A vrut sa fie sexy, dar a dat chix! Delia si-a pus toti fanii in cap. Pe fani e greu sa-i impaci, asta-i clar! Poate confirma si Delia, care a patit-o rau la ultima incercare! Cantareata s-a pozat aproape dezbracata, insa a primit critici dure de la cei care n u au vazut latura artistica a pozei. De cate ori a postat imagini cu ea imbracata, Delia a fost rugata de fani sa pozeze mai sexy, pentru ca are ce arata. Cantareata a vrut sa le faca pe plac, insa se pare ca nici de aceasta data nu a reusit sa ii impace pe toti. Cantareata s-a pozat doar intr-o pereche de bikini ai unei marci cunoscute. Admiratorii, insa, sau mai degraba admiratoarele, s-au aratat dezamagite de aceasta atitudine a Deliei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Monica Barladeanu isi promoveaza bijuteriile la poponetul gol. Monica Barladeanu isi pune nurii la bataie pntru a-si salva afacerea cu bijuterii, in SUA. Sexy- romanca a realizat cateva fotografii in scop promotional, in care apare in ipostaze provocatoare, fara lenjerie intima, insa cu inelul pe deget sau cu coliere la gat. Are talent la actorie, dar si la bijuterii. Monica Barladeanu (35 de ani), stabilita de ani buni in America, a decis, la sfarsitul anului 2013, sa intre in afaceri cu bijuterii, facute chiar cu manutele ei. Primele creatii, din argint masiv, le-a daruit prietenilor, pentru a testa "piata". Cum aprecierile au venit rapid, vedeta si-a scos colectia la vanzare, initial in showroom-urile din Bucuresti. Acum, insa, a inceput sa-si promoveze asiduu creatiile realizate din argint masiv (inele, bratari si coliere) pe Internet, anuntaClick.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner traiesc o poveste de dragoste. Ce a declarat juratul de la "Romanii au talent". Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, austriacul care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera, traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut in urma cu o luna, atunci cand Felix Baumgartner a vizitat Romania. A fost cucerit din prima clipa de juratul de la "Romanii au talent", in timpul unui interviu.Mihaela Radulescu nu a dorit sa comenteze stirea. In timpul interviului pe care Felix Baumgartner i l-a acordat Mihaelei Radulescu pentru Stirile ProTv, o simpatie intre cei doi putea fi usor observata. Amandoi sunt pasionati de sporturile extreme si au aceeasi varsta - 45 de ani, informeazaStirileProtv.ro.

Vai de vocea Andreei Balan! Florin Chilian a desfiintat-o dupa demonstratia live. Andreea s-a saturat sa tot auda ca nu are voce, asa ca s-a filmat in timp ce canta live un hit international. La auzul sunetelor emise de Andreea, Florin Chilian s-a ingrozit. Ca sa puna lacat gurilor rele, jurata emisiunii muzicale "Te cunosc de undeva" si-a postat pe contul ei de Facebook o portie de "cantare live". Solista s-a filmat singurica in timp ce interpreta piesa "Nothing compares to you". Cum o prestatie muzicala poate fi apreciata ca la carte doar de cei cu ureche muzicala, Libertatea l-a pus in postura de jurat pe Florin Chilian, care nu mai are nevoie de prezentare, scrieLibertatea.

Scandalul anului! Unul dintre cei mai cunoscuti barbati din showbiz, acuzat ca a violat 16 femei! Este celebru si i se pune frecvent eticheta de "tatic perfect", dupa ce a jucat intr-un film care l-a adus in atentia publicului. In ultima perioada insa, un actor cunoscut este nevoit sa raspunda la nu mai putin de 16 acuzatii de viol. Este vorba despre actorul Bill Cosby, in varsta de 77 de ani, cunoscut dupa ce a interpretat rolul unui tata perfect in sitcomul "The Cosby Show", difuzat de postul NBC din 1984 pana in 1992. La doua decenii de atunci, artistul este tinta a 16 plangeri de viol, unele venite chiar din partea unor femei celebre. Ultima care a relatat despre modul in care a abuzat-o Cosby este Victoria Valentina, un fost iepuras Playboy, care sustine ca a cazut prada instinctelor animalice ale actorului, in timp ce incerca sa isi salveze o prietena, anuntaCancan.

Cum si-a dat seama Andreea Mantea ca este gravida. Superstitioasa, Andreea Mantea ( 28 de ani) vorbeste cu greu despre copilul pe care il poarta in pantece. Insarcinata in 12 saptamani, bruneta a explicat ca sarcina ei nu vrea sa devina subiectul unor emisiuni la tv si ca prefera sa pastreze discretia pana cand va trece de perioada critica. Andreea Mantea a intrat in panica de cand a aflat ca este insarcinata. Asaltata cu intrebari, bruneta s-a "ascuns" si a evitat sa faca publice prea multe detalii despre sarcina. "Burlacita" a povestit la emisiunea "Un show pacatos" ca a scapat de perioada greturilor, dar ca are pofte ciudate. Totodata, vedeta a explicat ca a simtit pur si simplu ca este gravida fara a avea prea multe indicii, informeazaClick.