Thalia, 20.000.000 $ pentru inca o telenovela. Thalia este considerata una dintre cele mai de succes actrite de telenovele din intreaga lume. Desi a renuntat din 1999 la actorie, acum e ofertata cu bani grei sa se reintoarca pe micile ecrane. Telenovelele in care a jucat frumoasa mexicanca au fost tot timpul lider de audienta. Dupa ce, in 1999, actrita in varsta de 43 de ani a anuntat ca renunta la actorie pentru a se concentra pe cariera de cantareata, ea a fost ofertata de mai multe televiziuni sa se intoarca la meseria care a consacrat-o. Thalia a refuzat de fiecare data, motivandu- si decizia prin faptul ca ii place viata ei din New York si ii este greu sa se intoarca in Mexic. Insa se pare ca mai sunt cateva sanse ca ea sa revina pe micul ecran. Invitata recent intr-o emisiune TV, Thalia a primit o propunere greu de refuzat din partea unei mari companii de productie TV. Astfel, Thaliei i s-au oferit 20.000.000 de dolari sa apara alaturi de unul dintre cei mai sexy actori din lume, cubanezul William Levy, ceea ce i-a smuls imediat un zambet frumoasei cantarete, marturisind ca e tentata sa accepte, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Tragedie! Sotul lui Celine Dion a ramas fara limba. Cantareata Celine Dion (46 de ani) si-a anulat toate concertele pentru a sta la capataiul sotului ei, Rene Angelil (72 de ani), care este bolnav grav. Potrivit ziarului "Las Vegas Sun", el a suferit o ablatie partiala a limbii, mai precis medicii i-au indepartat limba, afectata de cancer. Chirurgii i-ar fi inlocuit apoi limba cu o proteza ca sa poata vorbi, dar se pare ca, desi operatia a reusit, Rene nu ar mai putea scoate nici un cuvant, dupa cum scrie presa franceza. Celine sufera ingrozitor din cauza chinurilor prin care trece sotul sau. Este insa o femeie tare care inca mai spera ca barbatul se va reface. Rene Angelil se lupta din decembrie cu cancerul la gat care a revenit in forta dupa ce il invinsese in 1999, informeaza Click.

Doliu in lumea filmului! O mare actrita s-a stins din viata. Dupa o lupta incredibila cu o boala crunta, actrita Joan Rivers a murit in urma cu doar cateva ore, la varsta de 81 de ani, intr-un spital din New York, a anuntat fiica acesteia, Melissa Rivers, citata de Reuters. Joi dimineata, fiica actritei anunta ca Joan Rivers este "cazata confortabil" intr-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York. Actrita fusese conectata la aparatele de ventilatie asistata, dupa ce a suferit un stop cardiorespirator in timpul unei interventii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august. Anterior, dupa stopul cardiorespirator suferit, Rivers a stat in coma indusa timp de mai multe zile. Medicii incepusera deja evaluarea starii creierului vedetei, pentru a vedea cat de afectat este de stopul cardiorespirator suferit, scrie Cancan.

Actorului Tom Cruise i-a picat cu tronc o actrita cu 20 de ani mai tanara. Actorul Tom Cruise, 51 de ani, incearca sa-si refaca viata sentimentala alaturi de o tanara colega de breasla. Potrivit National Enquirer, acesta a inceput o relatie cu Rebecca Ferguson, 31 de ani, partenera lui din filmul "Misiune Imposibila 5", care seamana extrem de bine cu fosta lui sotie, Nicole Kidman. Tom a pus ochii pe ea, dupa ce a vazut-o intr-o scena nud in show-ul TV "The White Queen". El a fost chiar cel care a insistat ca Rebecca sa fie noua lui partenera in film, informeaza Libertatea.

Amanta secreta a inceput razboiul cu Cristi Borcea. Cristi Borcea nu-si gaseste linistea nici dupa gratii. Vineri, a inceput procesul pentru stabilirea paternitatii fetitei avocatei, care i-ar fi fost amanta pentru o buna perioada de timp. Desi a recunoscut-o deja, Borcea va face testul ADN, pentru a fi sigur ca este tatal ei. Vin zile grele pentru Cristi Borcea. El va merge in curand la Institutul de Medicina Legala pentru a face testul ADN, singura proba care poate dovedi fara nici un dubiu ca este tatal micutei Carolyn, in varsta de 8 ani. Asta a cerut, ieri, in sala de judecata, mama fetitei, o tanara inalta si blonda, care i-ar fi sucit mintile lui Borcea in urma cu cativa ani, scrie Click.