Hollywoodul, obsedat de sex. Periodic, la Hollywood izbucneste cate un scandal sexual. Zilele trecute, a socat aparitia a sute de poze nud apartinand unor actrite celebre, cum e Jennifer Lawrence, dar in trecut, alte dezvaluiri ori zvonuri legate de staruri au facut valva: inclinatiile gay ale lui John Travolta, pedofilia de care a fost acuzat Michael Jackson ori "traducerea" Sandrei Bullock de catre sot cu o specialista in tatuaje, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

O fosta jucatoare de tenis si-a cerut in casatorie iubita la US Open! Reactia de milioane pe care a avut-o. Fanii tenisului au avut parte de o surpriza de proportii la semifinala US Open. Fosta jucatoare Martina Navratilova a cerut-o in casatorie pe Julia Lemigova, dupa 6 ani de relatie. Continuarea in Cancan.

Petre Roman s-a apropiat de vechea familie datorita nepoatei sale. Dupa ce s-a casatorit cu Silvia Chifiriuc, Petre Roman s-a racit de vechea lui familie. Nu a mai vorbit deloc cu fosta nevasta, Mioara, dar s-a distantat pana si de fiica lui, Oana. De cand s-a nascut,insa, nepotica sa, atitudinea fostului premier s-a schimbat radical, anunta Click.

Teo Trandafir explica motivul despartirii de Antonio Passarelli! Nimeni nu se astepta la asta: "Cand un barbat se..." Antonio Passarelli si Teo Trandafir nu mai formeaza un cuplu, iar prezentatoarea TV nu trece tocmai prin cele mai frumoase momente. Se atasase de italian, iar acum pare sa explice intr-un fel motivul pentru care au decis sa se separe, scrie Cancan.

Smiley a facut autostopul in miez de noapte. Iata cati soferi s-au oprit! Smiley, unul dintre cei mai indragiti artisti, a povestit de ce a fost nevoit sa faca autostopul. Era la inceputul carierei cand, impreuna cu colegii sai din trupa Simplu, a apelat la amabilitatea soferilor, ca sa ajunga acasa. Integral pe EVZMonden.