Kim Kardashian, in stare de soc! Kanye West, internat de urgenta in spital! Kanye West a fost internat, miercuri, intr-un spital din Melbourne, Australia, din cauza unei dureri puternice de cap, dar a fost externat dupa scurt timp pentru a sustine un concert programat in seara aceleiasi zile, la Rod Laver Arena. Kanye West a fost dus pe o targa la spital, unde a fost supus unor analize prin RMN (imagistica prin rezonanta magnetica), din cauza unei migrene. Medicii l-au lasat insa pe artistul american sa plece dupa putin timp din spital, iar rapperul si-a putut sustine concertul pe care il avea programat miercuri seara, in Melbourne, noteaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Clipe grele pentru Nicole Kidman. Tatal actritei a murit. Actrita Nicole Kidman (47 de ani) trece prin cele mai grele momente din viata ei. Tatal ei, Antony Kidman, s-a stins din viata, vineri, intr-un accident. Acesta se afla in Singapore, intr-o vizita la sora actritei, Antonia. Antony Kidman, care era doctor psiholog la Universitatea din Sydney, a cazut in camera sa de hotel. Politistii ajunsi la fata locului au descoperit un barbat, cam de 80 de ani, prabusit pe podea. El a fost dus la spitalul Tan Tock Seng, dar decesul i-a fost pronutat mai tarziu, in jurul orei 10 dimineata, ora locala, potrivit Channel News Asia. Tatal actritei se afla in vizita la fiica sa mai mica si, potrivit primelor date ale anchetei, acestuia i s-a facut rau dupa micul dejun si s-a prabusit, informeaza Click.

Inca un dosar penal pentru Salman Khan. In vreme ce banii curg la box-office pentru actorul indian Salman Khan, se aduna si problemele pentru cel mai popular star de la Bollywood. Zilele trecute, o asociatie a musulmanilor a depus plangere la politie impotriva lui Khan, dupa ce in cadrul unei parade de moda in care-si promova linia proprie de haine "Being Human" au aparut inscrisuri arabe in "contexte nepotrivite". Musulmanii il acuza pe Salman ca le-a insultat religia si cer o pedeapsa aspra. Politia a demarat o ancheta si va anunta public rezultatul saptamana viitoare. Presupusul iubit al prezentatoarei TV Iulia Vantur nu e la prima problema cu legea. El are pe rol doua dosare: unul in care e acuzat de braconaj, in care a si fost condamnat la 5 ani de inchisoare, si unul de omor din culpa, scrie Libertatea.

Arogante incredibile pentru sindicalistul care a facut avere de milioane. Desi nu a aparut niciodata in Top 300 cei mai bogati romani, sindicalistul Liviu Luca e putred de bogat! In mod absolut ciudat, insa, dupa ce a ajuns sa fie anchetat, si-a luat mainile de pe toata agoniseala! Inginer petrolist de meserie, Liviu Luca a stiut sa faca cel mai bine bani. E limpede ca a fost un sindicalist vehement, insa mai presus de orice, a tinut la binele personal. Cel putin asa reiese acum din prezentarea unei agoniseli despre care s-a aflat abia cand Luca a inceput sa fie chemat sa-si justifice in fata autoritatilor averea absolut fabuloasa. De departe cel mai impresionant este domeniul pe care il detine in comuna Paulesti (Prahova). Are nu mai putin de opt hectare si este inconjurat de padure. In centrul mosiei se afla resedinta luxoasa, care se imparte in doua vile impunatoare flancate de livezi, informeaza Cancan.

Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata la 42 de ani. Anunt surprinzator facut astazi de Gabriela Vranceanu Firea si Florin Pandele! Cu ocazia unei conferinte de presa, cei doi au anuntat ca asteapta un copil. "La varsta mea, ma asteapta acasa un copil de 2 ani si 4 luni si culmea este, va spun acum, ca nu ne aude nimeni si nu suntem ascultati, ca urmeaza sa mai vina inca unul", a fost anuntul facut de Florin Pandele. "Astazi dimineata, cand a sunat telefonul si cand mi-a spus ca este perchezitie, ma gandeam, Doamne, sa nu i se intample ceva doamnei Firea", a mai spus primarul din Voluntari. "Cat despre ingrijorarea fireasca a oricarui sot si tata cad dimineata esti trezit nu cu un zambet ci cu perchezitii, i-am spus sa nu-si faca griji pentru mine. Desi sunt firava din punct de vedere al trupului, Dumnezeu mi-a harazit o inima si-i multumesac in fiecare secunda cu asta, si oricum suntem mai puternici ca suntem doi, nu mai sunt doar un", a spus si Gabriela Firea, ajunsa la 42 de ani, relateaza rtv.net.

Gina Pistol, confesiuni sincere despre iubirile si suferintele ei. "Am fost si sunt mult mai mult decat o prezenta sexy", sustine Gina. Ai crede ca barbatii ii sunt toti la picioare, inrobiti de frumusetea ei, dar ea nu se fereste sa recunoasca faptul ca multi au facut-o sa sufere si sa verse lacrimi amare. n ultimii ani, i-au fost atribuite relatii cu mai multi barbati celebri, de la crai de Dorobanti la fotbalisti cu notorietate. Pe toti i-a iubit si, marturiseste ea, despartirile nu au fost niciodata usoare. "Si lacrimile mele sunt la fel de sarate ca ale tale", spune zambind usor melancolic. Acum insa, vede lucrurile diferit, pentru ca a ajuns la o anume maturitate sentimentala. "Daca ma uit in urma si daca sunt sincera cu mine, pot sa recunosc ca nu toti au insemnat la fel de mult. Pot sa fiu sincera cu voi. Am iubit de foarte putine ori. De cele mai multe ori ma simteam singura. Acum inteleg altfel iubirea. Cum o vad si o simt eu acum nu are nici o legatura cu ceea ce credeam eu odata ca-i iubire", a dezvaluit Gina Pistol publicatiei Libertatea.