O vedeta MTV a murit la 32 de ani! Familia este in stare de soc! Vedeta MTV Diem Brown a murit astazi dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Blondina care a devenit cunoscuta prin reality show-ul Real World/Road Rules Challenge avea 32 de ani. Diem Brown s-a luptat pana in ultima clipa cu cancerul. A fost diagnostica cu aceasta boala cumplita in anul 2006, cu putin timp inainte sa debuteze in show-ul care avea sa o faca foarte cunoscuta: Real World/Road Rules Challenge.Vedeta a fost declarata vindecata de catre doctori de doua ori, dupa ce a urmat o multime de tratamente costisitoare. In vara anului 2014 a fost diagnostica din nou cu cancer, dupa ce a lesinat in timpul finarilor celui de-al 8-lea sezon din The Challenge, noteaza Cancan.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Au de impartit o avere imensa de 3 milioane euro! Fotbalistul Marius Niculae se desparte de Cristina, dupa 14 ani de mariaj. Cristina si Marius Niculae pareau ca formeaza cuplul perfect. S-au cunoscut in liceu, s-au casatorit in urma cu 14 ani, iar in 2011 a venit pe lume fetita lor, Maria Raisa. Au avut de trecut peste obstacole grele, inclusiv "ruptura" totala de parintii fotbalistului care nu o placeau deloc pe Cristina. Lupta lor s-a dovedit a fi in zadar, pentru ca, pana la urma, au ajuns la divort. Se spune ca dragostea dureaza trei ani. In cazul fotbalistului Marius Niculae, 33 de ani, a durat mult mai mult. Aproape 17, daca ne gandim la cei 14 ani de casnicie si trei de dinaintea oficializarii relatiei cu Cristina, 32 de ani. Au avut probleme, ca orice cuplu, insa au reusit sa le depaseasca, desi in 2010 au fost aproape de separare, informeaza Click.ro.

Ruzici a luat bataie de la un sef de stat. Presedinte al Frantei intre 2007 si 2012, Nicolas Sarkozy (59 de ani) s-a declarat impresionat de actualul manager al Simonei Halep, pe care a si avut ocazia sa-l intalneasca. Intr-o carte publicata recent, sub titlul "Asta ramane intre noi, nu?", jurnalistii Nathalie Schuck si Frederic Gerschel au istorisit tot felul de intamplari din viata lui Sarkozy. Una din ele o are in prim-plan pe Virginia Ruzici (59 de ani), campioana tenisului in anii '70. Totul s-a intamplat intr-o duminica insorita, atunci cand omul politic a hotarat sa mearga sa joace tenis in compania fiului sau Pierre, pe un teren din complexul Roland Garros. Acolo, de Sarkozy s-a apropiat o doamna. Iar dupa ce s-a prezentat, i-a propus sa dispute un meci. Nu numai ca fostul presedinte a acceptat propunerea romancei, dar, mai mult decat atat, a castigat cu 6-2, scrie Libertatea.ro.

Tenul ei e o epava! Cum a ajuns sa arate Jojo, la doar 33 de ani! Jojo a imbatranit peste noapte! Are doar 33 de ani dar arata ca si cand ar avea cel putin zece in plus. Blonda a frapat la un eveniment, ridurile si cutele inestetice invadandu-i chipul si ridurile. Imaginile cu "noua Jojo" sunt uluitoare! A debutat in showbiz inca din adolescenta si multi aveau impresia ca Jojo continua sa fie tinerica frumusica, ale carei versuri cu buze si inghetata incanta toti copiii. Ei bine, Jojo s-a maturizat si nu doar la minte, ci si la trup. La cei 33 de ani ai sai, actrita incepe sa-si arate varsta, iar daca e sa ne luam dupa ridurile de pe fata pare chiar mai imbatranita fata anii pe care-i are in buletin, relateaza Cancan.ro.

Primul disc inregistrat de Elvis Presley, scos la licitatie in ianuarie 2015. Primul disc inregistrat de Elvis Presley, in iunie 1953, cand viitorul rege al rock'n'roll-ului voia sa stie cum suna vocea sa inregistrata, va fi scos la licitatie, alaturi de alte 67 de obiecte foarte rare. Se va intampla in cadrul unui eveniment organizat la fosta resedinta a artistului, Graceland, in Memphis. In iunie 1953, Elvis Presley, pe atunci in varsta de doar 18 ani, a mers la compania Memphis Recording Service pentru a inregistra doua cantece, "My Happiness" si" That's When Your Heartaches Begin", pe disc, pentru a afla cum suna vocea sa inregistrata. Discul inregistrat in iunie 1953 va fi scos la licitatie alaturi de alte 67 de obiecte rare, in ianuarie 2015, intr-un eveniment organizat la resedinta lui Presley, Graceland, in Memphis, Statele Unite, noteaza Click.ro.

Traian Basescu este din nou bunic! Fiica lui, Ioana, a nascut un baietel. Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, a nascut vineri dimineata un baietel. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook a presedintelui Traian Basescu. Mandru nevoie mare, Tarian Basescu a postat pe contul lui de Facebook un mesaj in care isi prezinta nepotelul, dar si patru imagini cu noul venit pe lume din familie. Fiica cea mare a presedintelui, Ioana, s-a casatorit in secret, la inceputul lunii iunie, la Azuga, cu Radu Pricop, de profesie avocat.Fiica cea mare a presedintelui a mai fost casatorita timp de trei ani cu Bodo, solistul formatiei Proconsul. Cei doi s-au casatorit in 2003, cununia civila fiind oficiata chiar de Traian Basescu, primar al Bucurestiului la acea vreme, scrie Libertatea.ro.