa o cupa de sampanie modelata dupa sanul ei stang. Top modelul Kate Moss, care in curand va aniversa 25 de ani de cariera, va lansa o cupa de sampanie realizata dupa un mulaj al sanului sau stang. Paharul va fi rezultatul unei colaborari intre Kate Moss, un restaurant londonez si artista britanica Jane McAdam Freud, fiica regretatului pictor Lucien Freud, pentru care vedeta a pozat in trecut. Cupa va fi lansata in luna octombrie. Nu este prima data cand se realizeaza un pahar de sampanie a carui cupa reda forma unui san de femeie. Se crede ca, in secolul al XVIII-lea, artistul McAdam Freud a conceput pentru prima data o cupa de sampanie - in forma cunoscuta in prezent - avand ca model sanul stang al reginei Maria Antoaneta, scrie EVZ.

Loredana Groza, in costum de baie minuscul. Pentru unele dintre vedetele noastre, timpul pare sa fie un aliat. Este si cazul Loredanei Groza care, la 44 de ani, arata impecabil. Lori este una dintre cele mai longevive prezente artistice de pe scenele romanesti. Lansata in 1986 la Festivalul de la Mamaia, artista a continuat sa isi construiasca o cariera muzicala frumoasa, astfel ca este si acum pe val si aduce public numeros acolo unde sustine concerte. Succesul Loredanei Groza se datoreaza mai ales faptului ca nu a renuntat niciodata sa se reinventeze. De la muzica si pana la look, artista a fost mereu intr-o continua transformare, in bine. Acum, la 44 de ani, Lori continua sa fie o aparitie hot, noteaza Libertatea.

Vedete care si-au distrus cariera din prostie. Uneori nu e nevoie decat de un singur pas gresit pentru a-ti distruge o cariera de succes, la care ai muncit ani intregi. Unele vedete au trait acest lucru pe pielea lor. Demi Moore Dupa despartirea de Ashton Kutcher, Demi s-a internat intr-un centru de reabilitare, dupa care a inceput sa umble cu o serie de barbati foarte tineri, care i-ar fi putut fi copii. Din pacate, toate aceste lucruri i-au stirbit din imaginea de diva, iar acum cariera actritei este pusa in umbra de aventurile ei amoroase. Lindsay Lohan Si-a inceput cariera in actorie de la o varsta frageda si a reusit sa ajunga acolo unde si-a propus. Numai ca faima a venit la pachet cu multe tentatii, iar Lindsay nu a stiut cum sa gestioneze corect situatia. Drogurile, abuzul de pastile si alcool, arestarile, aventurile amoroase, toate au transformat-o pe frumoasa actrita si au condus-o spre un con de umbra. Integral in Unica.