Cum a reactionat Klaus Iohannis cand a fost CLAXONAT in parcarea unui supermarket. Un filmulet mai putin cunoscut cu Klaus Iohannis a revenit in actualitate astazi, dupa ce primarul Sibiului a devenit presedintele ales al Romaniei. Intr-un clip filmat de la bordul unei masini, se observa cum un sofer il ''surprinde'' pe Klaus Iohannis in parcarea unui supermarket si il claxoneaza prompt, pentru ca primarul sa ii faca loc. Cum aude claxonul, primarul Sibiului se da un pas in spate si spune calm: ''Se putea si fara claxon'', scrie gandul.info.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Blestem in familia Monicai Gabor! Dupa ce o piatra i-a omorat mama, un bustean de aproape 100 de kilograme a cazut pe tatal ei. Necazurile se tin lant de Emil Gabor! Dupa ce sotia lui a murit intr-o clipa fatidica, un bolovan cazandu-i in cap, tatal surorilor Gabor s-a pricopsit si el cu probleme de sanatate. Altele decat cele deja stiute. Mai exact, in urma cu doar cateva luni, i-a cazut un bustean pe spate, fiind transportat de urgenta la spital. Medicii i-au recomandat sa se opereze de urgenta, insa barbatul nici nu a vrut sa auda si a parasit spitalul pe proprie raspundere, promitand ca se va intoarce pentru a se supune interventiei chirurgicale, scrie Cancan.ro.

"Timpuri" Noi pentru Artanu! S-a intors in trupa dupa cinci ani. Legendara formatie de rock romanesc se reintregeste la 31 de ani de la infiintare! Bucurestenii ii vor vedea impreuna pe Adrian "Artan" Plesca si Dan Iliescu, cei care au scris istorie cu hituri ca "Mistretul", "Becule", "Tanta", "Vecina" sau "Luca", pe 22 noiembrie, la o berarie din oras. Alaturi de Timpuri Noi va canta si Partizan, trupa pusa pe roate de Artanu. Infiintata in 1983, Timpuri Noi a fost cea mai populara formatie rock de dupa Revolutie, dar si inainte de '89, cand artistii au dovedit curaj, venind cu mesaje anticomuniste si fiind anchetati de Securitate dupa lansarea melodiei "Becule (Stai aprins, becule!/ Noi te iubim!), scrie Libertatea.ro.

De ce i se spune lui Victor Ponta Mickey Mouse si ce parere are premierul despre aceasta porecla. Victor Ponta s-a ales, in ultima vreme, cu cea mai amuzanta porecla data de romani unui politician: Mickey Mouse. Asemanarea cu celebrul personaj de desene animate a fost facuta in urma cu mai bine de un an, pe vremea cand USL-ul mai exista. Totul s-a intamplat intr-o zi in care, iesind in fata sediului partidului pentru a da declaratii jurnalistilor, Ponta s-a asezat intre doua felinare. Imaginea, care a aparut la toate posturile de stiri, i-a adus si porecla de care nu a mai scapat nici pana in ziua de astazi, scrie Click.ro.

Loredana Chivu, batuta de iubitul ei: "M-am trezit cu un pumn in fata si..". Loredana Chivu a facut o marturisire socanta, in urma cu putin timp. Asistenta tv a fost batuta de fostul iubit, lucru care a marcat-o pe viata."Se intampla sa fim amandoi foarte bine dispusi, dar el era gelos si m-am trezit cu un pumn in fata. A inceput sa-mi curga sange din nas, iar eu cand am vazut asta, m-am aplecat, am luat pantoful si i-am spart capul cu el. Avea tricoul plin de sange si i-am spart si parbrizul. N-a mai dat niciodata in mine de atunci si nici nu cred ca va mai da", a declarat Loredana la o emisiune tv, scrie Cancan.ro.