Iata din ce vor trai somerii de la Antena 1! Vestea ca Antena 1 va inchide show-urile "Serviciul Roman de Comedie" si "Danseaza printre stele" a cazut ca un trasnet in randul vedetelor implicate. Fara contractele respective, VIP-urile noastre vor avea minusuri de zeci de mii de euro in buzunar, insa s-au reorientat repede. "Toni Grecu lucreaza deja la doua proiecte noi alaturi de scenaristii Ducu Hancu si Catalin Neamtu, proiecte care vor implica si actorii din echipa SRC. Este vorba despre un serial de comedie si un proiect on-line", ne-a spus purtatorul de cuvant al echipei de la "SRC". Catalina Grama, alias Jojo, jurat la "Danseaza printre stele" si actrita la "SRC", s-a trezit, dintr-un foc, fara doua job-uri, insa are alternative, potrivit Click.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Scrisorile Nadiei Comaneci au ajuns in mainile securistilor! Ce ii scria Stefan Banica Jr dupa ce a lasat-o gravida! "Mascheaza burta...!" Dupa fuga Nadiei din Romania, securistii au confiscat scrisorile de dragoste pe care gimnasta le primea de la Stefan Banica jr. In ultima dintre acestea, depusa la dosarul sportivei de la CNSAS, artistul ii cerea iubitei lui sa pastreze o sarcina. In registrele de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in paginile ingalbenite si pline cu note informative apar insemnari picante, sub forma mai multe scrisori, despre relatia pe care Nadia a avut-o cu Stefan Banica junior. "Ai grija! O sa-ti trimit eu mai multe carti, sa stii ce ai de facut", isi incuraja Banica iubita de atunci. Intr-un alt paragraf care se incheie cu semnul de exclamarii, cantretul o ruga pe gimnasta: "Nadia! Sa stai cuminte! Pastreaza copilul si mascheaza burta cat mai bine!", dezvaluie Cancan.ro

Mircea Lucescu socheaza: "Halep a gresit ca nu a cedat meciul Anei Ivanovici!". Mircea Lucescu a laudat-o pe Simona Halep pentru locul 3 in clasamentul WTA, dar considera ca romanca a gresit ca nu a cedat partida cu Ana Ivanovici, de la Turneul Campioanelor. "Ca profesionist, Halep a gresit ca nu i-a cedat meciul lui Ana Ivanovici. Dar ca sportiv, nu! Ar fi castigat fara probleme finala Turneului Campioanelor", a declarat Lucescu la Look TV, citeaza sportnews.ro.

DiCaprio s-a intors la fosta iubita, la ordinul mamei. Leonardo DiCaprio s-a impacat cu Toni Garrn, "ingeras" Victoria's Secret. Potrivit revistei OK! Magazine, cea care i-a ajutat a fost mama celebrului actor. Din momentul in care DiCaprio s-a despartit de Toni, mama lui l-a bombardat cu rugaminti sa se impace cu ea. "L-a implorat sa inceteze cu petrecerile si femeile. I-a spus ca s-a saturat sa se tot ataseze de iubitele lui, pe care in cele din urma le paraseste, si sa-si faca odata o familie. Tot ce isi doreste e un nepot sau doi", a declarat un prieten apropiat de-al starului pentru OK! Magazine, citeaza Libertatea.ro.

N-a reusit operatia? Tonciu a venit din Turcia cu nasu-n batic. Andreea Tonciu a scapat de cel mai mare complex pe care il avea. Bruneta de 28 de ani si-a facut saptamana trecuta rinoplastie, la o clinica din Turcia, iar astazi s-a intors in Romania... cu un nas nou. Tonciu a fost asteptata la Aeroportul Henri Coanda cu panouri amuzante, menite sa-i aminteasca de vremurile cand nasul ei era motiv de comentarii acide din partea multora. Desi a fost intampinata de zeci de persoane, Tonciu nu a satisfacut nimanui curiozitatea de a-i vedea noul chip, deoarece si-a acoperit chipul aproape in intregime. Bruneta nu a dat jurnalistilor nicio declaratie, scrie Click.ro.