Vaduva lui Adrian Pintea, cu nervii la pamant. Lavinia Pintea (34 de ani) era in extaz la sfarsitul lunii august, cand si-a anuntat casatoria cu medicul Laurentiu Carstea. De parca ar fi premeditat scandalul, Antoanela Eremencu, fosta lui iubita, a decis sa se razbune crunt. Semn ca tot scandalul a afectat-o pe Lavinia, fotoreporterii Click! au surprins-o joi dimineata, pe straduta ei din Craiova, imbracata in pijamale si gesticuland nervos. Daca pana de curand Lavinia isi posta pe contul de Facebook fotografii in ipostaze romantice cu Laurentiu, dupa tot acest taraboi ea s-a retras ca intr-o cochilie, de rusine. Si nu sunt doar zvonuri, pentru ca si fotoreporterii Click! au surprins-o joi dimineata, in jurul orelor 9.00, in timp ce iesea din curtea parintilor ei, din Craiova, vizibil afectata de jenanta situatie.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andra, la un pas de lesin, pe scena, la Sibiu! Vedeta are probleme. Slabita, racita si obosita. Asa si-a facut aparitia Andra, pe scena galei Media Music Awards, de la Sibiu. Epuizata din cauza concertelor si cu simptomele unui inceput de raceala, cantareata a fost la un pas de lesin la premii. mbracata elegant, dar cu un zambet retinut si o privire timida, Andra a incercat sa nu le arate fanilor faptul ca nu are o stare tocmai buna. Vedeta si-a facut aparitia la bratul unui membru al echipei ei, care i-a fost punct de sprijin pe aproape intreaga perioada cat a stat pe covorul verde, la fotografii, fiind la un pas sa se prabuseasca, noteaza Libertatea.

Alexandru Arsinel are din nou mari probleme de sanatate! La un an de la transplantul de rinichi la care a fost supus Alexandru Arsinel, artistul de 75 de ani are din nou probleme de sanatate. Zilele trecute, el a participat la deschiderea Hanului Gabroveni si a acuzat toata seara dureri la coloana. Maestrul Alexandru Arsinel, unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, a participat ieri la deschiderea Hanului Gabroveni, alaturi de primarul general Sorin Oprescu, dar si de premierul Romaniei, Victor Ponta. A pasit grabit, un pic aplecat spre fata, iar de cum s-a asezat a inceput sa acuze dureri de spate, mai exact la coloana. Maestrul a plecat imediat dupa ce si-a primit diploma IN HONORIS de la edilul-sef Sorin Oprescu, informeaza Cancan.

Cine moare prima, Cher sau Jane Fonda? Bolile secrete ale celebritatilor. Marile stele de la Hollywood incep sa se stinga. Dupa moartea lui Robin Williams, care si-a pus capat zilelor la 11 august, cine umeaza? Ziaristii dezvaluie bolile ascunse ale vedetelor care le pot ucide. Intreaga lume a fost socata cand celebrul actor Robin Williams s-a sinucis la numai 63 de ani. Nimeni nu a stiut, insa, ca starul suferea de cancer si de Parkinson si nu a mai suportat suferintele pe care le indura. Multe dintre vedetele de la Hollywood isi tin la secret bolile. Revista "Globe" a aflat recent care sunt maladiile care pun in pericol viata legendelor de la Hollywood. Desi arata inca bine pentru varsta ei, Jane Fonda (76 de ani) se lupta in taina cu cancerul la san. Cu toate ca nu vrea sa spuna nimanui despre durerile ei, actrita a declarat recent intr-un interviu ca nu se teme de moarte. A lasat sa se inteleaga, astfel, ca e macinata de o boala necrutatoare, scrie Click.

Anca Turcasiu si sotul ei si-au spus "Adio!" dupa 16 ani de casnicie. Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu s-au despartit de comun acord in urma cu aproximativ o luna, dupa ce, initial, ar fi incercat sa mai acorde o sansa casniciei lor. Apropiatii spun ca fostii soti au stabilit sa ramana in relatii bune, astfel incat fiul lor sa nu fie afectat de decizia parintilor de a incheia mariajul. Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu formau pana mai ieri unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul autohton. Erau casatoriti de 16 ani si nimic nu parea sa le afecteze relatia. Doar ca, in ultimul timp, aparent din cauza programului foarte incarcat al artistei, care era angrenata in mai multe proiecte, norii negri s-au abatut si in casnicia lor. Cei doi soti au renuntat, astfel, la verighete, inca de la sfarsitul anului trecut, cand au vorbit, pentru prima oara, despre un potential divort, noteaza Libertatea.