Impacarea momentului, in Romania! "Nu ne-am certat de la bani!". In urma cu 10, formau un cuplu care era mereu in centrul atentiei. intre timp s-au certat si nimeni nu s-ar mai fi gandit ca ar mai putea aparea vreodata impreuna. Este vorba despre Daniela Gyorfi si Liviu Guta, care au redevenit un cuplu pe scena si au relansat melodia care ii facea celebri in urma cu 10 ani, "De ce ma minti". "A fost un gest foarte frumos atunci cand Liviu a venit la inmormantarea mamei mele. Atunci se vad prietenii adevarati, in momentele grele. A trecut peste perioada aia a lui de baiat rau. La inceputul anului am fost eu plecata, el a plecat dupa mine, apoi ne-am reintalnit. Chiar George ne spunea ca lumea ne vrea impreuna, ca ar fi frumos si, uite, iar suntem impreuna pe scena. Momentan am inregistrat un remix al piesei De ce ma minti si vad ca merge bine.", a spus Daniela Gyorfi la o emisiune TV, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Laurette are un nou iubit? In ce ipostaze a fost surprinsa mulatra. Laurette se pare ca merge mai departe dupa despartirea de tatal fetitei ei. Mulatra a fost surprinsa de paparazzi Wowbiz in compania unui barbat misterios. Filmata in timp ce se afla intr-o benzinarie, bruneta era acompaniata de un tip masiv, foarte atragator, si care conducea un bolid de lux. Dupa ce au petrecut minute bune in masina, cei doi s-au indreptat spre o destinatie necunoscuta. Ajunsi in fata casei, Laurette a coborat din masina si a intrat glont in curtea interioara, potrivit emisiunii Wowbiz, de la Kanal D, anuntaClick.

Un nou episod din telenovela Cristea-Bianca sta sa inceapa! "Adi nu se va lasa niciodata de mine!". Se incheie anul inceput cu scandal in celebrul trio Cristea-Bianca-Slav, dupa escapada primilor doi la Paris, si, acum, cand echilibrul pare restabilit in vietile lor, se anunta un nou cutremur. Oficial, Bianca il iubeste pe Victor, Victor pe Bianca, Cristea pe Cipriana, noua lui partenera, si invers. Neoficial, Adi Cristea se topeste pe picioare de dorul fostei partenere si, cu toate ca parea ca a lasat- o in pace sa-si consume amorul cu exbaiatul de la "Meteo", de cateva saptamani a inceput sa atace din nou la poarta ei. Intai a cautat-o cu pretextul ca are sa-i returneze cateva lucruri din vremea cand locuiau impreuna si ca ar vrea sa i le inmaneze personal, desi ar fi putut face asta acum cinci ani, cand ea a plecat din apartamentul lui, informeazaLibertatea.

Aproape ca nu o mai recunosti! Cum arata Alexandra Stan, dupa ce parul ei a trecut printr-o schimbare majora. Alexandra Stan a calatorit foarte mult, in ultima perioada, si a imprumutat cate putin din fiecare tara si in look-ul ei. Asa se face ca artista si-a schimbat de foarte multe ori infatisarea, astfel incat fanii abia o mai recunosc. Dupa ce a fost roscata, bruneta, tunsa scurt, blonda, Alexandra Stan a renuntat sa isi mai schimbe culoarea parului, insa a optat pentru o coafura noua. Cantareata s-a lasat pe mana stilistului si s-a "ales" cu niste bucle foarte mari si rebele. La aceasta infatisare, Alexandra a afisat si un machiaj foarte pronuntat, care i-a scos ochii in evidenta, scrieCancan.

Ce fund de brazilianca are Amalia Nastase, la 38 de ani! Toata crema showbizului romanesc s-a adunat luni seara, la Biavati Events, unde au celebrat, alaturi de Andreea Esca, zece ani de revista "The One". Toate vedetele au stralucit in tinute care mai de care mai scumpe si mai frumoase, insa numai una a le-a taiat tuturor respiratia.Amalia Nastase a facut furori cu formele ei bombate si sexy. Are 38 de ani si este mamica a doua fete, Emma, de sapte ani, si Alessia, de zece ani. Nu e piele si os, dimpotriva este o femeie implinita, si la propriu si la figurat, iar formele ei au tinut toti ochii "in priza". Amalia Nastase a detronat toate divele prezente la evenimentul aniversar al Andreei Esca. Jojo, Adela Popescu, Corina Danila, Alina Chivulescu sau Amalia Enache s-au straduit sa fie la inaltime, insa au fost eclipsate la greu de posteriorul bombat, de brazilianca, al Amaliei Nastase, anuntaClick.