Sora lui Catrinel Menghia, in sanii goi pe podium! Schimbare la 180 de grade pentru Lorena Menghia (26 de ani), sora mai mica a celebrului fotomodel Catrinel Menghia (28 de ani). Campioana nationala la saritura in inaltime in 2005, fosta atleta are acum sanse mari sa faca bani frumosi in modeling. Pe 11 septembrie, ea a defilat in cadrul colectiei "Duality", pusa in scena de designerul roman Dorin Negrau la New York. Lorena a fost o aparitie extrem de sexy, cu sanii la vedere, iar asemanarea cu sora ei mai mare a creat confuzie in sala. In 2008, frumoasa ieseanca s-a mutat in SUA pentru studii, insa a mai facut naveta in Romania datorita relatiei cu Norris Mageanu, fostul iubit al Corinei Danila. Lorena si Norris s-au despartit insa dupa un an de relatie, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dezvaluirea neasteptata a Gabrielei Cristea! "De ieri, sunt mama!" Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au mutat recent, iar viata in noua casa le este plina de surprize. Prezentatoarea TV a anuntat ca a devenit mama "responsabila" si ca este nevoita sa poarte zilnic dupa ea bagaje. Pe 15 septembrie a fost ziua lui Tavi Clonda, barbatul cu care de un an de zile bruneta are o relatie foarte frumoasa. Gabriela Cristea i-a facut cadou, cu aceasta ocazie, un catel de care, insa, tot ea se ocupa. Prezentatoarea TV a facut marti o declaratie care a uimit pe toata lumea. A anuntat ca a devenit "mama" si ca "cel mic" seamana cu tatal lui, din punct de vedere al talentului. "De ieri, sunt mama responsabila. Mai incet cu tobele alea ca imi trezesti catelul. De fapt, lui ii place, stie ca taica-su e cantaret si ii place muzica. Am inceput sa umblu cu scutece, cu bagajele dupa mine", a spus Gabriela Cristea intr-o emisiune TV, anuntaCancan.

Teo Trandafir a vorbit despre singurul iubit de alta nationalitate pe care l-a avut! Ce a spus despre primul ei barbat! Vedeta de televiziune a fost supusa unui sir de intrebari la o emisiune de la Kanal D. Ea a marturisit ca a avut un singur iubit de alta nationalitate. Invitata in platoul unei emisiuni de la Kanal D, Teo Trandafir a dezvaluit lucruri mai putin stiute din viata ei. Astfel, moderatoarea de televiziune a marturisit ca a avut un singur iubit de alta nationalitate. "Am avut un singur iubit de alta nationalitate, in copilaria mea. A fost primul meu iubit. Era american. A fost profesor universitar. El a fost cel care m-a transformat... daca intelegi ce vreau sa spun. A fost o relatie interzisa. Pe vremea lui Ceasca. Am fost haituiti intr-un fel", a spus prezentatoarea TV despre legatura pe care a avut-o in epoca ceausista. Ea a vorbit si despre presupusa relatie de iubire pe care ar fi avut-o cu Antonio Passarelli, informeazaLibertatea.

Anda Adam rupe patul cu barbati: "Asa ma mentin". Multi barbati ar vrea sa afle cum e Anda Adam la pat. Aveti grija, insa, pentru ca solista nu e deloc cuminte. Anda recunoaste ca se fereste de patul de acasa, pentru ca nu le rupe. Si nu singura, ci alaturi de trei barbati. Ea a povestit pentru reporterii emisiunii Click!, de la Prima TV, ca are o pasiune periculoasa: sare in pat si chiar a rupt cateva paturi care erau ceva mai subrede. "De vreo doua ori s-a intamplat. Sarind, imi scot pantofii si sar in pat. Ma incarc cu energii pozitive. Il rup si nu e bine, ca mai trebuie sa dormim. In hotel am rupt, nu peste tot erau ok, au mai sarit si dansatorii mei. Am platit pagubele. Sar cand ajung la hotel, in fiecare weekend, asa ma mentin", a povestit Anda, scrieClick.

Fanii sunt in delir, dupa ce imaginile au scapat pe internet! Bianca Dragusanu, pozata aproape dezbracata! Bianca Dragusanu le ofera celor mai infocati fani ai sai senzatii neasteptate, dupa ce pe internet a aparut o fotografie cu ea aproape goala. Blondina s-a pozat intr-o lenjerie intima transparenta, de culoare alb. Dupa cum se poate observa din imagine, Bianca si-a facut singura aceasta poza, dupa care a postat-o pe unul din conturile ei de pe site-urile de socializare. Suntem curiosi sa aflam care va fi reactia lui Victor acum, dupa ce se parea ca s-au impacat. Blondina tocmai a trecut de o cearta seriosa cu acesta, dupa ce i s-a reprosat ca s-a facut blonda ca pe vremea cand era cu Cristea, anuntaCancan.