​Oana şi Robert Turcescu au făcut nuntă la pizzerie. Robert Turcescu (39 de ani) îşi încearcă pentru a doua oară norocul ca bărbat însurat. De sâmbătă e căsătorit şi în acte, şi în faţa lui Dumnezeu, cu Oana Nuţu, o creatoare de modă cu 14 ani mai tânără. Fostul realizator tv şi femeia care l-a convins, după nici un an de relaţie, să facă pasul cel mare au avut sâmbătă o zi extrem de plină. De dimineaţă, în jurul orei 10.00, Robert şi Oana au spus ”Da” la Primăria sectorului 1, apoi după amiază au mers la biserică împreună cu rudele şi naşii, pentru cununia religioasă. Continuarea in Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Salariile de la Hollywood: cât câştigă un actor, un regizor, un producător sau un prezentator de televiziune. 75 milioane de dolari, atât câştigă Robert Downey Jr, cel mai bine plătit actor de la Hollywood. În schimb, un regizor poate fi plătit chiar şi cu 20 de milioane de dolari pentru un film, iar un producător, cu 2,5 milioane de dolari pentru un lungmetraj, anunta Gandul.

Alex Velea şi Smiley se cearta? Dezvaluirile care arată că fratia lor s-ar fi rupt! Smiley şi Alex Velea sunt prieteni de multă vreme însă în ultima perioadă gurile rele spun că relaţie dintre ei s-a răcit. Motivul ar fi afacerile pe care cei doi le au împreună. După ce Smiley l-a cooptat pe Velea la casa lui de producţie, HaHaHa Production, şi Velea a pus pe picioare un label, Golden Boy Society, care se ocupă tot cu racolarea de artişti. Iar acesta ar fi motivul pentru care, spun gurile rele, cei doi buni prieteni ar putea să ajungă să se evite atunci când dau nas în nas, explica Libertatea.

Aroganta lui Gigi Becali! In cele cateva zile de libertate, si-a cumparat costume de 30.000 de euro ca sa le poarte in puscarie! Sta in celula imbracat la patru ace. Gigi Becali nu se dezminte! In permisia de cinci zile avuta recent, patronul Stelei a facut o noua aroganta din seria "Pac-Pac, eu sunt Gigi si va fac!". Bucuros ca a dat de gustul libertatii, seful formatiei din Ghencea a decis sa isi innoiasca si garderoba. Astfel, el a mers la magazinul sau preferat de costume, unde a dat iama in produse mai ceva ca un leu intre gazele, scrie Wowbiz.

Andreea Banica divorţează? Vedeta a renunţat la verighetă. Andreea Banica a fost surprinsa zilele trecute la un eveniment monden fara verigheta. Vedeta a recunoscut ca nu mai poarta inelul de cununie, insa a avut o explicatie uimitoare in acest sens. Andreea Banica a marturisit ca isi lasa verigheta acasa de cele mai multe ori, deoarece se joaca cu ea si ii este teama sa nu o piarda. Gurile rele sustin insa ca Andreea si sotul sau, Lucian Mitrea ar avea probleme in casnicie, potrivit RTV.net.