Zavo s-a indragostit iar! Acum, de o femeie! Ce vrea sa isi tatueze din iubire pentru bruneta despre care spune ca..."e viata ei". Face ce face si reuseste sa socheze la aproape fiecare cuvant pe care-l rosteste! Oana Zavoranu a facut un adevarat cult al propriei personalitati si, desi "carcotasii" o acuza de narcisism, vedeta recunoaste cu seninatate ca se iubeste enorm. Oana Zavoranu primeste criticile cu zambetul pe buze, iar toate trasaturile pe care ceilalti i le considera defecte, ea le priveste ca pe calitati, fiind mai mult decat impacata cu felul ei de-a fi. Si, desi intotdeauna a fost o persoana care a-a autoapreciat si a considerat ca modestia este apanajul prostiei, Zavo a avut o explozie a personalitatii, in ultima perioada. Noi am aflat exact momentul in care vedeta a devenit o persoana narcisista, totul luand amploare intr-o clipa tragica, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana Chivu, cu "rusinea" la vedere. Salopeta prea stramta n-a avantajat-o deloc. Ca de fiecare data, Loredana Chivu a fost si in emisiunea de marti seara o adevarata aparitie. Dupa ce, aseara, cea care a atras toate privirile a fost Anamaria Mocanu, care a venit la "Un show pacatos" aproape dezbracata, marti a fost randul Loredanei sa faca show. Si a facut-o cum a stiut mai bine. Imbracata intr-o salopeta foarte stramta, alba, asistenta a lasat la vedere un amanunt jenant, dupa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos. De altfel, si Bordea a remarcat vestimentatia prea stramta in zona intima, motiv pentru care a rugat-o pe Loredana sa nu se aseze prea repede pe scaunul de asistenta si sa se mai lase admirata de catre telespectatori, anuntaClick.

Detalii nestiute din trecutul lui Doru Octavian Dumitru. Ce a facut in Canada pentru a-si castiga painea? Celebrul umorist al anilor 2000 Doru Octavian Dumitru nu si-a castigat intotdeauna banii din glumele cu care umplea teatrele de vara de pe litoralul romanesc. Viata in Canada a fost o provocare, mai ales pe plan profesional. Stabilit de peste 20 de ani in Canada, Doru Octavian Dumitru isi pastreaza "cartea de munca" in Romania, tara unde-i sunt gustate spectacolele umoristice, principala lui sursa de venit. Insa acasa, la Toronto, nu si-a dorit mereu sa taie frunze la caini. Acolo, bazandu-se pe experienta lui in comunicare si pe stilul sau galagios, prin care se putea face remarcat repede in fata potentialilor clienti, Doru Octavian Dumitru a vandut aspiratoare o buna bucata de vreme. Un job onorabil, cu un salariu fix, informeazaLibertatea.

Fara stirea lui Becali, Lutu iubeste ca marinarii! Ce face mana dreapta a boss-ului stelist cand Gigi se aeriseste cu prosoape. Omul de incredere a lui Gigi Becali pare sa isi fi gasit, in sfarsit, iubirea. Desi patronul Stelei i-a spus clar si raspicat ca va lua masuri daca va auzi ca nu-si mai vede de treburi si ca se inhaiteaza cu diverse domnisoare, Lutu s-a indragostit! Cu sau fara aprobarea lui Gigi, omul de incredere al patronului Stelei s-a indragostit iremediabil de fotomodelul Iulia Rosca. Daca, la debutul relatiei, se pare ca Lutu a cerut permisiunea boss-ului sa o scoata pe tanara in oras, acum, barbatul nu mai are nevoie sa comploteze cu Gigi Becali. n momentul in care Lutu a fost fotografiat in tandreturi cu playmate-ul Iulia Rosca, latifundiarul Gigi Becali stia de idila dintre ei. Se pare ca Lutu a fost precaut si a i-a povestit sefului sau despre Iulia. Gigi a fost de acord cu relatia, insa i-a specificat ca, daca tanara ii ia mintile, ii cheltuie banii si il face sa nu-si mai vada de treburile pe care el i le da de facut, va lua masuri si ii va taia considerabil din finante, scrieCancan.

Artistii romani nu mai fac bani in campania electorala. Vedetele castigau, odinioara, zeci de mii de euro in campaniile electorale din Romania insa, de data asta, doar cateva au mai prins contracte. Solista Anastasia Lazariuc (61 de ani), cuscra miliardarului Ion Tiriac, nu se plange insa, fiind chemata sa cante pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, tara ei natala. Alegerile prezidentialele din Romania nu le-au bagat cantaretilor bani in buzunar, fiind omise de pe lista spectacolelor in aer liber nume grele din show-biz. Nici urma pe scene de Andreea Balan, Connect-R, Alex Velea, trupa Compact, 3 Sud Est, Maria Ciobanu sau Irina Loghin, rasfatatii de altadata, anuntaClick.