Gafa de proportii pentru o cunoscuta cantareata, sotie de milionar. A venit pe "covorul rosu" cu o geanta replica Chanel. Din dorinta de a avea accesorii pe care sa nu le gaseasca si in garderoba altor femei, multe vedete de la noi ajung sa cada victimele fashion-ului si sa cumpere si replici dupa produse autentice. Este cazul, se pare, si al Andreei Antonescu. De curand, cantareata si-a facut aparitia la un eveniment monden purtand o geanta a carei autenticitate a fost dezbatuta de multe invitate. De cum a pasit pe covorul rosu, Andreea Antonescu a atras atentia cu un clutch Chanel, care nu pare a fi original. Constienta sau nu, Andreea Antonescu se pare ca are in dressing si accesorii care nu detin un certificat de autenticitate. Cel putin clutch-ul alb pe care l-a purtat la un eveniment monden nu pare a fi unul original. Ba, mai mult, chiar si o parte dintre invitatele care au apucat sa o vada pe Andreea prin multumite au inceput sa-si dea coate si sa afirme ca geanta nu se regaseste pe site-ul oficial al brand-ului international, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

I-a stricat poza Antoniei! Ce semne obscene facea Wilmark pe fundal, in timp ce frumoasa solista se fotografia! Wilmark a incercat sa fie amuzant in culisele emisiunii KidSing, de la Kanal D, in timp ce Antonia isi facea o fotografie cu telefonul mobil. Coregraful s-a asezat in spatele ei si a inceput sa faca gesturi obscene, aratand degetul din mijloc. Fanii nu l-au iertat pe jurat, mai ales ca, sustin ei, imaginea poate fi vazuta si de copii, artista avand multi fani in randul celor mici pe site-urile de socializare. "Foarte inteligent ala de pe fundal... ca o scandura", "Are mintea cat o nuca", "Nu e vorba de faptul ca o vede un copil, ci de bunul simt, avand in vedere ca face o poza cu o fata! Urat, foarte urat!", au sarit prietenii Antoniei sa il critice pe Wilmark, anuntaLibertatea.

Razboi pentru inima Oanei Zavoranu! Cu cine va ramane bruneta. Unul instructor de fitness, altul palestinian. Amandoi lupta pentru dragostea lui Zavo. Unul este actual, celalalt fostul. Invitati in emisiunea Wowbiz de luni seara, de la Kanal D, Costin si Alex s-au luptat barbateste pentru aceasta si au fost supusi la mai multe teste in platoul emisiunii de la Kanal D. Si ca sa ii impace pe amandoi, Oana i-a sarutat pe fiecare in parte. Dupa ce a aparut si Oana in platoul emisiunii Wowbiz, alaturi de actualul ei iubit, Alex, lucrurile s-au agitat. Cei doi i-au facut declaratii de dragoste, menite sa o cucereasca pe Oana. Pentru prima data, cei doi au avut ocazia sa stea fata in fata, si au fost luati la intrebari de catre prezentatorii emisiunii Wowbiz. Ei au povestit cu ocazia asta cand au facut dragoste cu ea ultima oara si cum ii place sa fie strigata in timpul partidelor de amor, informeazaClick.

O cunoscuta cantareata din Romania a recunoscut ca e virgina la 60 de ani! A venit cu certificatul medico-legal la TV. O cantareata de muzica populara a recunoscut ca este virgina, cu toate ca are 60 de ani, iar la varsta ei ar fi putut avea linistita chiar si nepoti. Elena Milea spune ca nu a vrut sa aiba relatii sexuale cu un barbat. Elena Milea nu a fost niciodata casatorita si spune ca s-a ferit sa se apropie de barbati, dupa ce a cunoscut multe femei care au fost ranite in dragoste. "Nu am facut niciodata sex. Nu mi-am dorit. Am vazut ca multe femei nu sunt fericite in casatorie si nu am vrut sa ma marit. Nu am vrut sa ma incurc in nici un fel. Am avut baieti care m-au curtat. Nu am vrut. Nu am simtit nevoia, nu ma doare capul din cauza asta... Poate sunteti socati, dar asta e. Am avut propuneri de genul. Sunt bine asa, in apele mele. Ma simt extraordinar cum sunt eu acum", a declarat Elena Milea la Antena Stars, scrieCancan.

Lora divorteaza? Declaratia prin care da de inteles asta. Lora divorteaza? A fost intrebarea care a stat luni pe buzele tuturor, dupa ce au aparut informatii in acest sens. In tot acest iures, blondina a postat pe contul ei de Facebook o imagine in care apare in halat de baie, in dreptul careia a scris: "Moment de relax in mijlocul furtunii". Mesajul a pus si mai tare paie pe foc, alimentand si mai tare zvonurile care au circulat pe marginea acestui subiect. Nu demult, Lora scria tot pe site-ul ei, ca se simte singura din cauza programului incarcat, lasand sa se inteleaga faptul ca nu trece printr-o perioada tocmai fasta in ceea ce priveste mariajul ei cu Dan Badea. "Multumesc publicului de care m-am indragostit si in acest weekend! Voi faceti sa merite efortul, drumurile, singuratatea...", era mesajul vedetei, anuntaLibertatea.