Angelina Jolie si Brad Pitt si-au pus in cap zeci de mii de oameni din Malta! Ce au facut pe o insula de aici? Angelina Jolie si Brad Pitt au devenit inamicii nr. 1 ai locuitorilor de pe insula Gozo, din arhipelagul maltez. Filmarile pentru pelicula regizata de actrita au inchis zona turistica, extrem de cautata in aceasta perioada a anuului, dandu-le peste cap afacerilor localnicilor, scrie Libertatea In aceasta perioada, insula Gozo este vizitata de turisti din toate colturile lunii, fiind varf de sezon la scufundari. Oameni din toata lumea vine aici pentru acest sport si lasa bani grei. Insa actrita, care regizeaza filmul "By the sea", in care sotul ei, Brat Pitt, joaca rolul principal, a reusit sa obtina o aprobare ca insula sa fie inchisa pentru filmari. Astfel, afacerile localnicilor au de suferit, acestia fiind nevoiti sa refuze clienti, scrie Libertatea.

vedetele zileiFoto: Colaj foto

Lady GaGa s-a maritat in secret! Pe cat de excentrica este atunci cand apare in public, pe atat de timida este in realitate. Conform presei americane, simpatica Lady GaGa s-a maritat in secret cu iubitul ei Taylor Kinney alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste inca din 2011. Evenimentul a avut loc la sfarsitul lunii iulie, la Toronto, in Canada, chiar inainte de un concert. Cei doi insuratei au avut grija sa isi cheme neamurile sa asiste la fericita intamplare si GaGa a purtat in public o rochie de mireasa. Stirea nu a fost confirmata inca oficial, insa ambii porumbei au pregatit terenul facandu-si declaratii de iubire vesnica pe Internet. Gurile rele spun ca daca nu s-ar fi casatorit acum, Taylor i-ar fi dat cu siguranta papucii pentru ca s-a saturat sa o mai astepte sa ii faca loc si lui in programul ei incarcat, scrie Click.

Frumoasa Alexandra Dinu, cea mai buna actrita in Italia!FrumoasaAlexandra Dinu a fost premiata la Pompeii Film Festival 2014, din Italia, la categoria "cea mai buna actrita", pentru pelicula de televiziune "La Farfalla Granata".Filmul de televiziune "La Farfalla Granata" i-a adus Alexandrei Dinu premiul pentru cea mai buna actrita a Italiei la Pompeii Film Festival, eveniment care a avut loc recent la Pompei. La jumatatea lunii septembrie, Alexandra a mai luat un premiu similar si in cadrul Festivalului de Film de la Venetia."Este coplesitor si emotionant. Este al doilea premiu primit in doar o luna de zile, iar acest lucru ma motiveaza, imi demonstreaza ca sunt pe calea cea buna si ma incurajeza acum spre urmatorul pas din cariera mea: filmele americane. Din pacate nu am ajuns la Pompeii Film Festival intrucat evenimentul s-a suprapus cu probele pentru un nou film", a declarat Alexandra Dinu, potrivit Libertatea.

Charlie Sheen a avut o iesire de om nebun! Actorul american Charlie Sheen este anchetat de politistii din Los Angeles privind atacarea cu un cutit a dentistului sau, in timp ce vedeta americana ar fi fost sub influenta drogurilor. Incidentul ar fi avut loc pe 25 septembrie, in timpul unei vizite a actorului la cabinetul stomatologic. In momentul in care tehnicianul dentar a vrut sa ii puna lui Sheen masca pentru anestezie pe fata, vedeta a inceput sa se comporte bizar. Potrivit unei surse citate de tmz.com, tehnicianul dentar a parasit zona unde trebuia sa se desfasoare operatia chirurgicala programata, iar garda de corp a lui Sheen insotita de dentistul personal al vedetei si de un chirurg au intrat pentru a vedea ce se intampla. Dentistul lui Sheen sustine ca actorul a scos un cutit si l-a atacat, dar nu a fost ranit. Tehnicianul dentar sustine ca garda de corp a lui Sheen i-ar fi spus ca vedeta era drogata cu cocaina in momentul atacului, informeaza Cancan.

Viorel Lis o ataca dur pe Oana: '"Vreau test de paternitate!" Viorel Lis (70 de ani) a aflat ca va deveni tatic, dar aceasta veste nu il bucura deloc. Desi Oana (35 de ani) isi dorea de foarte mult timp un copil, vestea ca va deveni mamica i-a adus numai probleme in relatia cu sotul ei. Invitat in platoul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, Viorel Lis a declarat ca nu crede ca acest copil este al lui si de aceea ii cere testul de paternitate Oanei. "Vreau test de paternitate! Asa vreau eu pentru ca mai mult stai in oras decat cu mine. Am avut destule probleme cu tine in ultima perioada, asta e tot ce vreau: test de paternitate. Apoi vad ce fac", a marturisit Viorel Lis, la emisiunea Acces Direct. Vizibil afectata de ce a afirmat sotul ei, Oana Lis a rabufnit: "Am facut al test pentru ca Viorel sa ma creada. M-ai prins cu ceva? Ai dovezi? E urat sa zici asta. Daca faci asta, copilul va vedea filmarile", a spus Oana, potrivit Click.

Vedete de la noi, in scene erotice de mult uitate! Cele mai tari nuduri din filmele romanesti! Arta cere de multe ori si sacrificii, iar actritele de la noi au acceptat de-a lungul timpului sa renunte la haine pentru un rol. Scenele erotice sunt celebre in istoria cinematografiei romanesti, chiar daca multe dintre ele au fost date uitarii odata cu trecerea anilor. Anca Turcasiu este una dintre marile actrite care, in tinerete, la inceputul carierei a aparut goala in"Miss Litoral" (1990). Peste ani, intrebata daca regret scenele erotice, Anca a declarat ca nu are niciun fel de regret in ceea ce priveste cariera ei, chiar daca acum nu ar mai aparea goala. "Liceenii Rock'n'roll", unul dintre cele mai indragite filme ale anilor '90, este filmul in care Oana Sarbu si Stefan Banica renunta la inhibitii in fata camerelor de filmat. Cei doi mari actori si cantareti le-au oferit fanilor imagini senzuale, mult prea indraznete pentru cele vremuri. Oana Sarbu si Stefan Banica Jr. erau adevarati idoli ai adolescentilor si tinerilor. Detalii pe Libertatea.

S-a maritat in secret? Cum a fost data de gol Adelina Pestritu! Se iubeste cu Speak de cateva luni bune, iar lucrurile intre ei par ca devin din ce in ce mai serioase. Adelina Pestritu a "scapat" astazi o informatie foarte importanta despre ei. L-a numit pe Madalin Ionescu "nasule" si a pus pe toata lumea pe ganduri. Sunt impreuna doar de cateva luni, dar se pare ca Adelina Pestritu si Speak au facut deja marele pas. Bruneta a dezvaluit acest lucru chiar in emisiunea pe care o prezinta, cand l-a numit pe Madalin Ionescu "nasule"."Sa spun eu tot? Le spun! Dezvalui tot!", i-a replicat colegul ei de emisiune, moment in care prezentatoarea TV s-a inrosit toata. "Nuuuu! Nu le spune!", a sarit imediat Adelina, dupa ce a realizat ce gafa a facut in direct. Adelina Pestritu si Speak au marturisit de mai multe ori ca isi doresc foarte mult sa devina parinti. Cei doi au planuri foarte serioase impreuna, dragostea dintre ei fiind mai puternica decat s-ar fi asteptat oricine, scrie Cancan.