Divortul Ancai Turcasiu, un banc prost de la Tantareanu. Vineri, zvonul potrivit caruia unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu, s-a destramat a socat pe toata lumea. S-a spus chiar ca cei doi ar fi divortat de o luna, pe cale amiabila, la notar. Totul a fost, insa, doar o gluma proasta alimentata de nasul celor doi, Cristian Tantareanu. Duminica, Tantareanu a dat cartile pe fata: totul a fost o gluma exagerata. A decis sa clarifice situatia in momentul in care Anca l-a sunat nervoasa sa ii ceara explicatii, anunta Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Doar o minune a salvat-o de la moarte, dar tot nu s-a invatat minte! E strigator la cer cum isi pune Teo in pericol sanatatea. Teo a avut mai mereu probleme cu greutatea si a tinut tot felul de diete pentru a ajunge la silueta visata. Anul trecut si-a micsorat stomacul, interventie ce scade si pofta de mancare, insa acum Teo uita sa manance, fapt deloc benefic pentru sanatate. Teo Trandafir arata mai bine ca niciodata. Vedeta a reusit sa slabeasca zeci de kilograme iar acum silueta sa este ca trasa prin inel, aflam din Cancan.

Unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz-ul romanesc s-a apucat de scris basme. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, s-a apucat de scris basme si spune ca asa poate exprima cel mai bine tot ce simte. Desi scrie pe genunchi, in drumurile dintre concerte, incepe sa aiba succes. Asa se face ca primul basm care i-a iesit din mana sta la baza unui concert grandios care va avea loc pe 3 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, potrivit RTV.net.

Culisele casatoriei lui Connect-R. Cum a pacatuit inaintea nuntii. Connect-R si Misha au ajuns, sambata, in fata preotului pentru a se cununa si religios. Mirii au ales o biserica micuta, dar cu mare insemnatate istorica: Biserica Bucur Ciobanul, unul dintre cele mai vechi lacase de cult din Capitala. La eveniment, asa cum era de asteptat, s-au adunat foarte multi guracasca, insa acestia au ramas dezamagiti de faptul ca nu au putut admira mirii indeajuns, caci si la intrarea, si la iesirea din biserica, acestia au fost pusi pe fuga. Continuarea in Libertatea.

Oana Lis, bruscata de Viorel in public! Sotia lui a intervenit in timpul unui interviu, apoi el a luat foc din senin! Oana si Viorel Lis nu au fost niciodata protagonistii unui scandal domestic, cei doi parand ca se inteleg extrem de bine. Asta, pana saptamana trecuta, atunci cand Oana a intervenit in tipul unui interviu acordat de Lis, iar lucrurile au degenerat. Integral in Cancan.