Sexoasa Jordan, mai tare decat Shakespeare. Cea mai sexy blonda din Marea Britanie, Katie Price, cunoscuta drept Jordan, e de multi ani in atentia presei de scandal din Regat, din cauza vietii tumultuoase. Ajunsa la 35 de ani si profitand de faima ei, Jordan se poate lauda cu nu mai putin de 42 de romane lansate de cand e celebra. Despre viata personala, despre copii, despre sex, carti cu povesti, toate s-au vandut ca painea calda in sute de mii de exemplare fiecare. Ieri, presa britanica a anuntat ca "operele" bombei-sexy sunt mai bine cautate si decat Shakespeare, emblema a literaturii universale, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lindsay Lohan s-a cuplat cu Printul Harry? De cand s-a mutat in Londra, nastrusnica Lindsay Lohan (28 de ani) il vaneaza incontinuu pe Printul Harry (30 de ani). Conform revistei americane "National Enquirer", dupa ce l-a urmarit din iulie si pana in septembrie, in urma cu o saptamana Lindsay a reusit sa se intersecteze cu barbatul mult ravnit, intr-un club de noapte din Mayfair. Cum Harry a recunoscut, ca un gentleman desavarsit, in urma cu aproape un an, ca o admira pe Lindsay, actritei i s-a suit la cap. A facut o obsesie pentru el si cand au dat nas in nas i-a zis lui Harry: "Suntem amandoi roscati natural, nu-i asa ca am face niste copii frumosi impreuna?". Cei doi s-au retras impreuna din club, sustine "National Enquirer", insa nu se stie exact daca printul a raspuns invitatiei lui Lindsay, informeaza Click.

O noua specie de tarantula a fost botezata dupa numele lui John Lennon. O specie de tarantule, descoperita de curand, a fost botezata Bumba lennoni, dupa John Lennon, fostul membru al trupei The Beatles, potrivit contactmusic.com. Specia Bumba lennoni, ai carei reprezentanti sunt paienjeni nocturni, a fost descoperita in Brazilia. "Numele specific este patronimic in onoarea lui John Winston Lennon, legendarul creator al trupei The Beatles, care a contribuit la a face lumea un loc mai bun", a declarat pentru site-ul Zoo Keys unul dintre cercetatorii care au descoperit noua specie de tarantule. John Lennon (1940 - 1980) a format alaturi de Paul McCartney, George Harrison si Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga, scrie Descopera.ro.

Raluca Sandu s-a mutat la Monte Carlo. Raluca Sandu, fata fostului presedinte FRF, a decis sa faca o schimbare majora in viata ei, mai ales ca va deveni din nou mama. Astfel, ea si-a retras fiica de la gradinita privata din Capitala la care era inscrisa si a dus-o in Principat. Chiar daca avea cam tot ce-i trebuie in Romania, Raluca Sandu si-a facut bagajele, in urma cu cateva saptamani, si a plecat din tara cu tot cu fiica ei, Simona, in varsta de patru ani si jumatate, precum si cu iubitul sau, afaceristul israelian Ziv Tetelman, caruia urmeaza sa-i daruiasca un baietel. Destinatia aleasa: Monte Carlo. Mai precis, fosta sportiva a decis sa faca o schimbare importanta in viata ei si s-a mutat in Principatul Monaco, unde intentioneaza sa traiasca, cel putin o perioada, in liniste, mai ales ca intra in luna a noua de sarcina. Astfel, ea si-a retras fetita de la gradinita privata din Capitala la care era inscrisa pentru a-i oferi o viata mai buna peste hotare, noteaza Libertatea.

Marile iubiri interzise ale Hollywoodului. In Cetatea Filmului, cele mai frumoase povesti de dragoste s-au scris la inceput in ilegalitate: oricat de casatorite ar fi fost starurile, fiecare cu altcineva, si oricat de grele ar fi fost acuzatiile presei, ale Senatului american si chiar ale Vaticanului. Citeste despre cele mai zbuciumate iubiri celebre in albumul marca OK! aparut azi la chioscuri, "Legendele Hollywoodului" Humphrey Bogart si Lauren Bacall. O femeie cu origini romanesti a scris cateva file importante din istoria iubirii la Hollywood. Alaturi de Bogie, a trait o dragoste ca-n filme, incalcand reguli sociale care si acum sunt bariere greu de trecut pentru atatea cupluri. Cei doi au trait o pasiune nebuna si o iubire ilegala, savurata la inceput in intalniri pe ascuns, adesea in masini parcate pe stradute laturalnice intunecate. Caci Bogie era in continuare sotul actritei Mayo Methot, informeaza Click.