Cum se imbraca Prima Doamna, Carmen Iohannis, inainte de a fi sotie de presedinte. Carmen Iohannis a ajuns in lumina reflectoarelor odata cu alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei. Cunoscuta drept "doamna profesoara cea eleganta si plina de rafinament", Carmen a implinit recent 54 de ani. Desi pana acum a fost o prezenta discreta in peisajul politic si monden, actuala Prima Doamna s-a prezentat in public, de fiecare data, in tinute adecvate si asortate cu ale sotului sau. Curiosi cum arata prezenta sotiei lui Iohannis prin ochii unui designer, i-am cerut parerea designerului Isabelle Vijiiac (LaChatterie). Totodata, suntem curiosi daca stilul vestimentar va suferi modificari odata cu rangul de Prima Doamna, scrieMetropotam.ro.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cine e singura femeie din showbiz care si-a injectat mai mult acid hialuronic decat Bianca Dragusanu. Bianca Dragusanu a fost detronata! Considerata ca fiind "cea mai buzata vedeta", blonda a pierdut "trofeul" in favoarea Margheritei de la Clejani. La cei 22 de ani ai sai, fata Clejanilor a devenit de nerecunoscut din clipa in care a calcat pragul cabinetului esteticianului si, in pofida faptului ca e adesea criticata, ea se simte mandra de felul in care arata. Bruneta si-a pus silicoane, fiind extrem de complexata de sanii sai mici, aproape inexistenti, si si-a marit buzele. A apelat la injectii cu acid hialuronic iar rezultatul a fost, de la inceput, mai mult decat vizibil. Insa, cum interventiile estetice dau dependenta, Margherita nu face nici ea exceptie, asa ca si-a mai pus putin acid hialuronic, sau putin mai mult, mai bine zis, iar acum buzele stau sa-i explodeze, anuntaCancan.

Adevarul despre "Impodobeste, mama, bradul!" al lui Fuego. Stii care este titlul real al cantecului? Cantaretul s-a saturat, de 12 ani, sa tot cante melodia "Impodobeste, mama, bradul!". Artistul sufletelor sensibile, Fuego, vine cu o veste buna pentru milioanele de fani. Inainte de Sarbatori, el va sustine 15 concerte in intreaga tara, iar printre invitatii speciali se numara si Irina Loghin, solista alaturi de care a filmat, in 2002, videoclipul piesei de succes "Impodobodeste, mama, bradul!". Piesa care a facut istorie a iesit din studioul de inregistrari in 2002, an in care s-a filmat si videoclipul in care apar, alaturi de Fuego, Irina Loghin (75 de ani) si Gheorghe Turda, informeazaClick.

Ultima virgina din showbiz e obsedata de Catalin Botezatu: "Vreau sa ma dezvirgineze!". Cantareata de muzica populara si de manele Sorina Ceugea (21 de ani) marturiseste ca atat de tare il iubeste pe Catalin Botezatu, incat si-ar petrece cu el prima ei noapte de amor! Are 21 de ani si este considerata cea mai sexy virgina din showbizul romanesc. Si ultima. Cantareata de muzica populara si de manele Sorina Ceugea ar renunta insa imediat la aceasta titulatura, dar cu o singura conditie. Bruneta a dezvoltat o obsesie pentru un cunoscut burlac autohton, pentru care ar fi capabila de orice. Ea insasi a marturisit ca si-ar pierde virginitatea de bunavoie, daca in dormitorul ei ar ajunge Catalin Botezatu. "Il iubesc si nu as mai tine cont de nimic. Este modelul barbatului pe care mi l-as dori mereu langa mine, care intruneste toate calitatile pe care eu le caut la partenerul meu", a marturisit Sorina pentruLibertatea.

Cand taticul nu-i acasa, Teodora joaca pe masa! Ce face Fiica lui MM Stoica cu baietii de oras in timp ce stelistul infunda puscaria. Frumoasa si nonconformista, fiica lui Mihai Stoica starneste un adevarat razboi printre baietii de oras. Teodora are o relatie de cateva luni cu un baiat de bani gata, Andrei Craciunoiu, lucru care l-a scos din sarite pe fostul iubit, Dan Petrache. Desi are numai 23 de ani, fiica lui Mihai Stoica are o viata destul de tumultuoasa din punct de vedere sentimental. Dupa o relatie de lunga durata cu Marius, fiul lui Vasile Turcu, Teodora parea sa isi fi gasit linistea in bratele lui Dan, fiul cel mic al omului de afaceri Adrian Petrache, zis Sefu'. Cei doi au fost impreuna mai bine de un an, tanarul de bani gata ajutand-o pe Memelusa sa treaca peste depresia in care a intrat dupa ce tatal sau a fost arestat, anuntaCancan.

Are sau nu operatii estetice? Loredana spune, in sfarsit, adevarul. Este o diva in adevaratul sens al cuvantului, asa ca investeste enorm in imaginea ei. Insa a bifat, la acest capitol, si operatiile estetice? Ei bine, nu. Loredana nu are nicio operatie estetica, ba chiar simte o strangere de inima atunci cand se gandeste la interventii in zona fetei. Artista vrea sa imbatraneasca frumos, iar pentru asta are grija sa fie fericita si sa faca mult sport. "Cuvantul "diva" suna bine, dar mi se pare pretentios. Cred ca atunci cand ajung acasa si imi pun papucii si pijamalele comode ma simt ca fata care a plecat de la Onesti. Nu am ce sa schimb. Asta sunt, cu asta defilam. Mi-as fi dorit, poate, sa fiu mai inalta", a marturisit artista, informeazaClick.