Despartiti, dar impreuna! Adrian Mutu si Consuelo nu mai formeaza un cuplu, dar nici nu divorteaza. De luni bune se vehiculeaza ca Adi Mutu si frumoasa Consuelo ar avea probleme in casnicie, ba chiar ca ar fi divortat, dar nici unul nu a confirmat aceasta varianta. "Briliantul" si frumoasa dominicanca au parafat, se pare, urmatoarea intelegere: raman casatoriti, dar au o relatie deschisa si fiecare isi vede, discret, de viata lui. Aceasta decizie, desi a fost luata cu inima grea de cei doi, a venit ca urmare a mutarilor consecutive dintr-o tara in alta, dictate de cariera lui. Ele au creat neintelegeri intre el si Consuelo. Libertatea a aflat care este adevarul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Anuntul soc al lui Stefan Banica, despre retragerea sa din showbiz. De mai bine de 25 de ani Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai de succes romani. Fie ca vorbim de muzica, film sau teatru, juratul "X Factor" s-a remarcat ca fiind un profesionist desavarsit, care este mereu capabil sa fascineze publicul. Stefan Banica afirma ca teama de a nu mai reusi sa transmita emotii publicului este cea care nu-i da pace si este decis ca atunci cand nu va mai avea nimic de spus sa se retraga de pe scena, potrivit RTV.net.

Uite ce tablouri picteaza fata lui Irinel la 7 ani! Aschia nu sare departe de trunchi, iar pasiunea pentru arta a lui Irinel Columbeanu (56 de ani) a fost mostenita si de fiica lui, Irina. La nici opt ani, micuta are un talent deosebit la pictura, face canto, pian, inot si scoala in limba franceza. Desi se afla la varsta cand joaca e pe primul loc, odraslele VIP-urilor isi ocupa timpul cu activitati educative, invata sa cante la instrumente muzicale, vorbesc doua sau trei limbi straine, picteaza, dar isi testeaza si adrenalina la diverse sporturi, noteaza Click.

Liga 1 a artistilor milionari in euro. In 15 ani de showbiz autohton, cativa solisti au reusit sa treaca pragul de 1 milion de euro castigat "la vedere" din profesie. Inna, Dan Balan, Voltaj, Holograf, Directia 5, Andra si Stefan Banica sunt artistii cu onorarii generoase, care formeaza prima liga de milionari din peisajul muzical, scrie Libertatea.

Declaratia surprinzatoare a lui Capatos: "Lumea mondena e o mizerie. Nu imi place deloc". Dan Capatos este foarte ancorat in lumea mondena si prezinta de 7 ani emisiunea care i-a adus foarte multe celebritate, dar si o multime de satisfactii. Cu toate astea, prezentatorul spune ca nu ii face placere sa faca parte din lumea mondena. Este o prezenta retrasa si nu ii place sa iasa in evidenta. Este barbatul unei singure femei, fiind casatorit de 9 ani cu Monica. In timpul liber, Dan Capatos spune ca evita cercurile mondene si prefera sa petreaca timpul in familie, potrivit Cancan.