Cum aratau vedetele la inceputul carierei. Desi le admiram in reviste si la televizor, nici vedetele nu au avut mereu o viata luxoasa. Oamenii simpli admira foarte mult vietile persoanelor publice. De multe ori, revistele pline de fotografii care ilustreaza viata lor de lux ii fac pe oameni sa se bucure ca si cum ar fi propria viata. Astfel, mai mult din curiozitate, oamenii tind sa traiasca prin imaginea pe care si-o promoveaza celebritatile. Cu toate acestea, multi artisti, ajunsi acum faimosi, au avut inainte sa devina celebri locuri de munca banale si au trecut prin momente jenante. Integral in Gandul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

VIP-uri la inmormantarea lui Dinu Patriciu. Nume grele ale vietii publice, cu ochii in lacrimi. Multe povesti frumoase s-au spus dupa moartea omului de afaceri Dinu Patriciu. Cunoscut mai mult ca patron de presa si fost mogul al petrolului, acesta a fost creioant acum in lumini calde, pozitive, atat de oameni simpli, care l-au cunoscut intamplator, dar care s-au bucurat de un ajutor din partea lui, cat si de oameni publici influenti, fosti parteneri de afaceri sau doar prieteni ai lui, scrie Libertatea.

Calin Popescu Tariceanu, tata pentru a treia oara la 62 de ani. Fostul prim-ministru Calin Popescu-Tariceanu (62 de ani) va fi tata pentru a treia oara. Sotia sa, Loredana (36 de ani), va aduce pe lume un baietel in curand. Tariceanu mai are doi baieti din doua mariaje anterioare. Politicianul a mai fost casatorit de patru ori. Cu a cincea sotie, Loredana, s-a insurat anul trecut, aminteste Click.

Cum agatau pe vremuri craii celebri? Dan Chisu: "La inceput, ne bulaneam pe la ceaiuri". In ziua de azi, e simplu sa agati daca ai bani. Cu o masina de fite si finante suficiente cat sa bei sampanie scumpa in fiecare weekend, ametesti aproape orice fata. Pe vremuri insa, nu grosimea portofelului, ci farmecul si umorul contau mai degraba. Craii mai purii si cu experienta de viata au povestit pentru Libertatea cum reuseau sa puna mana pe fata... pe care li se punea pata.

Decizia radicala pe care a luat-o cea mai batrana mama din Romania. Ce a ajuns sa faca Adriana Iliescu din lipsa banilor! Cea mai batrana mama din Romania a ajuns sa se judece in trei procese pentru drepturile sale asupra casei si pamantului parintesc. Abandonata de avocat, Adriana Iliescu a fost nevoita sa se descurce pe cont propriu, potrivit Cancan.