Imagini interzise cardiacilor! Catrinel Menghia, dezbracata in pat. De cum a urcat pe podiumurile de moda, Catrinel Menghia i-a innebunit atat pe romani cat si pe straini. Romanca in varsta de 29 de ani adora, insa, sa se joace cu imaginatia barbatilor, asa ca recent le-a facut acestora o surpriza... dezgolita. Romanca s-a lasat fotografiata la primele ore ale diminetii, mai mult dezbracata decat imbracata. Catrinel Menghia pozeaza debordand de senzualitate, iar barbatii s-au bucurat sa ii raspunda modelului care le-a urat "Buna dimineata!". Intr-o alta fotografie, Catrinel Menghia apare intr-o ipostaza in care te lasa fara cuvinte, intrebandu-te daca are sau nu lenjerie intima. "I Will always find a way and a way will always find me/ Voi gasi intotdeauna o cale si o cale ma va gasi intotdeauna pe mine", a scris modelul roman de aceasta data, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu are obiceiul sa-si agate iubitii. Mihaela are trei casnicii la activ si mai multe relatii cu barbati celebri. Cu Bogdan Radulescu (45 de ani) a bifat o casnicie de o jumatate de an, alaturi de solistul Stefan Banica jr. (47 de ani) a rezistat doi ani, iar de Elan Schwartzenberg (47 de ani) s-a despartit dupa un mariaj de cinci ani, in 2005. Dar, inima ei a mai batut, de-a lungul vremii, pentru regizorul Dan Chisu (59 de ani), solistul Dan Bittman (52 de ani) si vedeta de la Antena 1, Dani Otil (34 de ani). Vedeta tv nu se da in laturi, cand ii place un barbat, sa faca primul pas, anuntaClick.

Daniela Gyorfi nu se ascunde! A facut show cu sanii la TV! Daniela Gyorfi a facut spectacol in platoul unei emisiuni de la Kanal D. Ea a tinut sa le arate carcotasilor ca sanii ei nu atarna, ci ca arata cat se poate de ok. Artista a vorbit deschis despre operatiile pe care le are la sani si nu numai. "Cea mai mare greseala este acea operatie la nas, unde am fost expusa. Am aratat ca un monstru... Eu sunt un om foarte sincer. Am trei operatii la sani, botox si altele. Fac tratament cu creme pentru piele, dar la 40 de ani nu poti sa arati ca la 20", a spus cantareata. Pentru a arata ca sanii ei se prezinta foarte bine, Daniela Gyorfi si-a dat jos sacoul si a ramas intr-o tinuta provocatoare, cu bustul acoperit de un sutien din dantela de culoare neagra, care i-a scos in evidenta bustul apetisant, informeazaLibertatea.

Adela Popescu a ajuns piele si os! A ales sa nu recurga la operatii estetice, insa si-a schimbat stilul de viata pentru a arata mai bine. Adela Popescu nu mai are formele de altadata, ca nu putem spune ca a fost grasa candva, si a slabit enorm. Actrita a dat jos cateva kilograme si pozeaza fara pic de retinere, acum, cand stie ca nu mai are nimic de ascuns in fata obiectivului. Adela Popescu imbraca tinute cat mai sexy, iar prietenii sai au remarcat ce silueta de viespe a obtinut prin schimbarea regimului alimentar si practicarea sportului. Blondina nu a avut niciodata kilograme in plus, insa nu putem sti cum se considera ea. Cert este ca nu a vrut sa devina vreo bomba sexy, asa ca s-a multumit in a se mentine naturala si a-si tonifia musculatura, scrieCancan.

Iubita lui Vladau, in sanii goi! Cum a reactionat el. Meseria de manechin cere sacrificii! A simtit-o din plin si iubita lui Bogdan Vladau, luni seara, cand a aparut intr-o prezentare de moda. Gina Chirila a imbracat mai multe tinute vestimentare extrem de transparente ale brandului Pas du Tout, cu care l-a pus pe jar pe iubitul ei aflat in public. Bogdan Vladau (35 de ani) a fost ca un leu in cusca luni seara la o prezentare de moda, unde prin fata ochilor lui defila Gina Chirila, blonda de 20 de ani care a reusit sa-l cuminteasca. Manechinul a tremurat de frig si de emotii si se pare ca a avut si motive intemeiate. Hainele aproape ca i-au lasat trupul tras prin inel la vedere, iar din public a simtit parca cum privirea iubitului este atintita asupra ei, anuntaClick.

Si-a asigurat confortul si pe 2015. Ce e lerul si ce avere ii va aduce lui Hrusca anul acesta? Dupa o pauza strategica de un an, in care a refuzat sa cante in tara lui, in urma acuzelor aduse de publicul sau traditional ca ar fi roman doar in perioada Sarbatorilor, Stefan Hrusca se intoarce cu o pofta de colindat mai mare ca niciodata. Cum "Leru- i ler", dar pe bani buni, Hrusca va pune de Craciun, sub bradul sau din Canada, aproape 200.000 de euro. Suma mai mult decat rezonabila pentru confortul sau pana la Craciunul viitor. Hrusca, folkistul stabilit de 24 de ani, impreuna cu familia sa, intr-un orasel de langa Toronto, Canada, are batute in cuie, deocamdata, 28 de concerte, intre 28 noiembrie si 23 decembrie, informeazaLibertatea.