Nu suporta gandul ca s-au impacat! Ce a facut Anda Adam cand a avut certitudinea ca Bianca si Victor sunt din nou impreuna! Intre Anda Adam si Bianca Dragusanu exista o rivalitate clara, iar faptul ca Slav s-a intors la cea de care a divortat in martie, a innebunit-o pe Anda. Gandul impacarii o scoate din minti, astfel incat face orice ca sa nu dea ochii cu cei doi amorezi. Ca orice femeie care a sperat ca omul langa care a stat ani la randul o va duce in fata altarului, Anda Adam nu a fost prea incantata ca Victor Slav s-a insurat la doar cateva luni de la separarea de ea. Cand, insa, parea ca s-a obisnuit cu ideea, fostul partener divortat de Bianca Dragusanu, asa ca Anda s-a relaxat. Numai ca relaxarea ei nu a durat foarte mult timp, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Trupa Andre se reuneste pe bune! Cine le-a impacat pe Andreea Balan si Andreea Antonescu. Concertul recent de la Galati, la care Andreea Antonescu a fost invitata Andreei Balan pe scena se pare ca nu a fost doar un moment artistic dedicat publicului. Cele doua cantarete au planuri mari impreuna si vor sa reuneasca trupa cu care s-au consacrat in adolescenta. Invitata la emisiunea Click!, Andreea Antonescu a lasat sa se inteleaga ca formatia care facea furori in randul adolecentilor cu ani in urma va reveni pe scena in formula in care s-a consacrat. "Andre este proiectul meu de suflet. Nu mi-e rusine sa recunosc asta. Probabil ca si Andreea simte la fel. Am discutat cu ea pe aceasta tema. Vrem sa gasim o modalitate cu care sa avem macar succesul de atunci. Cautam niste piese cu care sa ne surprindem fanii", a spus Andreea Antonescu la emisiuneaClick!

Catalin Maruta vorbeste in exclusivitate despre implantul sau de par. Cum arata acum prezentatorul, dupa ce i-a urmat exemplul lui Mihai Traistariu. Catalin Maruta a prezentat in emisiunea sa numeroase cazuri ale unor barbati din showbiz-ul autohton care au apelat la implantul de par. Mihai Traistariu, Raoul si Sorin Brotnei au scapat de un complex odata ce au ales sa apeleze la aceasta procedura, iar cu aceasta ocazie Maruta a aflat toate detaliile pe care le presupune implantul. Prezentatorul a vorbit deschis despre aceasta decizie in emisiunea "Traieste-ti vara": "Nu e mare lucru, e un lucru pe care l-am facut prima data la noi in emisiune. Sunt foarte multi barbati care au facut asta, dar nu au vorbit sau nu se stie. Implantul de par a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros si trebuie doar sa ai rabdare. Andra a fost cu mine si a stat langa mine cele doua zile, cat a durat", a povestit Maruta, informeazaStirileProtv.ro.

Andreea Balan, mama vitrega pentru copilul americanului. Andreea Balan a rupt gura targului, dar mai ales a lui Keo, in urma cu doua luni, cand a aparut la bratul chipesului american Michael T., fost puscas marin, despre care a spus ca lucreaza la firma lui de evenimente. Barbatul ascunde insa povesti tulburatoare, pe care fosta lui iubita Janna Marie, femeia care are un copil cu iubitul Andreei, a acceptat cu greu sa ni le divulge. "L-am intalnit pe Michael la o petrecere in Michigan. Eu aveam doar 17 ani si eram la liceu. Se prezenta ca fiind un barbat prosper, care ma poate ajuta sa-mi continui studiile. Am ramas insarcinata foarte repede. Mergeam la colegiu si lucram cu norma intreaga. El a demisionat, iar eu am continuat si cu serviciul, si cu scoala, dar aveam grija si de el, si de fetita noastra abia nascuta", si-a inceput povestea Janna, scrieLibertatea.

Transformare incredibila dupa ce a nascut! Vezi cat de bine arata Cristina Spatar la plaja! Cristina Spatar este mama a doi copii, insa arata mai sexy ca niciodata. Artista a postat pe contul de socializare, cateva imagini din timpul vacantei, care tocmai s-a incheiat. Cu un corp de invidiat si forme bine proportionate, intr-un costum de baie minuscul, de culoare rosie, Cristina Spatar a atras toate privirile barbatilor de pe plaja, in timpul vacantei alaturi de familie. Artista s-a pozat alaturi de cei doi copii ai sai - Albert si Aida, pe plaja la mare si a facut imaginea publica. "Gata vacanta!", a scris Cristina pe Facebook. Fotografia a primit zeci de like-uri si comentarii, in doar cateva minute. "O, doamne cat de frumoara mea draga Cristina...te iubesc acum", "Esti super mamica", O mamica fericita si implinita...felicitari,pentru o asa familie, succes in cariera...", i-au scris fanii in dreptul imaginii, anuntaCancan.