Exclusiv! Luciu, te duci la turci sa-ti scoti silicoanele?! Vedeta pleaca peste cateva zile la o clinica estetica din Turcia. Aproape un kilogram si jumatate de sani! Bustul siliconat peste masura al Nicoletei Luciu a ajuns o povara greu de dus pentru frumoasa bruneta, care sufera de dureri crunte de spate. Click! a aflat ca ea va merge, peste doar o saptamana, la o clinica privata din Turcia, ca sa-si opereze sanii pentru a doua oara. Nicoleta Luciu (34 de ani) va incapea si ea peste o saptamana pe mainile medicului estetician turc Hakan Gence, acelasi care i-a "slefuit", saptamana trecuta, nasul Andreei Tonciu. Initial, Nicoleta a declarat ca merge in Turcia la o clinica privata pentru a se opera la ochi, ea suferind de miopie avansata, relateaza Click.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Detalii nestiuite din trecutul amoros al Shakirei! S-a iubit cu cel mai macho din telenovele! A avut o relatie de 11 ani cu fiul unui fost presedinte, iar acum formeaza o familie alaturi de un celebru fotbalist spaniol, insa, pe cand era foarte tanara, cantareata columbiana a avut o relatie pasionala cu portoricanul Osvaldo Rios, unul dintre cei mai sexy actori din America Latina. Integral pe Libertatea.ro.

Afla cu cine nu voteaza Smiley! Ce face cantaretul duminica, la alegerile pentru Cotroceni! Lupta pentru Cotroceni se lasa cu victime printre vedete! Ultimul care si-a dat seama ca este folosit in campanie a fost Smiley. Cantaretul a facut imediat un apel catre fanii sai. Pe un important site de socializare, a aparut acum ceva timp un cont fals sub numele de Smiley. Profilul "fantoma" reusise sa stranga peste 77.000 de fani, care, culmea, sunt indemnati sa voteze cu candidatul ACL, Klaus Iohannis. In plus, pe aceeasi pagina, se duce o campanie acerba impotriva celuilalt candidat ramas in curtea pentru presedintie, Victor Ponta. Mai mult pe Cancan.ro.

Cele mai tari parodii dupa fundul lui Kim Kardashian. Posteriorul bombat al starletei americane Kim Kardashian a ajuns motiv de gluma in randul internautilor. Dupa ce a pozat pentru revista "Paper" asa cum numai sotul ei, Kanye West o vede, parodiile dupa coperta publicatiei n-au contenit sa apara. Vedeta de 32 de ani a ajuns de rasul lumii, pentru ca gurile rele spun ca fundul ei a fost modificat in Photoshop. Desi spune ca plateste lunar cu 10.000 de dolari un antrenor personal care sa i-l mentina bombat, se pare ca aceasta n-a scapat netaxata de carcotasi, relateaza Click.ro.

Bomba! Andreea Balan s-a casatorit in secret cu Michael? "Casa de piatra si multa fericire!" Andreea Balan a declarat in urma cu cateva saptamani ca isi doreste sa se casatoreasca cu iubitul ei, Michael. Cantareata nu a vrut sa ofere detalii, insa a precizat ca evenimentul ar urma sa aiba loc anul viitor. Din cate se pare, Andreea Balan a pregatit o surpriza de proportii si s-ar fi casatorit deja cu americanul, totul in mare secret. Informatia nu a fost inca confirmata, insa verigheta de pe mana ei stanga ne face sa credem ca blondina a reusit sa pacaleasca pe toata lumea, scrie Cancan.ro.

Pazea, in scena intra Irina! Irinei Shayk ii merge din plin! Este un fotomodel de succes, iubita unui celebru fotbalist, si-a facut debutul si in actorie, iar acum a fost desemnata de revista Glamour din Rusia "femeia anului 2014". Rusoaica de 28 de ani si-a inceput cariera de model la 19 ani si a devenit cunoscuta in 2007, cand a inceput sa pozeze pentru calendarul Sports Illustrated Swimsuit. Mai mult pe Libertatea.ro.