Penelope Cruz, numita cea mai sexy femeie in viata de revista Esquire. Actrita spaniola Penelope Cruz a fost numita cea mai sexy femeie in viata de revista Esquire si apare intr-un pictorial in numarul din noiembrie al publicatiei, potrivit dailymail.co.uk. Penelope Cruz, in varsta de 40 de ani, a fost numita cea mai sexy femeie in viata, titlu acordat anul trecut de revista Esquire actritei americane Scarlett Johansson, care l-a obtinut, de altfel, de doua ori. Cruz este a unsprezecea femeie care a obtinut acest titlu, printre celelalte vedete feminine apreciate de editorii publicatiei dedicate barbatilor numarandu-se Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna si Charlize Theron. Actrita spaniola apare pe coperta numarului pentru noiembrie al revistei si intr-un pictorial publicat alaturi de un interviu in care vedeta vorbste despre atractia sa pentru actorie, care a fost foarte puternica in adolescenta, scrie Stirile Protv.ro

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan nu e singura logodnica din viata americanului. Andreea Balan si-a gasit linistea sufleteasca dupa despartirea de Keo alaturi de americanul Michael si nu pregeta sa-si strige iubirea pe Facebook. La fel facea in urma cu mai bine de un an si fosta iubita a americanului, o stewardesa din Marea Britanie.Emma A., fosta iubita a lui Michael, are 29 de ani si este cu siguranta una dintre cele mai frumoase stewardese ale unei companii aeriene internationale. Englezoaica de origine, pasionata de calatorii, de cai si de yoga, Emma a trait in urma cu un an o poveste de dragoste tumultuoasa alaturi de americanul Michael, actualmente partenerul Andreei Balan. La fel ca si artista, se declara fericita langa fostul puscas marin si chiar si-a facut planuri de casatorie impreuna cu el, dar iluzia s-a spulberat dupa numai cateva luni. "Da, este adevarat. Am fost impreuna. Si pe mine m-a cerut in casatorie", a confirmat, pentru Libertatea.ro, Emma.

Eli, un cantaret de culoare: Udrea, numai pe tine te vreau! Era si pana acum ravnita de barbati, dar de cand candideaza la presedinitie, imaginea Elenei Udrea incita si mai mult. Eli, un cantaret de culoare, de 26 de ani, i-a compus blondei o melodie in care ii declara dragostea. Unii i-au declarat iubire pe fata, in direct. Altii au recunoscut ca nu pot sa adoarma noaptea decat cu poza ei, sub perna. Ultima declaratie de dragoste a primit-o Udrea zilele trecute, cand un solist de culoare i-a dedicat o melodie insotita de un videoclip."Apartenenta ta politica nu ma surprinde/numai trupul tau matur, foarte fierbinte. Te vreau cum apari pe plaja la Mamaia/si ma-ntreb daca pentru ce zic ma paste parnaia", isi incepe Eli melodia intitulata sugestiv "Elena Woodrea". Citeste integral si vezi video pe Click.ro.

Si-a presimtit sfarsitul casniciei! Ce premonitie a avut Lora cu putin timp inainte ca sa bage actele de divort la notar! Lora a bifat o perioada grea, iar divortul a venit ca o eliberare, drept urmare si bucuria manifestata dupa ce a semnat actele. Solista a avut o premonitie in ceea ce il privetse pe Dan Badea si a stiut ca nu vor ramane impreuna pe veci. De la iubiri nebune, pana la depresii, Lora a incercat absolut toate sentimentele pe plan amoros. Si, cum ceea ce iubesti cel mai mult iti provoaca si cel mai mare rau, solista a fost la un pas de colaps, in urma cu doar cativa ani, cand o dezamagire aproape ca a facut-o sa-si piarda mintile. Ulterior, a venit in viata ei Dan Badea, actorul de stand-up comedy reusind sa-i vindece absolut toate ranile, dar in trei ani iubirea lor s-a risipit mai ceva ca-n cartea omonima. Detalii pe Cancan.ro.

Andreea Marin explica de ce nu mai are emisiuni la tv! Motivul e foarte clar! Fosta zana a surprizelor nu mai apare la TV, dar este implicata in acte de caritate si proiecte legate de dezvoltarea personala. Ea a explicat de ce nu mai este prezenta cui o emisiune pe micile ecrane. De-a lungul anilor, Andreea Marin a fost o prezenta obisnuita pe micile ecrane, realizand emisiuni de succes. Acum, vedeta, care este implicata in numeroase actiuni caritabile si proiecte de dezvoltare personala, a explicat care este motivul pentru care nu mai are nicio emisiune la TV. "Nu mai am timp aproape deloc sa ma uit la TV si pot sa spun ca-mi face bine. In 90% dintre cazuri, programele de televiziune promoveaza cauze pierdute. Profesionalismul a ajuns sa fie o raritate. Nu ma regasesc in lumea televiziunii de azi decat foarte rar", a declarat Andreea Marin, care a fost prezenta in platoul emisiunii "Rai da' buni", de la Antena Stars. Mai multe pe Libertatea.ro.

Viciul lui Gwyneth Paltrow a ingrozit Hollywwod-ul! Bea in continuu, de dimineata pana seara! Gwyneth Paltrow pare o actrita frumoasa si eleganta. In realitate e cea mai mare betiva de la Hollywood, a declarat recent o sursa pentru Radaronline. Se chinuieste sa para femeia perfecta, dar si-a dat arama pe fata, zilele trecute, cand a organizat o gala pentru strangerea de fonduri in favoarea partidului presedintelui american, Barack Obama. Actrita de 42 de ani bea toata ziua si fumeaza. Pe la ora 10.00, dimineata, incepe sa bea vin la greu, apoi continua cu bere si tarie. O sursa, care a fost la ea acasa pentru pregatirea galei, s-a ingrozit de cat de mult poate sa bea. In plus, Gwyneth e o infumurata care se comporta oribil cu toata lumea, relateaza Click.ro.

Pe Nila si pe noua iubita i-au ajuns blestemele Crudutei! Ce "nenorocire" s-a abatut peste relatia lor dupa prima criza de gelozie! Viata amoroasa a lui Mihai Costea este mai palpitanta decat un carusel, insa fotbalistul da semne acum ca se afla in plin picaj. Tocmai cand lucrurile pareau ca s-au linistit, iata ca tot confortul lui a fost dat peste cap, vinovat fiind chiar el. In momentul in care relatia cu Daniela Crudu a inceput sa se deterioreze, Nila s-a indragostit fulgerator de o valceanca apetisanta, pe care s-a chinuit timp de sase luni sa o cucereasca. In cele din urma, Alina Lica a cazut prada sarmului fotbalistului, cei doi cuplandu-se inca de pe vremea cand toata lumea stia ca Mihai inca se iubea cu Daniela. Crudu si Nila au fost impreuna mai bine de trei ani, potrivit Cancan.ro.