S-au iubit, s-au despartit! Daminuta i-a dat papucii Madalinei Pamfile! Replica brunetei este dura si il va infuria teribil! Ghinionul in amor pare sa o urmareasca pe Pamfile la fiecare pas. Si, cand toti credeau ca relatia cu Daminuta va deveni una serioasa, cei doi s-au despartit, cel care a pus punct povestii de dragoste fiind fotbalistul. In urma cu doar cateva zile, Cancan.ro a relatat faptul ca Pamfile si Daminuta ar avea o serie de probleme in cuplu, bruneta vazand cu ochii ei faptul ca fotbalistul flirteaza pe site-urile de socializare si cu alte domnisoare. Insa cei doi au trecut peste acest episode, mergand impreuna la mare, acolo unde au fost fotografiati in ipostaze mai mult decat tandre, jucandu-se ca doi adolescent si tachinandu-se reciproc, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum a ajutat-o Andreea Antonescu pe Andreea Balan sa treaca peste despartirea de Keo. Prietene bune inca din copilarie, Andreea Antonescu s-a aflat langa Andreea Balan atunci cand blonda a suferit din dragoste. Dupa despartirea de Keo, artista a plans pe umarul fostei sale colege de trupa, care a ajutat-o sa treaca peste esecul sentimental. Dupa o relatie de noua ani cu Keo care parea ca se va finaliza cu o casatorie, totul s-a naruit pentru Andreea Balan. Barbatul care credea ca ii va deveni sot o insela cu o alta cantareata, Alexandra Pavel, alias Misty. Artista apus punct relatiei si de cateva luni traieste o poveste amoroasa cu un puscas marin. In tot acest timp in care Andreei Balan i-a fost greu, Andreea Antonescu i-a stat alaturi si a ajutat-o sa mearga mai departe, anuntaClick.

Oana Zavoranu nu se mai satura de tinerei. Oana Zavoranu se declara multumita de varsta pe care o are: 41 de ani. Abia acum poate spune cu mana pe inima ca se simte implinita din toate punctele de vedere. Asa cum Oana ne-a obisnuit sa dea cartile pe fata atunci cand vine vorba despre viata sentimentala, ea marturiseste cu nonsalanta ca prefera barbatii mai tineri: "N-as putea sa fiu niciodata cu un barbat de varsta mea, pentru ca eu nu ma simt de varsta pe care o am. Va pot spune ca am iubiti cum n-am avut la 18 ani, alearga dupa mine, ma cauta, ma fac sa ma simt speciala. La astia am lipici, la tinerei! Ma rasfata si sunt galanti. Nu umblu eu dupa ei, ma gasesc ei pe mine. Asa ca pot spune ca stau foarte bine la capitolul viata sexuala si sentimentala". Insa nu orice tinerel poate ajunge in patul Oanei, informeazaLibertatea.

Pare banc, dar nu este! Ce a putut sa ii faca Mihai Traistariu, intr-un WC jegos, Mariei Dragomiroiu. Daca fanii s-au obisnuit ca Mihai Traistariu sa se fotografieze in orice conditii, atunci cand au vazut asta, au ramas fara cuvinte. Cantaretul s-a pozat alaturi de Maria Dragomiroiu, intr-un WC murdar, fara a tine cont in ce situatie o pune pe aceasta. De cand si-a facut implant de par, Mihai Traistariu se simte atat de bine in pielea lui, incat nu mai tine cont de nimic. Mandru nevoie-mare de faptul ca de acum are parul lung, acesta se fotografiaza oriunde si in orice ipostaza, pozele lui starnind de cele mai multe ori hohote de ras printre fani. De data aceasta, insa, a intrecut orice limita. Cantaretul a facut publica o imagine care i-a socat pe fanii lui, acesta comitand-o grav de tot. Si nu, nu este vorba despre vreun detaliu care ar fi distrus totul, ci despre faptul ca in cadru apare si Maria Dragomiroiu, scrieCancan.

Bianca si Victor, escapada romantica la Roma! Bianca Dragusanu (31 de ani) si Victor Slav (33 de ani) s-au saturat de noptile romantice petrecute pe Litoralul romanesc, asa ca au fugit intr-o escapada de trei zile la Roma. Cei doi amorezi si-au adus aminte de locurile in care s-au iubit pentru prima data nebuneste. In ianuarie 2013, atunci cand s-a infiripat iubirea lor, ei au ales tot Roma. O noua "luna" de miere sau doar o sedinta de shopping? Bianca Dragusanu si Victor Slav au fugit in weekend, fara sa-i stie nimeni, sa se iubeasca la Roma, orasul unde, in ianuarie 2013, avea sa se infiripeze povestea lor de dragoste, desprinsa parca dintr-o telenovela. Nu mai incape nici o indoiala ca Bianca si Victor sunt acum la fel de indragostiti ca-n prima zi, iar weekend-ul petrecut in Italia pare a fi o a doua luna de miere pentru amorezi, anuntaClick.