Keira Knightley, topless pentru prima oara: "Sunt mandra de sanii mei". Keira Knightley a pozat topless, pentru prima oara pentru revista "Interview", cu cateva luni in urma. Vedeta le-a cerut editorilor sa nu-i modifice sanii in photoshop. "Sunt mandra de sanii mei", trambita actrita britanica, in varsta de 29 de ani, inainte de a semna contractul. Eroina din "Piratii din Caraibe" a insistat sa nu-i fie modificat bustul pentru pictorial. "Corpul meu a fost modificat de atatea ori si din atatea motive, fie ca a fost vorba de paparazzi sau de afise de film. Sedinta foto a fost una dintre acelea in care am zis "OK, sunt de acord sa pozez topless atat timp cat nu imi faceti sanii sa para mai mari si nu ii retusati". Pentru ca este important sa spun ca nu conteaza forma sanilor", a declarat Keira Knightley, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Primele imagini cu Andreea Tonciu dupa ce si-a operat nasul. Andreea Tonciu si-a luat inima in dinti si a hotarat sa puna capat glumelor facute pe seama nasului ei. Focoasa bruneta a mers la o clinica din Turcia unde si-a operat nasul. Andreea Tonciu s-a panicat inainte de a intra in sala de operatie, dar pana la urma si-a facut curaj sa-si dea chipul pe mana chirurgului. Acum este foarte fericita ca a luat aceasta decizie si este convinsa ca va avea un nas de papusa, informeaza Libertatea.ro.

Mick Jagger, fortat sa se opreasca din cantat! Are o infectie in gat iar urmatorul concert The Rolling Stones a fost anulat. Trupa rock The Rolling Stones si-a anulat un concert pe care trebuia sa il sustina sambata, in cadrul turneului din Australia, dupa ce Mick Jagger a fost diagnosticat cu o infectie in gat. Organizatorul turneului din Australia si Noua Zeelanda al trupei rock The Rolling Stones, Frontier, a anuntat pe site-ul propriu ca Mick Jagger, in varsta de 71 de ani, trebuie sa faca o pauza pentru a-si odihni coardele vocale in urmatoarele zile, dupa ce a fost diagnosticat cu o infectie a gatului. In urma cu mai multe luni, trupa The Rolling Stones a fost nevoita sa anuleze turneul din Australia din cauza decesului iubitei lui Mick Jagger, L'Wren Scott, care a fost gasita moarta intr-un apartament din New York, scrie Cancan.ro.

Cine va fi Prima Doamna a tarii: profesoara de engleza sau jurista? Au ramas in cursa pentru prima functie in stat doi politicieni: Victor Ponta si Klaus Iohannis. Am fi in incurcatura daca sotiile lor ar candida. Amandoua sunt frumoase, distinse, cochete. Una din ele va ajunge Prima Doamna a tarii. La evenimentele la care merge, Carmen Iohannis atrage toate privirile. Este cocheta si foarte atenta la vestimentatia pe care o alege. Are 54 de ani, dar un trup perfect, de adolescenta, lucrat la cursuri de gimnastica de intretinere. Desi este profesoara de engleza, de cativa ani aprofundeaza si limba franceza, de dragul bucatariei, cea mai renumita din lume, spun apropiatii. Sotii Iohannis sunt mari amatori de teatru si nu au ratat nici un spectacol de la Teatrul National "Radu Stanca", din Sibiu. De cele mai multe ori, la finalul spectacolelor, sotii Iohannis au mers in culise, sa felicite actorii si sa le ofere flori. Doamna Carmen a fost tot timpul discreta si nu a avut multe aparitii in presa. Integral in Click.

Detaliu socant despre sinuciderea lui Robin Williams. Ce au descoperit la autopsie. Autoritatile au finalizat ancheta cu privire la moartea lui Robin Williams. In urma autopsiei au descoperit ca actorul nu era nici sub influenta alcoolului si nici a drogurilor cand s-a produs moartea. Pe data de 11 august, in jurul orei locale 11:55, Robin Williams a fost gasit inconstient la el acasa de catre asistenta lui. Moartea sa a fost constatata la 12:02. Seriful comitatului Marin a precizat ca actorul a fost gasit spanzurat cu o curea si avea incheietura mainii crestata. Autoritatile au deschis o ancheta pe care au finalizat-o recent. Concluzia? Actorul de 63 de ani nu era nici sub influenta alcoolului si nici a drogurilor cand s-a sinucis, noteaza Libertatea.ro.