Incident neplacut! Charlize Theron si Sean Penn, nevoiti sa explice autoritatilor ca nu l-au maltratat pe fiul actritei. CharlizeTheron si Sean Penn au fost nevoiti sa le explice autoritatilor ca fiul actritei, Jackson, in varsta de 2 ani, nu a fost maltratat, dupa ce, in timp ce se aflau la un picnic, copilul a inceput sa tipe, iar cineva a chemat politia. Charlize Theron, fiul sau adoptat, Jackson, si Sean Penn au vrut sa petreaca un picnic linistit in familie, insa ziua lor nu s-a terminat tocmai placut. Jackson, in varsta de 2 ani, a inceput sa tipe, iar persoanele care se aflau in jurul lor au chemat politia, intrucat au crezut ca baiatul este maltratat, informeaza gala.fr., preluat de Cancan.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Gest incredibil al fiicei Andreei Esca: "Strang bani pentru facultate". Andreea Esca (42 de ani) se poate considera o femeie implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera stralucita, iar copiii deja o fac sa fie mandra de realizarile lor. In special Alexia, fata ei in varsta de 14 ani, eleva la Liceul "Anna de Noailles", din Capitala. Pustoaica nu a exclus posibilitatea de a avea un job, asa ca in vara a participat la un casting pentru postul Disney Channel si a fost acceptata, scrieClick.ro.

Imaginile care "deconspira" cea mai neasteptata relatie din showbiz! Cine este cel alaturi de care a fost pozata Alexandra Dinu. Despre viata personala a Alexandrei Dinu se stiu putine lucruri, ea locuind in Italia. Surprinzator, in viata ei a aparut un alt barbat, mai exact un afacerist controversat, cu o viata amoroasa tumultuoasa, iar noi am aflat intreaga poveste! Citeste mai mult pe Cancan.ro.

Ieri nasoase, azi sexoase! Topul celor mai reusite rinoplastii.Rinoplastia e una dintre interventiile estetice la mare cautare in randurile vedetelor. Frumusetile noastre suporta dureri atroce pentru a avea un nas de papusa Barbie, in locul unuia coroiat sau stramb, care le strica total fizionomia. Cu greu mai gasesti acum o vedeta care sa nu fi apelat la cutit, ultima intrata in aceasta categorie fiind Andreea Tonciu (28 de ani). Youssef Chawi a realizat, pentruClick!, topul rinoplastiilor din showbiz, castigatoare fiind desemnata Cristina Rus.

Marius Moga a cerut-o in casatorie pe jurnalista de 20 de ani. Care a fost raspunsul Biancai Lapuste. Marius Moga si Bianca Lapuste formeaza un cuplu de la inceputul acestui an. Cei doi au decis sa duca relatia la un nou nivel si sa formeze un cuplu si in acte. La 3 ani dupa despartirea de Iulia Vantur, Marius Moga si-a refacut viata total, alaturi de jurnalista Bianca Lapuste, in varsta de doar 20 e ani, scrie spynews.ro. Chiar daca gurile rele au comparat-o in repetate randuri pe noua iubita a lui Moga, cu Iulia Vantur, datorita trasaturilor fizice asemanatoare, dar si domeniul in care lucreaza, artistul nu a luat in seama aceste detalii si si-a dat seama ca ea este femeia alaturi de care vrea sa-si petreaca tot restul vietii. Citeste mai mult peRTV.NET