Oana Zavoranu, de urgenta la spitalt! Vedeta a fost luata cu salvarea! In urma cu putin timp, Oana Zavoranu a ajuns pe mana medicilor. Se pare ca in urma unei interventii chirurgicale, vedeta nu mai poate face copii. Problemele par ca nu se mai termina pentru Oana Zavoranu. Bruneta a suferit in urma cu putin timp o interventie chirurgicala, iar vedeta risca sa nu mai poata face copii. "Ma simt bine acum. Am avut o interventie astazi. A trebuit sa ma gandesc bine ce trebuie sa fac. Am facut niste greseli. Pentru ca nu imi doresc copil in aceasta perioada, am luat de la inceputul anului, 25 de pastile de a doua zi. Si cu timpul, mi-a afectat ficatul. Eram disperata sa nu raman gravida. Astazi mi-am pus un sterilet, pe propria raspundere", a declarat Oana la Kanal D, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce tatuaj vrea Delia intre sani! Fanii i-au reprosat ca nu este deloc originala. Delia a intrat in gura fanilor dupa ce cantareata le-a aratat ce desen vrea sa-si imprime pe piele. Este vorba despre un tatuaj chiar intre sani, Rihanna fiind una dintre cantaretele internationale care se lauda cu o astfel de "opera" in acelasi loc. Delia a trecut de multe ori pragul cabinetelor unde se fac tatuaje si se pare ca este pregatita sa o faca din nou, caci un desen i-a atras in mod special atentia. "Facem sau nu;)))?faceeeemmm", si-a intrebat ea fanii de pe Instagram. Atat i-a trebuit unei tinere, caci de aici a pornit o serie intreaga de replici intre ea si cantareata. Acuzata ca o copiaza pe artista americana, Delia a luat foc pe pagina ei de socializare, anuntaClick.

O cantareata de la noi, scene de sex la piscina, cu o prietena. Dupa ce a anuntat ca va lansa videoclipul piesei "Music Orgy", in care apare goala impreuna cu 200 de barbati, cantareata Shiva a fost surprinsa intr-o ipostaza si mai incitanta: goala, la piscina, cu o prietena. Saruturi pasionale, atingeri care iti taie respiratia si trupurile ude a doua femei goale. Pare scenariul unui film pentru adulti aproape perfect, iar cand una dintre protagoniste este si o vedeta in plina ascensiune pe scena muzicii romanesti, lucrurile devin si mai incitante. Clipul primit pe adresa redactiei este unul dintre cele mai tari filmulete din categoria "sex tape" in care apare o vedeta din Romania. Shiva nu a fost niciodata pudica, cantareata lasandu-se filmata si fotografiata in sanii goi, ba chiar nud, dar scene din clipul de mai jos sunt mult mai mult, informeazaLibertatea.

Transsexualul Naomy a vrut sa se sinucida! Si-a taiat venele si... Naomy a incercat sa se sinucida din cauza iubitului tv , dupa ce acesta a inselat-o cu alte doua femei. Transexualul si-a taiat venele. Locuieste de mai bine de doi ani in Elvetia, unde canta intr-un bar si castiga cat sa isi asigure un trai decent, insa Naomy nu a putut renunta la visul... romanesc! Acela de a canta. Se pare insa, ca se afla intr-o perioada extrem de grea, motiv pentru care s-a gandit chiar sa-si puna capat zilelor, scrieCancan.

Fiica lui Minune elucideaza misterul! Este sau nu insarcinata? Dupa aniversarea de 40 de ani a lui Adrian Minune, in centrul atentiei este Carmen, fiica manelistului. Zvonul ca tanara este insarcinata a facut-o una dintre cele mai cautate persoane atat in randul familiei si prietenilor, cat si in cel al presei. Luata prin surpindere, Carmen Simionescu a explicat cum stau de fapt lucrurile. Carmen si Franco se iubesc nebuneste, mai ales acum cand manelistul l-a acceptat intr-un final pe tanar in familia lui, insa parintii fetei sunt foarte suparati daca zvonurile privind o eventuala sarcina ar fi adevarate, anuntaClick.