Bomba! Ei formeaza cel mai nou cuplu din showbiz in Romania. Nimeni nu se astepta la asta! Proaspat divortata Maria Marinescu si mezinul Augustin Viziru formeaza cel mai nou cuplu, iar cei doi nu au ezitat sa se afiseze impreuna zilele acestea. Augustin si Maria Marinescu au fost vazuti intr-o postura destul de intima. Cei doi au mers impreuna la film, si au incheiat weekendul intr-un club de fite din capitala. Pana in prezent niciunul dintre ei nu au confirmat relatia, insa surse din anturajul celor doi sustin ca cei doi se vad de ceva vreme. Chiar daca nu a luat parte la adunarea de fonduri, Maria vrea sa-l duca pe Levin la fundatia respectiva si sa-l invete de la o varsta frageda sa fie darnic cu cei din jur: "O sa ma duc cu el la Fundatia Metropolis. As vrea sa-l invat sa doneze. Eu tot timpul ii spun ca unii copii nu au jucarii si il intreb ce jucarii vrea sa-mi dea sa le dau, iar el imi aduce. Ii explic tot timpul ca e privilegiat. Ceilalti copii plang dupa el, el nu plange dupa nimeni. Se uita ciudat, asa socat la ei", ne-a mai spus designer-ul, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu nu are mila. Da de pamant cu Mircea Badea: ''Mirciulica, puta mica". Oana Zavoranu e foc si para. Dupa dezvaluirile facute de bruneta referitor la faptul ca a avut o relatie in trecut cu Mircea Badea, aceasta iese la inaintare cu noi declaratii despre povestea lor. Pe alta parte, Mircea Badea a negat vehement dezvaluirile aparute in presa, conform carora ar fi ajuns in asternuturile Oanei, si o acuza pe aceasta ca isi face publicitate pe spatele lui, bruneta a povestit cum decurgeau noptile de amor dintre cei doi. In cadrul editiei de luni seara a emisiunii "Wowbiz'', Zavoranca s-a dezlantuit. ''Am un orgasm intern, extern cand il vad pe Mircea Badea", a precizat bruneta, anuntaClick.

Amantele lui Adrian Cristea, dezvaluiri picante: "Ii place sa fie batut in timpul sexului". Carla si Denisa, amantele lui Adrian Cristea, au facut front comun impotriva fotbalistului. Ambele au decis sa se razbune pe "Print" si au dezvaluit detalii picante din dormitor. Potrivit celor doua, fotbalistul are fantezii "asa cum au de obicei femeile" "Adrian Cristea nu este un barbat bun la pat, ba dimpotriva. Nu avea niciun sentiment. Totul era pe repede, parca este un robotel. L-am poreclit amandoua "robotelul pervers".Totul este mecanic la el. Nu simti nimic cand faci sex cu el", a declarat Denisa Botcari, in cadrul emisiunii "Un show pacatos de la Antena1, informeazaLibertatea.

Transformarea incredibila a lui Teo Trandafir! Vezi cum arata vedeta acum, la aproape un an de cand si-a micsorat stomacul! Teo Trandafir a revenit din vacanta si a inceput un nou sezon al emisiunii pe care o prezinta. Insa, vedeta a avut o aparitie de zile mari, extrem de eleganta si cu mai putine kilograme. Imbracata intr-o fusta neagra si o bluza rosie, Teo a uimit pe toata lumea cu felul in care arata. Se pare ca operatia de care a suferit ii aduce satisfactia mult dorita, iar rezultatele se vad in fiecare zi. Teo este mult mai slaba, aproape de nerecunoscut, scrieCancan.

Cati bani ia Andreea Antonescu ca sa-si arate sanii pe scena. Trupa Andre e istorie.Andreea Balan a reusit sa se mentina in topurile muzicale, in timp ce Antoneasca si-a incercat norocul in America. Fara performante laudabile, aceasta a revenit in Romania. Andreea Antonescu (32 de ani) si-a lasat sotul, pe Traian Spak, in America, si a acceptat oferta de a canta in turneul Evo Music Mix, cu care a semnat un contract avantajos. S-a urcat din nou pe ghetele cu senile, si-a tras un sutien cu care si-a sugrumat sanii, ca pe vremea Andre, si s-a pus pe treaba pentru 1.200 de euro pe weekend. Tariful ei este de 600 de euro pe cantare, in conditiile in care Andreea Balan castiga 2.500 de euro pentru un concert. Cu vechea costumatie a urcat pe scena si a cantat la Targul Neamt si in Calarasi piese din vechiul repertoriu, dar si melodii noi precum "My Love" si "Pune-o pe repeat", lansate sub pseudonimul "Miss Ventura", anuntaClick.