Cum arata Pamela Anderson la primele apariţii în Playboy. Pamela Anderson, sex-simbolul preferat al americanilor şi nu numai este femeia care a apărut de cele mai multe ori pe coperta Playboy. Chiar dacă la prima ei apariţie, blonda era destul de timidă, odată cu trecerea timpului, imaginile nud au devenit pentru ea o obişnuinţă. Pamela Anderson , focoasa blondă care a apărut de 13 ori în revista cu iepuraşi, susţine că i-a fost foarte greu să se dezbrace pentru a se lăsa fotografiată goală. După prima apariţie în Playboy, vedeta a plâns şi a zăcut câteva zile, scrie Libertatea.ro.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Criza de nervi in trafic! Iubitul Simonei Gherghe si-a iesit din minti in fata unul batranel abia iesit din spital! Pe Razvan, iubitul Simonei Gherghe, l-am vazut pana acum numai in preajma blondei, dragastos si extrem de atent. Putini si-ar fi inchipuit ca, atunci cand e departe de ea, poate sa-si piarda cumpatul atat de grav ca in aceste imagini, suprinse de paparazzi. El a fost, zilele trecute, protagonistul unei scene extrem de incordate, incheiata cu multi nervi. Totul s-a petrecut in miezul zilei, in public! Dupa ce a luat de la spital un batran, cel mai probabil chiar bunicul sau, iubitul Simonei l-a condus cu masina acasa. Aici lucrurile au inceput sa se precipite, relateaza Cancan.ro.

Anca Turcasiu: "Cristi plange dupa mine". Anca Turcasiu (44 de ani) a negat zvonurile ca ar fi divortat, dar recunoaste ca-si neglijeaza sotul, pe medicul stomatolog Cristian Georgescu. "Intr-adevar, nu prea mai stau pe-acasa pentru ca am foarte mult de munca. Sunt angrenata intr-o serie de proiecte cu teatrul si cu muzica, si stiu ca le fac sa sufere pe cele mai importante persoane din viata mea. Cristi plange dupa mine, dar fiul nostru s-a obisnuit cu ideea", ne-a spus artista. Turcasiu are spectacole prin toata tara cu piesele "Amor in farmacie", in regia lui Dan Tudor, si "Toc, toc', in regia lui Ricard Reguan, apoi cu orchestra lui Petre Geambasu, dar si cu evenimente la care participa in calitate de maestru de ceremonii sau ca solist, scrie Click.ro.

Halit Ergenc, cel mai indragit actor turc al momentului: "Suleyman ma va urmari multa vreme!". Daca in anii 1500 Suleyman cucerea Europa, din 2012 a luat in stapanire micul ecran. Depasind in audienta unele din cele mai tari filme si emisiuni si lasandu-se invins numai de sportul-rege, fotbalul, serialul-fenomen l-a facut celebru si indragit peste poate pe protagonistul rolului principal, Halit Ergenc. Acum, doar vreo doua luni ne mai despart de ultimele episoade ale productiei turcesti. Ce planuri are actorul de 44 de ani in continuare? Aflati din interviul exclusiv acordat ziarului Libertatea.

Novak Djokovici a devenit tata pentru prima oara: "Stefan, ingerul nostru s-a nascut". Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului ATP, a anuntat, miercuri, printr-o postare facut pe o retea de socializare, ca a devenit tata pentru prima data. "Stefan, ingerul nostru s-a nascut! Sunt foarte mandru de frumoasa mea sotie Jelena! Va multumesc foarte mult pentru dragostea si suportul vostru. Va iubesc pe toti!!!", a scris Djokovici pe pagina sa de Facebook in limba engleza si in limba sarba. detalii pe Cancan.ro "