Simona Halep a dansat hora la nunta fratelui de la Constanta! Vezi cum il imita tatal ei pe Gigi Becali! Halep se antreneaza pe hore pentru Turneul Campionelor. La nunta fratelui ei, la Constanta! La o luna dupa cununia civila, fratele lui Halep a facut si nunta mare la Constanta! Accidentata, Simona Halep n-a lipsit. A venit imbracata intr-o rochie rosie si a condus hora aproape o jumatate de ora! scrie Sport.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Kate Middleton l-a lasat singur pe William si s-a mutat cu parintii. Insarcinata in 10 saptamani, Kate Middleton (32 de ani) abia poate rezista greturilor matinale. Ducesa de Cambridge a fugit de la Palatul Kesington, unde locuieste cu sotul ei, Printul William (32 de ani), si s-a mutat cu parintii ei la Bucklebury. Schimbarea este doar temporara, sustin voci de la Palatul Regal al Marii Britanii. Continuarea in Click.

Ramona Gabor, cea mai fumoasa mireasa! Imagini spectaculoase cu sora lui Moni. Ramona Gabor traieste ca o printesa in Dubai. Chiar daca s-a despartit de iubitul irakian, sora lui Moni o duce foarte bine si castiga destui bani din prezentari, pictoriale de moda si aparitii spectaculoase, noteaza Libertatea.

O noua despartire in showbiz-ul romanesc. Ce cantaret si-a inselat iubita si apoi a parasit-o. Viorel Sipos (3 Sud-Est) si iubita lui s-au despartit dupa opt ani de relatie. Desi toata lumea astepta ca cei doi sa ajunga in fata altarului, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. In urma cu cateva zile, Viorel Sipos a fost surprins in compania fostei iubite a lui Adi Cristea, Carla, lucru fatal pentru relatia interpretului cu Natalia Vranceanu, anunta RTV.net.

Celebru prezentator TV din epoca ceausista, internat in spital. Fostul prezentator de televiziune Florin Mitu, cunoscut mai ales din perioada comunista, e internat la Spitalul Floreasca, in stare grava, cel mai probabil din cauza unui accident vascular. Cu toate ca vremea a trecut si cortina a fost trasa pentru multe dintre vedetele ¬Epocii de aur¬, acestea nu au fost uitate in totalitate, scrie Libertatea.