Ce s-a intamplat cu Andreea Tonciu, inainte de operatia la nas si cum arata bruneta imediat dupa interventie. Andreea Tonciu a mers in Turcia hotarata sa isi schimbe cu totul viata. Chiar daca a discutat foarte mult cu medicii pentru a pune la punct toate detaliile, inainte de interventia chirurgicala, Andreea a intrat in panica si i-a speriat pe toti cei care erau alaturi de ea. Bruneta a inceput sa planga strigand cat a putut ca numai din cauza oamenilor rai i se intampla ei toate acestea. Cu greu, toti cei care erau de fata au reusit sa o calmeze si sa o incurajeze pentru a intra in sala de operatii. Dupa ce a fost operata, Andreea a avut doar un mic pansament pe fata, asa ca ne putem da seama, in mare, cam cum arata noul nas al brunetei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Botezatu se iubeste din nou cu Denisa Nechifor? In urma cu aproape trei ani, Denisa Nechifor se afisa, mandra, la bratul lui Catalin Botezatu. Fiti discrete, cei doi nu au vorbit niciodata despre relatia lor, fie ea doar profesionala sau nu. Anii au trecut, iar soarta i-a adus din nou impreuna. Denisa Nechifor si Catalin Botezatu vor colabora pentru un proiect demarat de fosta iubita a lui Adi Cristea, despre care insa ea, secretoasa ca de obicei, evita sa dea prea multe detalii, anuntaClick.

Decolteu de infarct! Mihaela Radulescu, mai incitanta ca niciodata! Mihaela Radulescu stie foarte bine cum sa infierbante imaginatia barbatilor. Tinutele ei, care mai de care mai provocatoare, ii scot la iveala atuurile fizice de infarct. Celebra vedeta de televiziune Mihaela Radulescu este o diva in adevaratul sens al cuvantului. Arata extraordinar de bine si stie perfect cum sa atraga atentia adupra principalelor sale atuuri fizice. Diva de la Monaco ser afiseaza in tinute care nu doar ca o avantajeaza, ci si o pun foarte bine in valoare, incitand imaginatia reprezentantilor sexului tare. Intr-o fotografie pe care vedeta de televiziune a facut-o la cabina de machiaj, ea apare intr-o tinuta de infarct, foarte stransa pe trup si foarte decoltata, informeazaLibertatea.

In sfarsit avem dovada! Ce facea de fapt Keo cu banii pe care ii tragea "pe dreapta" de la Andreea Balan! Un nou scandal a izbucnit astazi in showbiz, intre Andreea Balan si organizatorul de spectacole Marius Gavrila, cel care pare sa se fi aliat cu Misty si Keo si si-a propus sa o distruga pe Andreea: "Este o facatura pe calculator. E un copil care schimba niste costume si face show. Face asta pentru a completa lipsa vocii. Andreea Balan a fost un artist foarte bine cotat pentru ca a fost bine manageriata de Keo", a declarat impresarul, inversunat impotriva celei care a fost cap de afis, la multe dintre spectacolele lui, timp de trei ani, scrieCancan.

Dorin Cioaba a facut botez regal. Suzete de aur, muzica si mese pline. Peste 200 de invitati au participat duminica la Sibiu la slujba de binecuvantarea a celor doi nepoti ai regelui Dorin Cioaba, Dorin si Florin. Proaspatul bunic a organizat duminica la Sibiu cea mai mare petrecere pentru cei doi nepoti care i-au intregit familia in acest an. Dorin Cioaba a supravegheat totul pentru acest "botez regal", de la taiatul porcilor la alcatuirea aranjamentelor florale. Cum regele a vrut ca totul sa fie perfect acesta le-a luat bebelusilor suzete de aur si cate o pereche de nasi pentru ca cei doi sa fie norocosi in viata, anuntaClick.

O blonda de la noi are 33 de ani, 30 de operatii estetice si vrea sa-si doneze silicoanele! Valeria de Monaco a fost invitata la emisiunea "Rai da' buni", de la Antena Stars. Blonda, care pana la varsta de 33 de ani a facut 30 de operatii estetice, a anuntat ca vrea sa-si doneze silicoanele. "Vreau sa-mi donez silicoanele, pentru ca poate alte persoane nu-si permit acest lucru... Am slabit foarte mult in ultima perioada si m-am gandit ca trebuie sa-mi pun alte silicoane... Vreau niste implanturi putin mai mari, unele de 800 de grame. Am vorbit cu doctorul meu si mi-a spus ca se pot dona. Mi-am facut 30 de operatii estetice pana acum, la 33 de ani", a declarat Valeria de Monaco. Blonda a vorbit si despre relatia pe care o are cu partenerul ei de viata, stabilit la Monaco, informeazaLibertatea.