Cel mai mare secret al lui Mike Tyson: "M-a bruscat, m-a abuzat sexual, mi-a facut chestii". Mike Tyson spune ca a fost rapit de pe strada cand avea sapte ani si a fost abuzat sexual de un barbat in varsta, pe care nu l-a mai vazut niciodata de atunci. Mike Tyson, in varsta de 48 de ani, a vorbit intr-un interviu pentru un post de radio despre abuzul sexual la care ar fi fost supus in copilarie. "M-a luat cu forta de pe strada. Eram un pusti, el era un batran. M-a bruscat, m-a abuzat sexual, mi-a facut chestii. Nu l-am mai vazut apoi", a declarat fostul sportiv. Mike Tyson, care a fost casatorit de trei ori si are sase copii, a reusit sa scape, dar nu a spus nimanui despre ceea ce s-a intamplat, noteaza Cancan.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Marturisiri dureroase! Jennifer Lopez a fost abuzata! Diva americana a trecut prin momente deloc placute. Ea a dezvaluit ca a fost abuzata emotional de unul dintre fostii sai iubiti. Cantareata americana Jennifer Lopez a vorbit in cartea sa de memorii "True Love" despre abuzul emotional la care a fost supusa in timpul relatiei pe care a avut-o cu unul dintre fostii sai iubiti, al carui nume nu l-a dezvaluit, potrivit Mediafax. "Nu am avut niciodata un ochi invinetit sau o buza sparta, dar am fost intr-o relatie in care m-am simtit abuzata intr-un fel sau altul: mental, emotional, verbal. Stiu cum este sa iti simti sentimentele minimalizate de modul in care omul pe care il iubesti te trateaza", a scris Jennifer Lopez in cartea sa. "Fiecare zi in care nu pleci, fiecare zi in care accepti lucruri din partea partenerului si lucruri care nu iti plac la tine, este o zi in care spui ", mai spune vedeta in varsta de 45 de ani, informeaza Libertatea.ro.

Kylie Minogue si-a "tras" un nou iubit. Cantareata Kylie Minogue s-a cuplat cu Andre Balazs (57 de ani), un bogat om de afaceri nascut in Ungaria, cu o avere de 480 milioane $. Diva are si ea in conturi 75 milioane $, asa ca nu poate fi banuita ca e interesata de banii acestui magnat, care este proprietar de hoteluri pe intreg cuprinsul SUA. Balazs a mai fost cuplat si cu alte vedete de la Hollywood, cum ar fi Cameron Diaz sau Uma Thurman. Kylie a avut numai ghinion in relatiile cu cantaretul Michael Hutchence, actorul Olivier Martinez si fotomdelul Andres Velencoso, scrie Click.

Cum a aflat sotia unui milionar roman ca barbatul ei o insala cu sotia unui fost ministru din Guvernul Vacaroiu. Fosta sotie a lui Misu Negritoiu, ex-ministru in guvernul Vacaroiu, e acuzata ca a spart casnicia de 30 de ani a unui milionar din Bucuresti. Modul in care cei doi au fost deconspirati este absolut uluitor! Cancan.ro a relatat, in exclusivitate, ieri, despre divortul fostului ministru de stat pentru coordonare, strategie si reforma, Misu Negritoiu, din cauza infidelitatii fostei sotii. Potrivit informatiilor sosite pe adresa redactiei, milionarul, al carui nume nu-l putem dezvalui deoarece a ales sa nu declare absolut nimic despre aceasta situatie "delicata", s-ar fi indragostit orbeste de fosta sotie a ministrului Negritoiu. De doi ani, acestia au inceput sa traiasca o iubire adolescentina, desi amandoi sunt in pragul varstei de 60 de ani.

James Blunt, teleleu prin Cluj-Napoca. Celebrul cantaret James Blunt a sosit de cateva zile la Cluj- Napoca, fara sa stie cineva si a profitat de acest lucru pentru a hoinari pe strazi ca un simplu turist. In loc de cazare de multe stele si o lista lunga de pretentii, James Blunt le-a cerut organizatorilor concertului care a avut loc aseara la Cluj-Napoca un buget care sa includa transportul si cazarea, apoi nu i-a mai deranjat. "Stim ca vine cu o echipa de 40-50 de oameni, cu tehnica audio si scena in cateva TIR -uri si cateva autocare pentru personal. Nu ne-a cerut nimic special si nu stim unde se cazeaza. Totul a fost prevazut in bugetul cerut, iar echipa lui se ocupa de tot", au declarat organizatorii. Asa se face ca nimeni nu a stiut cand soseste artistul, iar el a avut timp inca de joi sa rataceasca pe strazi si sa viziteze in liniste Cluj- Napoca, scrie Libertatea.ro.