Stefan Banica, razboi pe fata cu Bianca Dragusanu. De cand a intrat in echipa postului tv Antena 1, lui Stefan Banica jr. (47 de ani) ii merge mai bine ca niciodata. Pana acum, i s-a oferit locul de jurat in show-ul "X-Factor", dar i s-a promis ca va avea propria emisiune. Surse din Antena 1 au dezvaluit pentru Click ca solistul va prezenta, din primavara, concursul de talente American Idol. Scaunul de jurat la "X-Factor" e foarte confortabil pentru Stefan Banica jr., dar solistul nu se multumetse cu atat. Inca de cand a acceptat colaborarea cu postul Antena 1, Banica a negociat sa prezinte un show de divertisment urias.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Carmen Bruma, marturisiri despre intimitate. Ce spune despre relatia cu Mircea Badea. Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza unul dintre cele mai longevive , dar si cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Niciunul dintre ei nu a dezvaluit vreodata detalii din viata lor intima. Chiar daca nu au facut niciodata marturisiri privind viata de cuplu, asta nu inseamna ca nu au o relatie normala in care gesturile tandre sunt prezente. Acest lucru a fost confirmat chiar de Carmen Bruma. Integral in Libertatea.

Se vede ca e fata ei! Uite cum o imita Maya pe Antonia - Cantareata este emotionata pana la lacrimi. Antonia este topita dupa fetita ei, Maya. Antonia a postat pe contul ei de Facebook un video in care fiica ei, Maya, canta si danseaza precum ea. Micuta se misca pe piesa "Marabou", interpreteaza versurile si copiaza miscarile mamei sale. "Marabou by Maya", a scris Antonia pe reteaua de scocializare, potrivit Wowbiz.ro.

Oana Roman, aparitie bomba la o petrecere. Cum a putut sa se imbrace. Oana Roman a slabit vizibil dupa nastere. Desi a avut numeroase probleme de sanatate, fiica fostului premier a dat jos mai multe kilograme. Oana Roman a reusit sa slabeasca vizibil in ultimele luni, iar rezultatele sunt uimitoare. La petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a Gabrielei Cristea, Oana Roman si-a permis sa poarte o rochie scurta, potrivit RTV.net.

Cum arata casa de 23 de milioane de dolari a cantaretei Lady Gaga. Una dintre cele mai ravnite proprietati imobiliare din Malibu, detinuta de Lady Gaga, a fost re-listata la vanzare de vedeta americana pentru 23 de milioane de dolari, scrie Business Insider. Locuinta de lux a cantaretei Lady Gaga are 945 de metri patrati si este dotata cu cinci dormitoare, 12 bai, un lift, o sala de gimnastica si o piscina, scrie Gandul.