Delia si-a luat un fan peste picior. Pe un frig de crapau pietrele, Delia a urcat pe scena din parcarea unui mall bucurestean si a sustinut un concert pitoresc. In incercarea de a inviora publicul, cantareata a reusit sa dea cu nuca-n perete. Cu Delia pe afis, organizatorii de evenimente au siguranta ca oamenii se strang in numar mare la spectacole. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand, in parcarea unui mall din Capitala, frumoasa solista a fost capul de afis al unui concurs menit sa aleaga cea mai frumoasa fata care, pret de un an, va fi imaginea respectivului complex comercial. Citeste mai mult pe Libertatea.ro.

CARU' CU VEDETEFoto: Colaj foto

Alex Velea: "Vom avea un baietel". Dupa indelungi asteptari, Alex Velea (30 de ani) si Antonia (25 de ani) au dezvaluit ieri sexul bebelusului pe care-l asteapta in ianuarie. "O sa zic eu, pentru ca au tot fost speculatii. Eu trebuie sa confirm. S-a vazut pe ecografie ce o sa fie, de la o posta s-a vazut! Seamana cu taica-sau", a declarat Antonia in direct la Kiss FM, dezvaluind astfel ca va avea un baietel. "E un copil pe care noi ni l-am dorit si ni-l dorim extrem de mult, pe care o sa-l iubim cu tot sufletul. O sa avem un baietel si de abia asteptam sa apara. Asteptam sa ne jucam cu el, suntem disperati", a explicat si Alex, scrie Click.ro.

Daca se demonstreaza ca Beyonce a copiat... 3.000.000 $ pentru un plagiat! Beyonce este din nou in centrul unui scandal, dupa ce un artist a acuzat-o ca i-ar fi copiat un cantec si ii cere despagubiri de 3.000.000 de dolari. Ahmad Javon Lane afirma ca a scris un cantec, intitulat "XOXO', pe care i l-a prezentat unui cantaret din trupa de acompaniament vocal a lui Beyonce, acuzand ca, ulterior, artista i l-ar fi furat. Tanarul insista ca vedeta pop s-a folosit de melodia lui pentru piesa "XO", lansata de ea si care a devenit hit anul trecut, potrivit Libertatea.ro.

Iulia Albu a desfiintat-o pe Sylvia: "E ca si cum zebra s-a intalnit cu ratonul si i-a explodat pleata!" Iulia Albu a avut o reactie neasteptata cand a vazut tinuta cantaretei Sylvia, la un eveniment. S-a vorbit despre zebre, sconcsi morti si despre o "pleata" asemanata cu un... mop. Iulia Albu a fost foarte dezamagita de tinuta Sylviei. Fashion designerul nu a putut trece peste faptul ca artista a alaturat in aceeasi tinuta o coafura mult prea "expansiva", o haina din blana si niste cizme mult prea... comune. Integral pe Cancan.ro.

George Clooney si Brad Pitt au ajuns la cutite. Ce prieteni erau odata Brad Pitt si George Clooney! Hoinareau prin cluburi impreuna cu regizorul Quentin Tarantino si nimic nu parea sa le poata distruge prietenia. Iata insa ca atunci cand isi baga Angelina coada pana si cele mai trainice relatii se destrama. Dupa ce i-a intors spatele si nu a venit la nunta lui din septembrie, George Clooney l-a scos pe Brad de la suflet. S-a imprietenit cu Jennifer Aniston si iubitul acesteia, Justin Theroux. Au fost vazuti recent luand cina impreuna si apropiatii sustin ca lucreaza la proiecte comune, potrivit Click.ro.