Halle Berry, sani perfecti ca doarme cu sutien. Actrita Halle Berry (47 de ani) a povestit recent ca este foarte atenta cu ce poarta in casa, mai ales cu lenjeria intima, de cand s-a casatorit cu un francez. Altfel, se teme ca barbatul sau, actorul Olivier Martinez (48 de ani), ar parasi-o. Halle a mai povestit ca mama ei a invatat-o sa doarma cu sutien si, de aceea, are sanii perfecti. Ea sfatuieste fetele sa faca acelasi lucru, daca vor sa ramana sexy. Insa medicii spun ca nu e bine sa dormi cu sutien. Halle Berry e maritata cu Olivier Martinez din 2013, au un fiu, Maceo, de un an, si averea comuna de 90 de milioane de dolari, potrivit Click.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Si-a bagat mafia in firma! Prezentator de stiri, asociat cu un traficant de droguri. Valentin Butnaru, gazda "Observatorului" de dimineata al Antenei 1, s-a trezit confruntat cu alegerile facute in urma cu sapte ani, cand a cooptat in firma sa un barbat care azi infunda puscaria pentru trafic de droguri de mare risc. Conform documentelor de la Registrul Comertului, in 2007, prezentatorul TV s-a asociat in firma Foreign Accountancy Solutions SRL cu Marian Mohan, ocazie cu care acesta a devenit atat asociat majoritar al firmei, cat si administratorul acesteia. Detalii pe Libertatea.ro.

Adevarul intim al lui Traistariu! Primele declaratii pe care cantaretul le face despre relatiile cu alti barbati! "Primesc...". De cand a slabit, merge la sala si si-a schimbat stilul vestimentar, Mihai Traistariu a reusit sa atraga atentia multor femei, dar si a... barbatilor. Artistul primeste saptamanal mesaje si propuneri indraznete, pe Facebook, din partea domnilor. Au trecut deja cinci luni de cand Mihai Traistariu s-a apucat sa mearga zilnic la sala de forta, sa ia proteine si mai bine de un an de cand si-a facut implant de par. Pentru ca rezultatele au inceput sa fie vizibile, Mihai s-a gandit sa isi schimbe si stilul vestimentar, relateaza Cancan.ro.

Andreea Esca se visa actrita, dar cuvintele dure ale tatalui au oprit-o. Este una dintre cele mai de succes jurnaliste, dar Andreea Esca isi dorea sa urmeze alt drum in viata: a vrut sa devina actrita. Insa sperantele i-au fost spulberate de adolescenta. Parintii Andreei au avut un cuvant greu de spus. Dupi ce tatal ei i-a spus ca va muri de foame ca actrita si nu va primi niciun rol daca nu se cupleaza cu vreun regizor, Andreea s-a reorientat. Mai mult pe Click.ro.

Saracut, mai tare decat Jolie si Beckham! Anonima in Romania, a treia cea mai frumoasa din lume. Numele Cristinei Maria Saracut, 22 de ani, nu suna cunoscut multor romani, dar in afara granitelor, manechinul face furori. Pitesteanca, plecata din tara de la 18 ani, a defilat pentru designeri de top din toata lumea, a aparut in cele mai cunoscute reviste de moda, iar zilele trecute a fost desemnata una dintre cele mai frumoase femei din lume de editorii faimoasei publicatii Mode, scrie Libertatea.ro.